Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Open Local links in same window, External in new window Details »
Open Local links in same window, External in new window
Mod Version: 1.1, by SweCastel (Member) SweCastel is offline
Developer Last Online: Dec 2016 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.1.0 Rating: (4 votes - 3.75 average) Installs: 17
Released: 30 Dec 2010 Last Update: Never Downloads: 0
Not Supported Code Changes Re-usable Code  

I did search for a easy solution to simply open a local link in the same window, and external links in a new window.

Did not find it, so I did make this. My first PHP script.

In the file:
includes/class_bbcode.php

Search for: standard URL hyperlink

3.1.5 (maybe 3.1.6?) And before:
Replace:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

3.1.7 ->
Replace:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

With:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

InsertYourDomainHere = Should be replaced with your domain eg: vbulletin (exclude the last part of your domain eg .com / .org)
It didnīt work for me anyway.
Maybe because of vbulletin cutting down long texts? I dont really now.

And then update the CMS Cache.
AdminCP - vBulletin CMS - Clean CMS-Cache

However this works perfect for me.

// Daniel

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Mini Mods Same Window For Local Links Viper007Bond vBulletin 3.6 Add-ons 54 02 Nov 2011 16:59

Comments
  #2  
Old 30 Dec 2010, 20:13
dacho's Avatar
dacho dacho is offline
 
Join Date: Dec 2004
Real name: David
It didnīt work for me
Reply With Quote
  #3  
Old 30 Dec 2010, 20:24
utahraves's Avatar
utahraves utahraves is offline
 
Join Date: May 2007
Real name: Cody Cook
I have several parked domains. I would like this if I could use multiple domains.
Ex: utahraves.com and utrave.org = same site, I would need to be able to put both domains in that for my site to work.
Reply With Quote
  #4  
Old 31 Dec 2010, 18:28
Dr.osamA's Avatar
Dr.osamA Dr.osamA is offline
 
Join Date: Aug 2004
Location: Syrie
Real name: Dr.osama
ander test

thank you bro
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 15 Jan 2011, 09:20
dormopoco dormopoco is offline
 
Join Date: May 2007
work whit attachments? i have on my site Bug Whit attacment. i need open in new windows
Reply With Quote
  #6  
Old 05 Feb 2011, 13:34
SweCastel SweCastel is offline
 
Join Date: Dec 2010
Some update is done. Maybe it works now.
Reply With Quote
  #7  
Old 08 Feb 2011, 09:15
nacaruncr nacaruncr is offline
 
Join Date: Nov 2010
It doesn't work in 4.0.x...
Reply With Quote
  #8  
Old 08 Feb 2011, 09:21
SweCastel SweCastel is offline
 
Join Date: Dec 2010
Originally Posted by nacaruncr View Post
It doesn't work in 4.0.x...
Sorry if it does not.
I works just fine in 4.1.1 so I guess thats what you need.
If you donīt want to customize it.

// D
Reply With Quote
  #9  
Old 14 May 2011, 22:19
angeljs's Avatar
angeljs angeljs is offline
 
Join Date: Aug 2005
Real name: Angela
Doesn't work for me, either
Reply With Quote
  #10  
Old 13 Sep 2011, 09:22
kmfrei kmfrei is offline
 
Join Date: Sep 2011
Works out perfect with version 4.1.5. Thanx for having resolved this issue!
Reply With Quote
  #11  
Old 06 Nov 2011, 10:44
SweCastel SweCastel is offline
 
Join Date: Dec 2010
Works In: 4.1.7 PL2
Reply With Quote
  #12  
Old 21 Nov 2011, 00:21
SweCastel SweCastel is offline
 
Join Date: Dec 2010
Works In: 4.1.8
Reply With Quote
  #13  
Old 18 Dec 2011, 22:59
spillage spillage is offline
 
Join Date: Mar 2009
Real name: Bryan
Did not work on 4.1.8 for me.
Used code as provided... tried all permutations for "InsertYourDomainHere".
Any additional thoughts?
__________________
Bryan
vB 4.2.5
Reply With Quote
  #14  
Old 25 Dec 2011, 11:45
barakuda barakuda is offline
 
Join Date: Dec 2006
work for 4.1.9 and 3.7.
Reply With Quote
  #15  
Old 01 Mar 2012, 00:51
SweCastel SweCastel is offline
 
Join Date: Dec 2010
Works in 4.11.1
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:28.

Layout Options | Width: Wide Color: