Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
iPhone / iPod Touch Optimized Skin Details »
iPhone / iPod Touch Optimized Skin
Mod Version: 1.00, by ElForro (Member) ElForro is offline
Developer Last Online: Sep 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.0 Beta 5 Rating: (31 votes - 4.58 average) Installs: 393
Released: 03 Mar 2008 Last Update: 04 Mar 2008 Downloads: 4820
Not Supported  

If you use my style, please click "Mark as Installed" in the Mod Information box -->

I made this Skin based on www.elforro.com colors and it has hardcoded CSS; so you would need to change some CSS values to match your forum style.

Many people ask me to share the style, so I did my best to make it as "default" as I could.

I spent a lot of time working on this skin, so if you decide to use it on your forums, PLEASE leave the "Design by:" legend. (it's only at the bottom)

Demo: http://www.elforro.com/index.php?styleid=15

( or go to www.elforro.com from your iPod / iPhone and click on the legend for the Optimized Skin )

-------
To show a message to all your iPod / iPhone users, you just need to add something like this in your navbar template (in your default style)



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

(Change XX to your iPhone style number and write whatever you want instead of "iPhone Stlye")
--------


Screenshots: (Below the post)

You have to upload (and change the color/hue maybe) 4 PNG images in images/misc/ folder (included in the ZIP).

Please keep all of my copyright info in this style. Please do NOT redistibute this style on any other sites! (It's free!)


Or... Want to donate something? Paypal me at: [email protected] :P

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	Imagen 1.png
Views:	6886
Size:	217.7 KB
ID:	76660   Click image for larger version

Name:	Imagen 2.png
Views:	2774
Size:	201.2 KB
ID:	76661   Click image for larger version

Name:	Imagen 3.png
Views:	2224
Size:	205.2 KB
ID:	76662   Click image for larger version

Name:	Imagen 4.png
Views:	1941
Size:	218.8 KB
ID:	76663  

Click image for larger version

Name:	Imagen 5.png
Views:	1273
Size:	196.0 KB
ID:	76664   Click image for larger version

Name:	Imagen 6.png
Views:	2221
Size:	207.6 KB
ID:	76665   Click image for larger version

Name:	Imagen 7.png
Views:	3224
Size:	238.4 KB
ID:	76666   Click image for larger version

Name:	Imagen 8.png
Views:	1154
Size:	193.8 KB
ID:	76667  

Click image for larger version

Name:	Imagen 9.png
Views:	2127
Size:	232.8 KB
ID:	76668  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
iPod touch / iPhone Optimized Style 3.7.4 mac-warez Modification Graveyard 12 01 Dec 2008 21:23

  #106  
Old 24 Jul 2008, 15:58
andreamarucci's Avatar
andreamarucci andreamarucci is offline
 
Join Date: Nov 2005
Ok I've understood tha problem. I'm using the Legacy (Vertical) Postbit Template and you're not using it.

In this case can you post the instructions to make the Legacy (Vertical) Postbit Template like yours? I'm not too techie but if you tell me where to look at I'll try...
Reply With Quote
  #107  
Old 24 Jul 2008, 16:14
MissKalunji's Avatar
MissKalunji MissKalunji is offline
 
Join Date: Aug 2003
Real name: Mj Bain
1. did you install the mobile detection or do the edit to add codes to get you forwarded to the proper style when on your iphone?

2. You would have to copy the postbit to put it in postbit_legacy if you are using it. Elferro only did the edit to postbit since he isnt using postbit_legacy


Originally Posted by filippodei View Post
yes. thanks!!! and of course if u can give also the buttons...will be more great! thanks
@ filippodei

i've attached the buttons to the previous thread here : http://www.vbulletin.org/forum/showp...2&postcount=97
__________________
____________
BossLady
Reply With Quote
  #108  
Old 25 Jul 2008, 10:38
andreamarucci's Avatar
andreamarucci andreamarucci is offline
 
Join Date: Nov 2005
Thanks, I've switched to postbit and now it's ok. Question now is how to disable or hide some mod I've installed (cyb_chatbox and cyb_advanced forum statistics) when someone is browsing the forum through the iphone. Any idea?
Reply With Quote
  #109  
Old 25 Jul 2008, 15:26
MissKalunji's Avatar
MissKalunji MissKalunji is offline
 
Join Date: Aug 2003
Real name: Mj Bain
in the main plugin of the hack you can try

this : http://www.vbulletin.org/forum/showp...3&postcount=37
__________________
____________
BossLady
Reply With Quote
  #110  
Old 28 Jul 2008, 20:10
msu2k msu2k is offline
 
Join Date: Jan 2003
Originally Posted by SemperFideles View Post
I shouldn't complain, it is very good work.

I have an iteration of this that I have modified that you can see here: http://www.puritanboard.com/index.php?styleid=27

I have added the security tokens back into the style. I've also put the New Thread button back in the FORUMDISPLAY template, added the Quote back into the postbit template, and added the Reply button back into the SHOWTHREAD template.

It uses the default buttons for display so you can modify that if you want.

I've also changed the Spanish controls into English.

Finally, I've removed the custom image in the header template so the header image may be customized in the Style Options.
Just installed this on my site and it looks great! One problem I'm encountering on my iPhone, and this happens when I visit your site as well, the jump to last post button isn't working correctly. It just takes me to the last page, but not down to an anchor for the last post itself. Any idea why this is happening?

In fact, the same thing is happening on Elforro's site with his style. It will jump me to the last page of a thread, but not down to the last post. If I test it on Firefox or IE it will work just fine and go down to the anchor, but on the iPhone it's not jumping down to the anchor like it should.

UPDATE: Ok, I figured out why this was happening. This javascript in headinclude causes iPhones to jump back up to the top of the screen. Commenting that out makes the anchors work correctly.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Last edited by msu2k; 28 Jul 2008 at 20:32.
Reply With Quote
  #111  
Old 29 Jul 2008, 01:43
SemperFideles's Avatar
SemperFideles SemperFideles is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Rich
Originally Posted by andreamarucci View Post
Fantastic!!! But I've noticed that there are some differences between the version I've downloaded and the one on your forum.

This is your forum and it looks very good

Attachment 84505

and this is mine with the xml downloaded here

Attachment 84506

could you please post here the right style to obtain your forum look?

Thanks in advance...
I don't know what happened to the theme in your case. I'm not sure you imported it correctly because it has some postbit tokens that are clearly not in the style.
__________________
Rich
LtCol, USMC
PuritanBoard
Reply With Quote
  #112  
Old 29 Jul 2008, 01:44
SemperFideles's Avatar
SemperFideles SemperFideles is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Rich
Originally Posted by msu2k View Post
Just installed this on my site and it looks great! One problem I'm encountering on my iPhone, and this happens when I visit your site as well, the jump to last post button isn't working correctly. It just takes me to the last page, but not down to an anchor for the last post itself. Any idea why this is happening?

In fact, the same thing is happening on Elforro's site with his style. It will jump me to the last page of a thread, but not down to the last post. If I test it on Firefox or IE it will work just fine and go down to the anchor, but on the iPhone it's not jumping down to the anchor like it should.

UPDATE: Ok, I figured out why this was happening. This javascript in headinclude causes iPhones to jump back up to the top of the screen. Commenting that out makes the anchors work correctly.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
Are you sure that's the issue? Deleting that code didn't solve the problem for me.

Edit: Figured it out. It's in the postbit template. I added the a name back in and it works now.
__________________
Rich
LtCol, USMC
PuritanBoard

Last edited by SemperFideles; 29 Jul 2008 at 01:58.
Reply With Quote
  #113  
Old 29 Jul 2008, 01:53
ElForro ElForro is offline
 
Join Date: Mar 2006
andreamarucci: This template use the legacy version of postbit...
__________________
Reply With Quote
  #114  
Old 29 Jul 2008, 07:40
andreamarucci's Avatar
andreamarucci andreamarucci is offline
 
Join Date: Nov 2005
Thanks ElForro, figured out...

Originally Posted by MissKalunji View Post
in the main plugin of the hack you can try

this : http://www.vbulletin.org/forum/showp...3&postcount=37
Thanks Miss. The sugegstion is

Edit the "GARS - Startup" plugin and replace

Code:

require_once(DIR . '/geek/gars/includes/gars_ignition.php');

with

Code:

if (STYLEID != xx){
require_once(DIR . '/geek/gars/includes/gars_ignition.php');
}

where xx = the styleid of the mobile style.
problem is that I don't know where to find the "GARS - Startup" plugin.

Thanks!!
Reply With Quote
  #115  
Old 29 Jul 2008, 08:10
dartho dartho is offline
 
Join Date: Sep 2005
You would need to edit the plugins associated with the products (they will likely have a CYB prefix) you wish to disable in this style and add the if (STYLEID != xx){ line at the start of teh plugin, and a } at the end of the plugin.
Reply With Quote
  #116  
Old 29 Jul 2008, 09:31
andreamarucci's Avatar
andreamarucci andreamarucci is offline
 
Join Date: Nov 2005
Thanks dartho, tried and it works!!!
Reply With Quote
  #117  
Old 30 Jul 2008, 03:27
Jenkins Jenkins is offline
 
Join Date: Nov 2002
why are the xml files set to pull images from the default location for statiusicons? that means you have to overwrite your normal template's icons to make this work? Most skins will put their files in the skin directory and then the xml file will tell the skin where to find the images..

just wondering because I uploaded this file and imported the xml and everything was good, then I noticed that my normal style was all jacked up due to having mixed icons from he iphone style.

Last edited by Jenkins; 30 Jul 2008 at 03:34.
Reply With Quote
  #118  
Old 30 Jul 2008, 03:32
MissKalunji's Avatar
MissKalunji MissKalunji is offline
 
Join Date: Aug 2003
Real name: Mj Bain
you can still change the options from the style options
__________________
____________
BossLady
Reply With Quote
  #119  
Old 30 Jul 2008, 18:18
Jenkins Jenkins is offline
 
Join Date: Nov 2002
Originally Posted by MissKalunji View Post
you can still change the options from the style options
so you mean install them into seperate folder, then point to the folder in the "All Style Options" section of Style manager?
Reply With Quote
  #120  
Old 31 Jul 2008, 06:23
Tralala's Avatar
Tralala Tralala is offline
 
Join Date: Jan 2006
Originally Posted by msu2k View Post
Just installed this on my site and it looks great! One problem I'm encountering on my iPhone, and this happens when I visit your site as well, the jump to last post button isn't working correctly. It just takes me to the last page, but not down to an anchor for the last post itself. Any idea why this is happening?
<snip>
UPDATE: Ok, I figured out why this was happening...
Thanks so much for asking and answering this, msu2k. This was bugging me too, I couldn't figure it out, and came here to try and ask the same question. Since scrolling long pages is a bit of a pain on the iPhone, it was keeping me from embracing/releasing this skin on my forum. Your fix changed that, and I appreciate it.

Originally Posted by SemperFideles View Post
I shouldn't complain, it is very good work.

I have an iteration of this that I have modified that you can see here: http://www.puritanboard.com/index.php?styleid=27
Thank you for sharing the fixes, SemperFideles, and showing us your forum so we can see how it's supposed to look! I was going through this thread myself and adding in all the edits being mentioned -- at least, the ones I could figure out -- so your post saved me from hairpulling and spending a lot of time.

I do notice that on long threads, that go to a second page, that there's a redundant box at the top, that lists "Page x of x" twice. See it here:

http://www.puritanboard.com/f54/coul...problem-34459/
I removed it by commenting out the first instance of this on the showthread template:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:19.

Layout Options | Width: Wide Color: