Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
DevNavbar (add navbars & links, display it anywhere) Details »
DevNavbar (add navbars & links, display it anywhere)
Mod Version: 1.0.0, by Developer (Member) Developer is offline
Developer Last Online: Nov 2010 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.8 Rating: (14 votes - 4.71 average) Installs: 88
Released: 20 Aug 2007 Last Update: 20 Aug 2007 Downloads: 547
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Additional Files  

DevNavbar
v.1.0.0
Description::.
This hack will give you an ability to add unlimited number of navbars & links and make them easy to be controlable by you ..
[Hack Features::.
1-Easy yo install
2-Unlimited number of navbars
3-Unlimited number of links in the navbar
4-Select link's target
5-Select link's alternate text
6-Group permissions
7-Ordered links
8-Option to open links in same/new page
9-Option to active/inactive links/bars
many other things just test the hack or see sreenshots]

Planned Features::.
1-Changing the navbars place will be more easier
2-Able to change display order of the navbar
3-Drop down menus
Installation::.
1-Import The Product.
2-upload files to thier destination directory
3-Read post number 2
History::.
1.0.0 On 20. Aug 2007 Initial Version.

Hack Languages::.
English Only For Now
Details::.
1 plugin, 38 phrases, 0 option, 1 query per page, 2 files

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Advanced Navbar (add navbars & links, display it anywhere) Developer vBulletin 3.5 Add-ons 156 26 Oct 2009 08:28

  #16  
Old 20 Aug 2007, 10:34
Developer's Avatar
Developer Developer is offline
 
Join Date: Sep 2005
Real name: Ahmed || Devo.
Originally Posted by jgommel View Post
This is very cool. I've already added it to my site. I'd really like to see an option to create drop-down menus in the future.

This may be a dumb question, but how do you get this to appear on the vBAdvanced CMPS page? Is there something I need to add to the Portal Output Global Variables within the Main Options of vBadvanced CMPS?
Drop down menus in my planned features ...

put in global variables : dev_navbars
__________________
Developer,,
"Know thing about everything ... Know everything about thing"

I was here as a coder, and i am there as a student
Reply With Quote
  #17  
Old 20 Aug 2007, 10:40
Developer's Avatar
Developer Developer is offline
 
Join Date: Sep 2005
Real name: Ahmed || Devo.
Originally Posted by hornstar1337 View Post
Okay, I think this is what i'm looking for since the last navbar mod I was using is bugged.

Hopefully this will work good and easy.

and hopefully it will be able to do drop down menus as well.

Thanks.

Edit: looks awesome so far

some suggestions
1. create a folder called screen shots and put the screen shots in that folder in the zip
2. See if you can do drop down menus. that would be awesome!
3. When selecting allowed groups, have a button that will select them all. (saves time when you have 30 or more usergroups and you want to select about 29 of them.

some Bugs
1. When you click on edit navbar, all the allowed groups are unticked, and you have to tick them again.

Other then that, Thanks!
1- ok
2- planned feature
3- i am using a built in function in vb but i'll look at that for sure ...

about the bug:
i just test it nothing shows to me, i am using a vb3.6.8 with no additional groups or something, i'll create some groups and i'll test it ...

Edit: i've added some groups and check them, then i edit a navbar the still checked, does any one else facing the same issue !!?
__________________
Developer,,
"Know thing about everything ... Know everything about thing"

I was here as a coder, and i am there as a student

Last edited by Developer; 20 Aug 2007 at 10:46.
Reply With Quote
  #18  
Old 20 Aug 2007, 10:58
projectego's Avatar
projectego projectego is offline
 
Join Date: Feb 2006
Location: UK
Real name: Steve
Looks fantastic. Nice work, Developer!
__________________
Reply With Quote
  #19  
Old 20 Aug 2007, 12:45
young coder's Avatar
young coder young coder is offline
 
Join Date: Aug 2007
Real name: young coder
I loved it
Reply With Quote
  #20  
Old 20 Aug 2007, 14:44
viper357's Avatar
viper357 viper357 is offline
 
Join Date: Dec 2006
I am using your previous version for 3.5.4 on my vb 3.6.5

It seems to be working fine, should I use this new version for 3.6.5 or is it still ok to use the older version?

Thanks.
Reply With Quote
  #21  
Old 20 Aug 2007, 14:52
memorex memorex is offline
 
Join Date: Mar 2004
Originally Posted by Developer View Post
Drop down menus in my planned features ...

put in global variables : dev_navbars
Is there anything else that needs to be done to add to vba? I've never messed with my vba much, and I can't seem to get this to show up by just adding that

Thanks for the great addition to my forums.

Last edited by memorex; 20 Aug 2007 at 16:30.
Reply With Quote
  #22  
Old 20 Aug 2007, 16:54
Infinite Guitar Infinite Guitar is offline
 
Join Date: May 2007
I must be a total newbie. I installed this mod as well as another mod and couldn't find where the actually mod installed to, and how to edit the navbar through the form. I looked all over the admin control panel. Can someone describe in detail how to find the mod form after it's installed?

Thanks so much.
Reply With Quote
  #23  
Old 20 Aug 2007, 17:37
JD45 JD45 is offline
 
Join Date: Feb 2006
Originally Posted by Infinite Guitar View Post
I must be a total newbie. I installed this mod as well as another mod and couldn't find where the actually mod installed to, and how to edit the navbar through the form. I looked all over the admin control panel. Can someone describe in detail how to find the mod form after it's installed?

Thanks so much.
After importing the product, refresh the admin control panel. It's listed in separate options.
Reply With Quote
  #24  
Old 20 Aug 2007, 18:04
wrang wrang is offline
 
Join Date: Nov 2004
Real name: Christian
Is it possible to have sublink under one main link??

ex.
Link 1
- link 2
- link 3
Reply With Quote
  #25  
Old 20 Aug 2007, 18:09
abdulla1's Avatar
abdulla1 abdulla1 is offline
 
Join Date: Sep 2006
can custom buttons be added in navbar through the hack, and how?

thanks very great hack
__________________
The best chess site forum around.
join us now,

http://www.chessleaders.com
Reply With Quote
  #26  
Old 20 Aug 2007, 19:39
JD45 JD45 is offline
 
Join Date: Feb 2006
I'm getting a SQL Error when trying to work with a second navbar. The navbar was created ok, but I can't add links to it.



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #27  
Old 21 Aug 2007, 08:21
meraia meraia is offline
 
Join Date: Aug 2007
Thanks ahmed
Reply With Quote
  #28  
Old 21 Aug 2007, 13:43
eurofunny eurofunny is offline
 
Join Date: Aug 2006
Can i use the Navbar with arcade?? I have made this"$developer_navbar[eins]" at the arcadetemplate, but the Navbar is not coming.
Nice Work, thx.
Reply With Quote
  #29  
Old 22 Aug 2007, 11:17
Feckie (Roger)'s Avatar
Feckie (Roger) Feckie (Roger) is offline
 
Join Date: Jun 2005
Real name: Roger
The new page or self page setting
does not work
Reply With Quote
  #30  
Old 22 Aug 2007, 13:32
HarryBO HarryBO is offline
 
Join Date: Jan 2003
Nice Hack, but Ive some Questions!

1. How does it work with VBA. I use different styles and on the smaller Ones the Linklist will enlarge the style to 100%.

Nice Greetings from Germany
Bo
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 14:32.

Layout Options | Width: Wide Color: