Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Image on Forumbit (forumhome) Details »
Image on Forumbit (forumhome)
Mod Version: 1.00, by sabret00the (Member) sabret00the is offline
Developer Last Online: Apr 2010 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.0.0 Rating: (0 vote - 0 average) Installs: 8
Released: 10 May 2004 Last Update: Never Downloads: 1
Not Supported Template Edits  

this is for the forumhome, open your "forumhome_forumbit_level2_post" template and find ;

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

add above that

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

if you want it to appear for all forums, remove the conditional, you can also just change the conditional to suit your needs better, the XX's in the conditional are to be replaced by the parentid's of your desire [cyclops] the parentid is just the forumid of the catergory.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	screenie_iofh.JPG
Views:	3602
Size:	49.5 KB
ID:	30323  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Images On Forumbit (forumhome) sabret00the vBulletin 3.5 Template Modifications 49 26 Jun 2008 15:42

  #46  
Old 01 Apr 2005, 17:08
Renada's Avatar
Renada Renada is offline
 
Join Date: Jan 2005
Re: Image on Forumbit (forumhome)

Originally Posted by sabret00the
this is for the forumhome, open your "forumhome_forumbit_level2_post" template and find ;

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

add above that

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

if you want it to appear for all forums, remove the conditional, you can also just change the conditional to suit your needs better, the XX's in the conditional are to be replaced by the parentid's of your desire [cyclops] the parentid is just the forumid of the catergory.
Hi,

I'm new to php and am a bit confused (nothing unusual in that) with what to change in this script.

I've edited the template - changed the first two XX's to 5 which is the id of the forum (should it be 05?) and left the 2nd 2XX's alone.

If that is correct, and please someone tell me if it's not, then where do I find the place to add the graphic?

Hope this makes sense.
Renada
Reply With Quote
  #47  
Old 18 Apr 2005, 09:59
hollyboy's Avatar
hollyboy hollyboy is offline
 
Join Date: Mar 2004
Re: Image on Forumbit (forumhome)

I've added this code:

<if condition="$forum[parentid]==9 OR $forum[parentid]==9"><img src="$stylevars[imgdir_misc]/[forumhome]/$forum[forumid]9.jpg" alt="$forum[title]" border="0" vspace="2 px" hspace="2 px" align="left"/></if>

Why doesnt it work?
Reply With Quote
  #48  
Old 21 May 2005, 11:52
imported_y2ksa imported_y2ksa is offline
 
Join Date: Jun 2004
Re: Image on Forumbit (forumhome)

Hi is it posible to add difrent images as statusicon to each forum?
like the one in this forum
http://www.montada.com

thanks
Reply With Quote
  #49  
Old 23 May 2005, 01:09
kall's Avatar
kall kall is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Ace
Re: Image on Forumbit (forumhome)

Originally Posted by vdm
I've added this code:

<if condition="$forum[parentid]==9 OR $forum[parentid]==9"><img src="$stylevars[imgdir_misc]/[forumhome]/$forum[forumid]9.jpg" alt="$forum[title]" border="0" vspace="2 px" hspace="2 px" align="left"/></if>

Why doesnt it work?
You don't need the 9 in the image name.

It comes from the $forum[forumid] variable.

Also, the statement is saying 'If the parent of this forum is Forum #9, display the icon that is named with this Forum's number' .. which obviously won't be 9.jpg ... as that is the Parent forum.

I think what you want is:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

A MUCH nicer way of doing it is as follows:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

This will cause it to show for any forums whose ids you enter in the comma-separated list...and each image will be linked to that forum, as the title is.

a-la: http://www.nzboards.com/forums
__________________
vBulletin Styles (All styles compatible with 3.8.4 - Steel Blue 4.0 Available) | vBulletin Hosting
Reply With Quote
  #50  
Old 25 May 2005, 16:18
sensimilla sensimilla is offline
 
Join Date: Dec 2004
Real name: Eric Estrada
Re: Image on Forumbit (forumhome)

hmmm... did it worked to someone with ARia template..

the forumhome_forumbit_level2_post looks like this.. thanks in advance for any tip..


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #51  
Old 25 May 2005, 16:45
Mr. Brian's Avatar
Mr. Brian Mr. Brian is offline
 
Join Date: Jan 2003
Real name: Brian
Re: Image on Forumbit (forumhome)

Since when postbit template also get involved?
__________________
~ Brian
My Blog: www.MrBrian.me
Ultimate Soccer Forum www.WeTalkSoccer.com
URL Shortener service with custom link keywords: www.GoLink.US
Reply With Quote
  #52  
Old 26 May 2005, 21:43
sensimilla sensimilla is offline
 
Join Date: Dec 2004
Real name: Eric Estrada
Re: Image on Forumbit (forumhome)

Originally Posted by Schucz
Since when postbit template also get involved?
sorry its the forumhome_forumbit_level2_post of course
Reply With Quote
  #53  
Old 07 Sep 2005, 00:50
utw-Mephisto utw-Mephisto is offline
 
Join Date: Feb 2005
Hi,
I have a link on my forum home and I would like to add a banner there instead above the forum :



Is there a way to achieve that ? Or only with major modification ?
Reply With Quote
  #54  
Old 09 Oct 2005, 08:22
Mikecp421's Avatar
Mikecp421 Mikecp421 is offline
 
Join Date: Sep 2005
How can I add this to show on the forumhome display threads and not in the second and third levels?
Reply With Quote
  #55  
Old 31 Oct 2006, 08:57
Reeve of shinra's Avatar
Reeve of shinra Reeve of shinra is offline
 
Join Date: Oct 2001
I'd also like to use this however to set the images as backgrounds on my forumbits and not individual icons
Reply With Quote
  #56  
Old 14 May 2007, 13:38
mobyz mobyz is offline
 
Join Date: Nov 2006
I have added this code correctly , but nothing comes out. www.bbqsheep.com/forum
plz help


<tr align="center">
<td class="alt2"><img src="$stylevar[imgdir_statusicon]/forum_$forum[statusicon].gif" alt="" border="0" id="forum_statusicon_$forum[forumid]" /></td>
<td class="alt1Active" align="$stylevar[left]" id="f$forum[forumid]">
<div>
<a href="forumdisplay.php?$session[sessionurl]f=$forum[forumid]"><strong>$forum[title]</strong></a>
<if condition="$show['browsers']"><span class="smallfont">(<phrase 1="$forum[browsers]">$vbphrase[x_viewing]</phrase>)</span></if>
</div>
<if condition="$forum[parentid]==XX OR $forum[parentid]==XX"><img src="$stylevars[imgdir_misc]/[forumhome]/$forum[forumid].gif" alt="$forum[title]" border="0" vspace="2 px" hspace="2 px" align="left"/></if>
<if condition="$show['forumdescription']"><div class="smallfont">$forum[description]</div></if>

<if condition="$show['forumsubscription']"><div class="smallfont"><strong><a href="subscription.php?$session[sessionurl]do=removesubscription&amp;f=$forum[forumid]" rel="nofollow">$vbphrase[unsubscribe_from_this_forum]</a></strong></div></if>
<if condition="$show['subforums']"><div class="smallfont" style="margin-top:$stylevar[cellpadding]px"><strong>$vbphrase[subforums]</strong>: $forum[subforums]</div></if>
</td>
<td class="alt2">$forum[threadcount]</td>
<td class="alt1" style="border-right: 1px #dcdcdc solid;">$forum[replycount]</td>
</tr>
$childforumbits
Reply With Quote
  #57  
Old 18 Jan 2009, 18:44
Marvin Hlavac Marvin Hlavac is offline
 
Join Date: Sep 2007
Installed! Just exactly what I needed! Thanks!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:40.

Layout Options | Width: Wide Color: