Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Change Threads Prefix Inline Details »
Change Threads Prefix Inline
Mod Version: 2.0.1, by Milad (Coder) Milad is offline
Developer Last Online: Nov 2016 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.x Rating: (23 votes - 4.61 average) Installs: 285
Released: 10 Mar 2008 Last Update: 13 Mar 2008 Downloads: 919
Not Supported Uses Plugins Auto-Template Translations  


Introduction & Description:
It is difficult to change threads' prefixes, thread by thread, the editing process of each thread to change the prefix is inappropriate and it takes a long time.
This product allows you to set a prefix to multiple threads inline, using the moderation drop-down menu in forum display page (see the screen shoot). you will save your time and effort.

Features:
  • One-click mass thread prefix changing (You can select a prefix in the drop down menu and apply the change instantly to many threads).
  • Remove prefix: works only if prefixes are not required in the current forum.
  • All changes are logged in the Moderator Log.

How to use?
It works exactly like closing, opening, sticking or unsticking multiple threads inline.

See the screenshot
Attachment 77054

Limitation:
You can't change threads' prefix across forums. any selected threads from forums different from the current one, will be ignored.
This is because of vBulletin currently aren't able to check against the validity of a prefix for a given forum.

Installation & Upgrade: 3.7.0 beta 5 at least is required.
One step! Import the product file product-threadprefix_changeinline.xml and you're done.
Choose yes to overwrite for upgrading.

Change log:
  • 1.0.0 released on April, 16 2007
  • 1.1.0 released on September, 13 2007
    • Added the default prefixes and fixed some bugs.
  • 2.0.0 released on March, 10 2008
    • this version is compatible with 3.7.x series.
    • the thread prefix mod is no longer required.
  • 2.0.1 released on March, 13 2008

Click install to receive support & updates.

You like it? nominate it.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	shoot_change_prefix_inline.jpg
Views:	2878
Size:	29.1 KB
ID:	77054  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Forum Display Enhancements Change Thread Icon Inline Milad vBulletin 3.6 Add-ons 11 24 Jul 2014 16:05
Mini Mods Change Threads Prefix Inline Milad vBulletin 3.6 Add-ons 57 25 May 2008 11:45

Comments
  #2  
Old 10 Mar 2008, 17:41
FleaBag's Avatar
FleaBag FleaBag is offline
 
Join Date: Dec 2001
Very useful, thanks! I wanted to edit about 300 threads to add a prefix, and while I'd been hoping for a forumdisplay AJAX method to be released, this will do just fine instead! Thanks.
__________________
AndroidETC.com :: Android, and other stuff.
Reply With Quote
  #3  
Old 10 Mar 2008, 17:44
Milad's Avatar
Milad Milad is offline
 
Join Date: May 2005
Real name: Milad
You like it? nominate it.
Reply With Quote
  #4  
Old 10 Mar 2008, 17:44
KURTZ KURTZ is offline
 
Join Date: Nov 2006
Real name: Christian
superb!
Reply With Quote
  #5  
Old 10 Mar 2008, 17:45
macc's Avatar
macc macc is offline
 
Join Date: Feb 2008
installed and very usefull!

how change prefixes on another language or put some more?

regards

macc
Reply With Quote
  #6  
Old 10 Mar 2008, 17:47
Milad's Avatar
Milad Milad is offline
 
Join Date: May 2005
Real name: Milad
Originally Posted by macc View Post
how change prefixes on another language or put some more?
This is a vbulletin support question.

This mod will grab the prefixes automatically from your forums. no action is required by you for this mod to work.

Regards
Reply With Quote
  #7  
Old 10 Mar 2008, 18:10
macc's Avatar
macc macc is offline
 
Join Date: Feb 2008
thanks ...


regards

macc
Reply With Quote
  #8  
Old 10 Mar 2008, 18:33
FleaBag's Avatar
FleaBag FleaBag is offline
 
Join Date: Dec 2001
Originally Posted by Milad View Post
You like it? nominate it.
I rated and installed, but forgot to nominate! I have done so, as it really deserves it. My favourire hacks are the ones which make my life easier where vB does not meet my admin needs.
__________________
AndroidETC.com :: Android, and other stuff.
Reply With Quote
  #9  
Old 10 Mar 2008, 20:23
Forum Lover Forum Lover is offline
 
Join Date: Jun 2007
Real name: aupurbo
It just need to be built in with vb as default. this hack is handy.
Reply With Quote
  #10  
Old 10 Mar 2008, 20:27
Milad's Avatar
Milad Milad is offline
 
Join Date: May 2005
Real name: Milad
Thank you FleaBag
Reply With Quote
  #11  
Old 10 Mar 2008, 20:55
Barakat's Avatar
Barakat Barakat is offline
 
Join Date: Nov 2004
Real name: Barakat
Thanks Milad ,
__________________
مسلمـ من أمة محمد ...
Reply With Quote
  #12  
Old 10 Mar 2008, 20:59
Phalynx Phalynx is offline
 
Join Date: Feb 2004
Real name: Marius
Have been waiting for this, thanks.
Reply With Quote
  #13  
Old 10 Mar 2008, 21:47
FleaBag's Avatar
FleaBag FleaBag is offline
 
Join Date: Dec 2001
Originally Posted by Milad View Post
Thank you FleaBag
You're welcome!

You can forget what I was saying about AJAX too. After seeing this in action I am even more impressed! I thought selecting the threads would take me to another page where I would then need to select each prefix automatically.

I then realised I can select the prefixes in the drop down menu and apply the changes instantly. I'm going to do a few hundred threads now!
__________________
AndroidETC.com :: Android, and other stuff.
Reply With Quote
  #14  
Old 11 Mar 2008, 07:40
D.Ilyin D.Ilyin is offline
 
Join Date: Oct 2005
Milad thanks!

Suggestion: new future - Remove prefix (or Clear Prefix)

PS: and agree - this must be own vB function.

updated
ups.... sory for mistake with nickname =(

Last edited by D.Ilyin; 11 Mar 2008 at 12:51. Reason: nickname error
Reply With Quote
  #15  
Old 11 Mar 2008, 11:34
Milad's Avatar
Milad Milad is offline
 
Join Date: May 2005
Real name: Milad
Originally Posted by D.Ilyin View Post
Suggestion: new future - Remove prefix (or Clear Prefix)
I'm going to take this into account. but only if the prefix - in a given forum - is not required.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 17:22.

Layout Options | Width: Wide Color: