Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 16 May 2004, 21:43
ryancooper's Avatar
ryancooper ryancooper is offline
 
Join Date: Jul 2002
Question How to: Add a advertisement after first post?

How can I do this:

http://www.techimo.com/forum/t108340.html

See the google ad after the first post?

Thanks!

Even better if it could be set to onyl show for certain usergroups. . .
Reply With Quote
  #2  
Old 16 May 2004, 22:46
Zachery's Avatar
Zachery Zachery is offline
 
Join Date: Jul 2002
Real name: Zachery Woods
ITs more than possible with just simple template mods
__________________
Looking for ImpEx?
Reply With Quote
  #3  
Old 16 May 2004, 22:46
Owen Owen is offline
 
Join Date: Jan 2002
that wouldnt be good, that would be GREAT! I am guessing something with <if>'s
Reply With Quote
  #4  
Old 16 May 2004, 23:00
Xenon's Avatar
Xenon Xenon is offline
 
Join Date: Oct 2001
Real name: Stefan Kaeser
well you have to edit your postbittemplate

and at the very end you have to add something like:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #5  
Old 16 May 2004, 23:06
Owen Owen is offline
 
Join Date: Jan 2002
since I have my google ads in the header, what would the <if> code be not to display it on the showthread page? (You are not allowed to show two google ads on one page).
Reply With Quote
  #6  
Old 16 May 2004, 23:08
Xenon's Avatar
Xenon Xenon is offline
 
Join Date: Oct 2001
Real name: Stefan Kaeser

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #7  
Old 17 May 2004, 17:30
P.Jackson P.Jackson is offline
 
Join Date: Sep 2003
Real name: Paul
how could you do it only for unregistered or certain usersgroups? i.e show it to Registered,unreg,users awaing etc ad not showing it for admins,mods and a custom usergroup
Reply With Quote
  #8  
Old 17 May 2004, 18:24
Xenon's Avatar
Xenon Xenon is offline
 
Join Date: Oct 2001
Real name: Stefan Kaeser
then you have to combine the conditions:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #9  
Old 17 May 2004, 20:51
ryancooper's Avatar
ryancooper ryancooper is offline
 
Join Date: Jul 2002
Originally Posted by Xenon
then you have to combine the conditions:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I am a little confused. I trued to add


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and got:

The following error occurred when attempting to evaluate this template:

Parse error: parse error in /home/talkdis/public_html/forums/includes/adminfunctions_template.php(3037) : eval()'d code on line 209

Also how can I show it to more than one usergroup: ['usergroupid'] != 2,3,4,5"

??

or ['usergroupid'] != 2 AND 3"
Reply With Quote
  #10  
Old 17 May 2004, 21:54
Xenon's Avatar
Xenon Xenon is offline
 
Join Date: Oct 2001
Real name: Stefan Kaeser
there is a " in the middle of your condition, which shouldn'T be there

as for several usergroups you have to use something like this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #11  
Old 08 Feb 2005, 06:28
dethfire dethfire is offline
 
Join Date: Feb 2003
I tried this and it doesn't work, nothing renders
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 15:58.

Layout Options | Width: Wide Color: