Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #91  
Old 06 Feb 2012, 18:14
Ziki's Avatar
Ziki Ziki is offline
 
Join Date: Nov 2005
Hm, I can't seem to get it working. Your previous code worked fine after the upgrade, then the editor didn't show up, so I applied the changes bananalive posted, now it shows up but the editor toolbar is not showing up :-/ Any idea what I might be missing?

http://www.kxdesign.com/a/editor.PNG
__________________
My free mods~click here
Reply With Quote
  #92  
Old 06 Mar 2012, 10:58
Ziki's Avatar
Ziki Ziki is offline
 
Join Date: Nov 2005
Anybody got this working on 4.1.11?
__________________
My free mods~click here
Reply With Quote
  #93  
Old 06 May 2012, 13:12
Cadellin's Avatar
Cadellin Cadellin is offline
 
Join Date: Jan 2009
Mine isn't working earlier on 4.1.11. Haven't tried 4.1.12 yet.
Reply With Quote
  #94  
Old 02 Jul 2012, 13:08
Altari Altari is offline
 
Join Date: Sep 2011
I had to add
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to make it works. Before this, it only displayed a broken basic text area with smileys.
Reply With Quote
  #95  
Old 23 Jun 2013, 14:31
wolfe wolfe is offline
 
Join Date: Jan 2002
how do i use this as a inline reply or how do i use the inline edit ? any ideas thanks
__________________
Thanks
Reply With Quote
  #96  
Old 27 Jul 2014, 00:30
veryfunny veryfunny is offline
 
Join Date: Jul 2012
I've followed the instructions, but all i can manage to get is the box that is missing all the font / formatting controls...

Can anyone shed any light on what is missing?

I can set the default text value in the box + include smilies etc, but it is coming up with a textarea only.

Thanks in advance

A link to what i'm getting is

http://www.ae86drivingclub.com.au/on...es/upload2.php
Reply With Quote
  #97  
Old 09 Aug 2014, 01:17
veryfunny veryfunny is offline
 
Join Date: Jul 2012
does anyone follow these forums anymore?
Reply With Quote
  #98  
Old 04 Dec 2015, 05:12
sodagod sodagod is offline
 
Join Date: Sep 2009
I can't seem to get this to post with bbcode, it seems to render html when ever I save the data to the database.

I am using $db->escape_string($message) before saving to the database.

I am also using $bbcode_parser on the display page.

I have $ishtml set to 0 also.

hmmm
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 14:10.

Layout Options | Width: Wide Color: