Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12 Aug 2008, 19:23
RobbieZ RobbieZ is offline
 
Join Date: Jul 2008
Problems with favicon

Ive uploaded my 'new' favicon to my root..

As my site loads up the image flashes and then reverts back to the small blank page..

Plus in my bookmark manager the vbulletin gif is still there.. how can that be if i have changed and uploaded a new favicon.ico..

Any help grateful
Reply With Quote
  #2  
Old 12 Aug 2008, 20:19
SavvyPirates SavvyPirates is offline
 
Join Date: Apr 2007
I had the same problem when I first uploaded my favicon. The explanation that I found was that your browser has cached the original (vbulletin) favicon. Eventually, yours should start to show up. Mine did.
Reply With Quote
  #3  
Old 12 Aug 2008, 20:20
Brandon Sheley's Avatar
Brandon Sheley Brandon Sheley is offline
 
Join Date: Mar 2005
Real name: Brandon
yup, try with a different browser, or on another machine..
__________________

Love and support one another #vote2020
I offer Managed IT Services in Kansas
Reply With Quote
  #4  
Old 12 Aug 2008, 21:40
RobbieZ RobbieZ is offline
 
Join Date: Jul 2008
Cool.. I see it now.. Nice 1..
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 16:59.

Layout Options | Width: Wide Color: