Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #16  
Old 02 Feb 2018, 17:10
In Omnibus's Avatar
In Omnibus In Omnibus is offline
 
Join Date: Apr 2010
Real name: Kris
Originally Posted by blade00 View Post
SSL are actived on my hosting, the fact is that the hoster says It's a vbulletin issue, and Vbulletin support says It's an hosting issue. Https works on the all site but the login box doesn't work...
What do you mean by "doesn't work?"

Is it redirecting you? Is it causing a white page? Is it giving an invalid login message?

It sounds to me like your .htaccess files are conflicting.

Delete all of them and reinstall only the one included with vBulletin.
Reply With Quote
  #17  
Old 02 Feb 2018, 17:17
blade00 blade00 is offline
 
Join Date: Mar 2016
on the first post of this discussion you can find attached the error I get, thank you

--------------- Added 02 Feb 2018 at 17:29 ---------------

this address: https://www.fiattipoclub.it/auth/log...RpcG9jbHViLml0
works when I have redirect disabled and http enabled. It doesn't work If I activate the redirect to https and I change urls by adding "s"
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:01.

Layout Options | Width: Wide Color: