Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11 Apr 2011, 20:41
madshark's Avatar
madshark madshark is offline
 
Join Date: Oct 2009
Online Users Wont Display

My Currently online users doesnt seem to be displaying. It just reads :

Currently Active Users

There are currently 2 users online. 2 members and 0 guests

Most users ever online was 21, 5th March 2011 at 07:30.
I have enabled the Who's online options. And no hide online status is set either. What else could be the issue? Any ideas ? my forumhome reads : The code in the forumhome template is as follows. This cropped upped after the 4.1.3 update if Im not mistaken.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Appreciate any help thank you.

edit : I just noticed that In FORUMDISPLAY {vb:raw activeusers} works and the new code

<vb:each from="activeusers" value="loggedin">
<li> {vb:stylevar dirmark}<a class="username" href="{vb:link member, {vb:raw loggedin}}">{vb:raw loggedin.musername}</a>{vb:raw loggedin.invisiblemark}{vb:raw loggedin.buddymark}</li>
</vb:each>
Does not. However if I try {vb:raw activeusers} in FORUMHOME it displays my usergroups.

Last edited by madshark; 11 Apr 2011 at 21:02.
Reply With Quote
  #2  
Old 12 Apr 2011, 23:26
Halal Muscle Halal Muscle is offline
 
Join Date: Apr 2010
I'm having the same problem. any help please?
Reply With Quote
  #3  
Old 12 Apr 2011, 23:27
DesiMix DesiMix is offline
 
Join Date: Jul 2008
Same happening here, please rpely.
Reply With Quote
  #4  
Old 13 Apr 2011, 06:22
madshark's Avatar
madshark madshark is offline
 
Join Date: Oct 2009
I opened a support ticket as I was getting no replies. They gave me the usual instructions to re-upload and revert to default style.

I've narrowed it down to a plugin thats causing the issue. Can everyone else who is having this issue list out the mods they are using so I can pin point which one it is?

Thanks

Found the buggy plugin : Usergroup Color Bar 2.0.0 Remove it and all should work fine.

Also any plugin that used the old activeusers code will give you an issue. So your culprits would include and username markup plugins or who's online now mods.

Cheers.

Last edited by madshark; 13 Apr 2011 at 06:41.
Reply With Quote
  #5  
Old 13 Apr 2011, 07:21
Boofo's Avatar
Boofo Boofo is offline
 
Join Date: Mar 2002
Real name: Rob
That mod has been updated as well as this one:

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=259806
Reply With Quote
  #6  
Old 13 Apr 2011, 10:14
madshark's Avatar
madshark madshark is offline
 
Join Date: Oct 2009
Sorry Boofo I was rather flustered going through a dozen plugins trying to find the culprit didn't even bother to check if it was updated. My bad. And thanks for the heads up.
Reply With Quote
  #7  
Old 13 Apr 2011, 15:07
Halal Muscle Halal Muscle is offline
 
Join Date: Apr 2010
yea, its working now. all i had to do is disable my old color bar product. i also installed the link above, and it's still working.

thank everyone.
Reply With Quote
  #8  
Old 31 May 2011, 11:06
Nocturnal222 Nocturnal222 is offline
 
Join Date: Dec 2006
hi, i disabled all plugins - reverted forum home..still there its not fixed... can you help me?


-maldita
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Statistics Modifications Display Online Users Count Everywhere NeutralizeR vBulletin 3.8 Add-ons 10 06 Sep 2010 01:09



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:20.

Layout Options | Width: Wide Color: