Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
[HOW TO - vB4 CMS] AdminCP add 2 options for the Section Manager
Coroner
Join Date: Feb 2008
Posts: 797

I start for about 25 years with an TI and learned Basic. Next was an Commodere 64, Amiga. On Amiga I learned Assembler and wrote some Games. Many years later again, I learned myself (without book ...) php,html and javascript. Then I wrote some small

Germany
by Coroner Coroner is offline 23 Dec 2009

I wrote this article, 'cause when I started with CMS, I didn't found were to change the layout.
After a long of searching, reading and asking, I found it in the frontend.
But ... there is a way to change it in the AdminCP.

This change will add two more options inside the section-menue. See images (before/after).

OK, let's start.
Open the file packages/vbcms/contentmanager.php
at the line 3416 you will found this code:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

change it into:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

a few line later, at 3485 you will found the following code:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

change those lines into:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

All those changes were done in the RC4 (I don't know if it's disabled in the 4.0.0PL1, I can't get the suite at the moment).
Attached Images
File Type: jpg Bild 1.jpg (51.7 KB, 793 views)
File Type: jpg Bild 2.jpg (61.9 KB, 703 views)
Views: 6849
Reply With Quote
Comments
  #2  
Old 23 Dec 2009, 16:55
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Thank you. I don't know why they don't have this in the Section Manager by default.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #3  
Old 23 Dec 2009, 17:46
Coroner Coroner is offline
 
Join Date: Feb 2008
Real name: Stefan
I do not know it, too

This will also work in 4.0.0.PL1
Reply With Quote
  #4  
Old 24 Dec 2009, 20:18
beduino's Avatar
beduino beduino is offline
 
Join Date: Dec 2005
Real name: Joao
Thanks a lot
very useful

all the best
joao barroca
aka beduino
Reply With Quote
  #5  
Old 24 Dec 2009, 23:57
Antivirus's Avatar
Antivirus Antivirus is offline
 
Join Date: Sep 2004
Originally Posted by Lynne View Post
Thank you. I don't know why they don't have this in the Section Manager by default.
I agree Lynne! Nice work Coroner
__________________
Please feel free to PM me about custom work, installations, and upgrades!

Eclipse Records - Streetcult Street Team
Reply With Quote
  #6  
Old 25 Dec 2009, 18:19
Hasanudin's Avatar
Hasanudin Hasanudin is offline
 
Join Date: Jun 2003
Real name: Young Hero
finally.. great!

thank u..
__________________
Salam Hangat Selalu
Reply With Quote
  #7  
Old 25 Dec 2009, 21:05
Alfa1's Avatar
Alfa1 Alfa1 is offline
 
Join Date: Dec 2005
I think its a bug that they have forgotten to include this. Thanks!
Reply With Quote
  #8  
Old 01 Feb 2010, 21:57
Cmangum Cmangum is offline
 
Join Date: Feb 2009
Thanks a bunch it worked perfect
Reply With Quote
  #9  
Old 03 Feb 2010, 09:00
ahmedipa ahmedipa is offline
 
Join Date: Feb 2009
very good change in order to improve the CMS
Reply With Quote
  #10  
Old 24 Feb 2010, 22:21
Chickenpotpie Chickenpotpie is offline
 
Join Date: Feb 2010
Worked very well in 4.0.2. Thanks for this!

-CP
Reply With Quote
  #11  
Old 24 Feb 2010, 22:27
as7apcool's Avatar
as7apcool as7apcool is offline
 
Join Date: Feb 2009
Thanks 4 the good work
Reply With Quote
  #12  
Old 25 Feb 2010, 16:06
darren1981 darren1981 is offline
 
Join Date: Oct 2008
Nice work mate

Has this been tested on 4.0.2 ? and if i install your mod / hack... will i need to re-install after the 4.0.3 release ?

Thanks
Reply With Quote
  #13  
Old 26 Feb 2010, 04:20
Coroner Coroner is offline
 
Join Date: Feb 2008
Real name: Stefan
No. Only of you overwrite the file itself by an upgrade.
Reply With Quote
  #14  
Old 28 Feb 2010, 11:10
bturaif bturaif is offline
 
Join Date: Aug 2009
Great work, makes thing a lot easier.
Reply With Quote
  #15  
Old 03 Mar 2010, 13:40
crazyace's Avatar
crazyace crazyace is offline
 
Join Date: Oct 2009
You may want to update the lines that it starts on. As of 4.0.2 PL1

1st Edit - Line: 3458

2nd Edit - Line: 3527

Last edited by crazyace; 03 Mar 2010 at 13:51.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 17:10.

Layout Options | Width: Wide Color: