Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09 Mar 2017, 18:16
Rubio Rubio is offline
 
Join Date: May 2013
Help problem with using ssl

Hello,

I am trying to put a ssl certificate in my forum but I do not see the green padlock


The forum is installed in a directory called forum

In the root of the domain if I get to appear the green lock, but in the forum no

I added https to the forum url but nothing

I hope you can help me

Regards
Reply With Quote
  #2  
Old 10 Mar 2017, 07:37
z3r0's Avatar
z3r0 z3r0 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lancashire, UK
To get any meaningful help you will need to provide a domain so we can look at what is causing the error.

Other than that, have you followed all the instructions here? - https://www.vbulletin.com/forum/arti...forum-to-https

Are you using remove YUI or jQuery in the vbulletin server settings and Optimization Options? if so set them to none.

Have you tried adding a replacement variable to your style rewriting your http domain to https ?

2017-03-07_17h32_20.png

As I've said without a domain, it's just complete guesswork as there are lots of things that could cause the issue.
Reply With Quote
  #3  
Old 10 Mar 2017, 10:55
Rubio Rubio is offline
 
Join Date: May 2013
The domain would be this: catalunyafutbol.cat
Reply With Quote
  #4  
Old 10 Mar 2017, 11:45
Seven Skins's Avatar
Seven Skins Seven Skins is offline
 
Join Date: Sep 2008
Not all the contents on your website are using https hence no lock icon. You can check this in developer tools in your browser.
PS. Some ssl certificates may not show green lock icon.
Reply With Quote
  #5  
Old 10 Mar 2017, 11:51
Rubio Rubio is offline
 
Join Date: May 2013
So if I have a link to another web that is not encrypted I will not see the green lock no?

--------------- Added 10 Mar 2017 at 11:52 ---------------

What would you have to do to have the forum folder encrypted?

Because root web if encrypted
Reply With Quote
  #6  
Old 10 Mar 2017, 14:35
z3r0's Avatar
z3r0 z3r0 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lancashire, UK
Most of the issues I can see straight away on your forum are from ads loading from http sources, I've just had a look at the source of your page and the adsense code must be at least 10 years old and needs replacing with the new https compliant tags.
Reply With Quote
  #7  
Old 10 Mar 2017, 15:08
blind-eddie's Avatar
blind-eddie blind-eddie is offline
 
Join Date: Apr 2006
Real name: Tim
I visited your site using https and it would not display.
Add your site URL with https in the following link to show you what need changed
https://www.whynopadlock.com/index.html
Read through the following thread here on vb.org to get a little insight.
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=323946
__________________
LONG LIVE 3.8 SERIES
National Arcade Competition Club- NACC All arcade edits will work on vb4.
Check out my heavily modified ibproarcade with over 50,000 games for you, free of charge!
Exclusive arcade addons, edits and skins were made by stangger5 owner of Next Level Arcade
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 16:39.

Layout Options | Width: Wide Color: