Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13 Jul 2010, 17:16
WeMovie.co.uk WeMovie.co.uk is offline
 
Join Date: Mar 2010
vB 4 and Joomla 1.5

Is there a way to bridge the two?

I apologise if this has been asked but I did have a look and couldn't find anything.

Thanks for any help.

--------------- Added 14 Jul 2010 at 11:52 ---------------

Well thanks for the help guys!
So I gave Joomla a go and found out I can bridge vB and Joomla using jfusion but it was so confusing.
Does anyone know if Drupal and vB 4 can be bridged?

Last edited by WeMovie.co.uk; 14 Jul 2010 at 12:43. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #2  
Old 15 Jul 2010, 15:23
sticky sticky is offline
 
Join Date: Sep 2003
Hopefully someone chimes in, I'm sick of the VB CMS.
Reply With Quote
  #3  
Old 11 Oct 2010, 22:31
Xtrato's Avatar
Xtrato Xtrato is offline
 
Join Date: Feb 2005
Real name: Xtrato
on joomla its called : jFusion , excelent .
__________________
Developers & Designers You can Trust!
Reply With Quote
  #4  
Old 15 Dec 2010, 23:31
EG Off Grid EG Off Grid is offline
 
Join Date: May 2010
Originally Posted by Xtrato View Post
on joomla its called : jFusion , excelent .

yeah but how good does it work for vb4?
Reply With Quote
  #5  
Old 16 Dec 2010, 04:33
fluidswork's Avatar
fluidswork fluidswork is offline
 
Join Date: Apr 2010
Real name: Arnab Bhadra
HA i will give jfusion a try .....
Reply With Quote
  #6  
Old 05 Jun 2011, 18:22
trackpads's Avatar
trackpads trackpads is offline
 
Join Date: Aug 2003
Real name: Jason
They wont support VB 4, So jfusion is a dead end. Any others?
Reply With Quote
  #7  
Old 05 Jun 2011, 19:05
Nosfer@tu Nosfer@tu is offline
 
Join Date: Jul 2008
Real name: Peter Kirk
Originally Posted by trackpads View Post
They wont support VB 4, So jfusion is a dead end. Any others?
What are you talking about ?

Provide documentations for your claim, I use vb 4 and dont have any problems getting support.
Reply With Quote
  #8  
Old 05 Jun 2011, 20:13
trackpads's Avatar
trackpads trackpads is offline
 
Join Date: Aug 2003
Real name: Jason
I hope I am wrong, I want to use it, here is the post:

http://www.jfusion.org/forums/viewtopic.php?f=41&t=5783

Let me know if I am wrong, if so I apologize,

-Jason

--------------- Added 05 Jun 2011 at 20:14 ---------------

Sorry, also this thread for installations, it says on vb 3.8 : http://www.jfusion.org/downloads/cat...latest_release

Last edited by trackpads; 05 Jun 2011 at 20:14. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #9  
Old 05 Jun 2011, 20:40
patrick91 patrick91 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Maybe have a look bbpixel.com
__________________
YamahaForumBenelux
Reply With Quote
  #10  
Old 05 Jun 2011, 22:15
trackpads's Avatar
trackpads trackpads is offline
 
Join Date: Aug 2003
Real name: Jason
oh yeah already own it from bbpixel, I was interested in Jfusion because of a larger project. Thanks again,

-Jason
Reply With Quote
  #11  
Old 06 Jun 2011, 11:39
Nosfer@tu Nosfer@tu is offline
 
Join Date: Jul 2008
Real name: Peter Kirk
Originally Posted by trackpads View Post
I hope I am wrong, I want to use it, here is the post:

http://www.jfusion.org/forums/viewtopic.php?f=41&t=5783

Let me know if I am wrong, if so I apologize,

-Jason

--------------- Added 05 Jun 2011 at 20:14 ---------------

Sorry, also this thread for installations, it says on vb 3.8 : http://www.jfusion.org/downloads/cat...latest_release
Just made a thread explaining it to the jfusion staff, if you dont belive me, Look at my site octdk.com.

Its latest joomla 1.5 and latest vb.

http://www.jfusion.org/forums/viewtopic.php?f=14&t=7161

Originally Posted by patrick91 View Post
Maybe have a look bbpixel.com
Cant even find them on http://extensions.joomla.org/
If they get joomla 1.6 support before jfusion I migth be intressted, but it seams to me like they are sleeping.

Originally Posted by trackpads View Post
oh yeah already own it from bbpixel, I was interested in Jfusion because of a larger project. Thanks again,

-Jason
If you need help with setting up the site, you can just contact me and I will give you a hand.

Last edited by Nosfer@tu; 06 Jun 2011 at 11:48.
Reply With Quote
  #12  
Old 07 Jun 2011, 17:28
trackpads's Avatar
trackpads trackpads is offline
 
Join Date: Aug 2003
Real name: Jason
Thanks! I also asked the same question and I guess they were referring to some style issue, Vb4 does indeed work with jfusion! yay!

Thanks!

-Jason
Reply With Quote
  #13  
Old 08 Oct 2011, 08:35
Gamelobby's Avatar
Gamelobby Gamelobby is offline
 
Join Date: Jul 2007
So does that mean Joomla 1.7 will work with vB4.? (or a way to post my content over to something that will work)
Reply With Quote
  #14  
Old 09 Dec 2011, 18:30
kvist1992 kvist1992 is offline
 
Join Date: Sep 2011
Originally Posted by Gamelobby View Post
So does that mean Joomla 1.7 will work with vB4.? (or a way to post my content over to something that will work)
Check www.octeamdenmark.com

Its still joomla 1.5 but it works with 1.7
Reply With Quote
  #15  
Old 10 Dec 2011, 02:21
OldSchoolDSL OldSchoolDSL is offline
 
Join Date: Oct 2010
Real name: Adam H.
This is good to know
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:35.

Layout Options | Width: Wide Color: