Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #16  
Old 31 Aug 2002, 14:54
tHE DSS's Avatar
tHE DSS tHE DSS is offline
 
Join Date: Jul 2002
After calling my function, you can use these two queries :


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

... those are included in the example I previously gave for your needs... but I chose to only query specific fields.... the two here, i've put the '*' when SELECTing, so that you get all fields returned.

... and i've also taken out the :


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

.... bit, because, as I said previously, it's abit sloppy in places... the WHERE clause that is generated with this :


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

.. after calling my function, sorts it out.
Reply With Quote
  #17  
Old 31 Aug 2002, 15:06
Boofo's Avatar
Boofo Boofo is offline
 
Join Date: Mar 2002
Real name: Rob
Ok, I think I understand what you are doing here. Where do put the function? In functions.php? And how do I call it in the index.php for the 2 queries?
Reply With Quote
  #18  
Old 31 Aug 2002, 16:42
tHE DSS's Avatar
tHE DSS tHE DSS is offline
 
Join Date: Jul 2002
I'm going out in a few hours to get p***ed as a fart, but tomorrow, i'll start a new thread for this function, i'll clean up the code and give easy instruction.

But to answer your question here, yeah, you can place it in 'functions.php' if you wish, and you call it like this :


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

You only need to call it the once inside a script, and then you have all the forums IDs the current viewer is allowed to view as a string list, in $forumsCannotView_strList, which you can use however you want.
Reply With Quote
  #19  
Old 31 Aug 2002, 16:48
Boofo's Avatar
Boofo Boofo is offline
 
Join Date: Mar 2002
Real name: Rob
Thanks for taking the time and patience with me on this. I really appreciate it. I'll be looking forward to the new thread and your instructions tomorrow then. Have one for me tonight (today, actually for me). I'm home watching the little one.

Originally posted by tHE DSS
I'm going out in a few hours to get p***ed as a fart, but tomorrow, i'll start a new thread for this function, i'll clean up the code and give easy instruction.

But to answer your question here, yeah, you can place it in 'functions.php' if you wish, and you call it like this :


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

You only need to call it the once inside a script, and then you have all the forums IDs the current viewer is allowed to view as a string list, in $forumsCannotView_strList, which you can use however you want.
Reply With Quote
  #20  
Old 15 Oct 2002, 12:09
dwh's Avatar
dwh dwh is offline
 
Join Date: Feb 2002
So how could I use this to build a drop down box with a list of forums that the current user has permission to see? Would need the forum name as well as forum id. Here's the part that would have to be built:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Thanks!
Reply With Quote
  #21  
Old 20 Oct 2002, 12:53
tHE DSS's Avatar
tHE DSS tHE DSS is offline
 
Join Date: Jul 2002
dwh, i've had a go at your request in this thread.

http://www.vbulletin.org/forum/showt...732#post311732
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:46.

Layout Options | Width: Wide Color: