Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Mod Options
  #1  
Old 08 Apr 2005, 16:29
Matt_270581 Matt_270581 is offline
 
Join Date: Nov 2004
Question Chat takes forever to load for IE users

Having a problem with this hack.

When the link is clicked from the navbar The page is taking like 3-5 minutes to load for IE users. For firefox users it works just fine.

I have tested this on my machine
Windows XP Professional SP2, Internet Explorer 6 and I am also facing this problem.

Also In IE the users keep disapearing from the right hand side under Users Currently In vBChat, like they logged out but they are still there.

Maybe a IE security setting or something? The Chat window Seems to open with a Unknown Zone Status even though the site has been added into Trusted sites.

Any solutions or fixes?

Is this a known bug or did I possibly do something wrong on install?

Last edited by Matt_270581; 08 Apr 2005 at 17:41.
Comments
  #2  
Old 14 Apr 2005, 05:51
sv1cec sv1cec is offline
 
Join Date: May 2004
Real name: John
It's probably a IE issue, although I am not very familiar with the ... intricacies of IE. As for the users disappearing, this should happen if a user moves from the chat to the main forums window and back. There is no solution to that, I think this was the reason ZT made the initial chat window open full-screen. On the other hand, allowing the users to move back and forth is something I like, even though in my board, it's a pain, because every time the user comes back in the chat (selects the chat window again), a sound is played on the other users machines.

Rgds
__________________

John
SV1CEC
  #3  
Old 18 Apr 2005, 17:19
cstansel cstansel is offline
 
Join Date: Apr 2005
Since I doubt IE will make a fix for vbChat, I will have to uninstall this. 95% of my users are IE.

Looked promising. I will go back to it if the IE bug gets fixed.

Thanks!
  #4  
Old 19 Apr 2005, 07:20
Matt_270581 Matt_270581 is offline
 
Join Date: Nov 2004
Thanks for the reply sv1cec.

Yeah I think I'm gonna have to uninstall this as well until there is a fix.

It works on Some IE machines and doesn't work on others.

Eg: It doesn't work on my home computer XP SP2 but when I use IE at work on XP SP2 and Windows 2000 it works fine. Strange.

I done a poll with my users, Hope this helps to find the problem as this is a great hack:

Operating System: Windows XP Professional, Service pack 2.
Browser & Version: Internet Explorer 6 with Latest Updates
Firewalls, Internet Security or Virus Scan: Norton Firewall and Internet Security
Anti Spyware: Microsoft Anti Spyware/Real time protection.
Pop-Up Blocker: Internet Explorer
Loading Straight Away: No

Operating System: Windows XP Professional, Service pack 2.
Browser & Version: Internet Explorer 6 with Latest Updates
Firewalls, Internet Security or Virus Scan: McAffee Virus Scan & Internet Security
Anti Spyware: Microsoft Anti Spyware/Real time protection.
Pop-Up Blocker: Internet Explorer & Google Toolbar
Loading Straight Away: Yes

Operating System:Windows 2000 professional
Browser & Version:Internet Explorer
Firewalls, Internet Security or Virus Scan: Dunno
Anti Spyware: Dunno
Pop up Blocker: Dunno
Loading Straight Away: Yes

Operating System: Windows Xp Home Edition
Browser & Version: Newest Firefox
Firewalls, Internet Security or Virus Scan: Norton Antivirus, Zone Alarm Pro
Anti Spyware:Adaware (but it's not on at the momment)
Pop up Blocker: Just the one built in with Firefox
Loading Straight Away:Yeah pretty much

Operating System: Windows XP Professional, Service pack 2.
Browser & Version: Internet Explorer 6 with Latest Updates
Firewalls, Internet Security or Virus Scan: Norton Firewall and Internet Security
Anti Spyware: Microsoft Anti Spyware/Real time protection.
Pop-Up Blocker: Internet Explorer
Loading Straight Away: No

Operating System: Microsoft XP Home Edition
Browser & Version: Microsoft IE i think
Firewalls, Internet Security or Virus Scan: PC Cillin
Anti Spyware: Ad-Aware SE
Pop up Blocker: don't think i have one
Loading Straight Away: Nope, i just get a white screen.

Operating System:Windows XP Home Edition
Browser & Version:IE 6 with updates
Firewalls, Internet Security or Virus Scan:I have a firewall and Norton Anti Virus
Anti Spyware: Ad-Aware
Pop up Blocker: I have a google one andthe IE one.
Loading Straight Away: Yes

OS -Windows Xp Professional SP2
Browser - Firefox v 1.0.2
Firewall - Zone Alarm Pro,or Norton sometimes
Antivirus- Norton Antivirus 2005
Antispyware -Spyware doctor ,Ad-Aware Pro ,Spyware Blaster ,Microsoft Antispyware -yeah,i am paranoid,lol
Pop up Blocker-Ie,Google, Firefox's and Zone Alaram's combined
Loading in less than second ,it works like the swiss clock ,lol

Operating System: Windows XP Professional
Browser & Version: IE 6
Firewalls, Internet Security or Virus Scan: Norton, but currently disabled
Anti Spyware: Norton
Pop up Blocker: Norton
Loading Straight Away: Not at all...

Cheers

Matt
  #5  
Old 27 May 2005, 16:55
jarosciak jarosciak is offline
 
Join Date: Apr 2005
Doesn't work for me either. Using win xp pro and IE 6.0
Any ideas?
Joe
  #6  
Old 13 Jun 2005, 23:47
justindwhite justindwhite is offline
 
Join Date: Apr 2005
Real name: Justin
the weird thing is i can access it on some other peoples sites in IE but not on mine. But I can get on mine using firefox
 

Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Active Users in Chat (Works with any web chat client including JPilot) Dom vBulletin 2.x Beta Releases 38 09 May 2004 16:50



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:19.

Layout Options | Width: Wide Color: