Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Google gadgets for navbar with drop down and popup Details »
Google gadgets for navbar with drop down and popup
Mod Version: 2.00, by elenh (Member) elenh is offline
Developer Last Online: Jun 2010 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 3.8.x Rating: (0 vote - 0 average) Installs: 8
Released: 31 Jul 2009 Last Update: 01 Aug 2009 Downloads: 34
Not Supported Template Edits  

Hi,

I have create this code to my site and i like to share with you here in vb.org

Description:

With this code you can add google gadgets on your website in the navbar.

LIVE DEMO

INSTALLATION:

Firts go to:

Admincp > styles manager > choose your style > Navigation & Breadcrump templates > Navbar

find:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and add adove:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Next find in the same template:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and add bellow:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


You are finish click save..

They are 2 Gadgets installed by default by me:
  1. Facebook
  2. All email in one

If you want more gadgets then:

Go to Google gadgets official website and select you gadgets.

Open new txt file in your pc and add:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Copy the scripts codes of the gadget you want and place on my code like i explane adove with the red color between tags
<body> </body> .


Save as PHP file and upload to gadgets path on your server.

Then go to: Admincp > styles manager > choose your style > Navigation & Breadcrump templates > Navbar

Find:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and add bellow:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Where blue colored NAME_OF_GADGET is you must replace with the same name of the gadget php file.


You can change the numbers of the width and height like you want.('width=840, height=500')

Click Save and finish!

Some extras...

If you dont like to see the drop down icon then do this:

find:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and replace with:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Post end here.If you like my hack please click installed.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Comments
  #2  
Old 31 Jul 2009, 20:04
NLP-er's Avatar
NLP-er NLP-er is offline
 
Join Date: Aug 2008
Real name: Michał Podbielski
Any screen shots or live demo?
__________________
vBulletin Enterprise Translator (vBET) - your forum in 53 languages - get more traffic, users and incomes from AdSense!
Reply With Quote
  #3  
Old 31 Jul 2009, 20:11
elenh's Avatar
elenh elenh is offline
 
Join Date: Jun 2009
Real name: Elen H.
Yes sure. Added on top.
Reply With Quote
  #4  
Old 31 Jul 2009, 21:42
Alfa1's Avatar
Alfa1 Alfa1 is offline
 
Join Date: Dec 2005
My Greek really sucks. Could you please provide screen shots or a demo in English? The only part of your demo that is in English is the gadget drop down, but its stuck behind the advertisement. If I hover it, a Facebook popup appears. Is this what this modification does?

Please explain.
Reply With Quote
  #5  
Old 31 Jul 2009, 23:13
Rooms Rooms is offline
 
Join Date: Apr 2009
Yeah the gadgets drop down doesn't want to work for me in your demo, but it's a nice idea.
Reply With Quote
  #6  
Old 31 Jul 2009, 23:30
goxy63 goxy63 is offline
 
Join Date: Oct 2008
Yeah drop down is not working, when I hoover with mouse window just pops out...

How do you close pop out window?
I lost myself there for 10 secs...place a button for shut it down and its great mod if you ask me

Tagged
__________________
VB5-- WHO HAS VISITED TODAY(last 24h) PLEASE VOTE HERE
VB5--FIRST POST ON EVERY PAGE PLEASE VOTE HERE
Reply With Quote
  #7  
Old 01 Aug 2009, 13:39
elenh's Avatar
elenh elenh is offline
 
Join Date: Jun 2009
Real name: Elen H.
The mod is UPDATED.And the demo works too.

Last edited by elenh; 01 Aug 2009 at 16:10.
Reply With Quote
  #8  
Old 01 Aug 2009, 18:34
NLP-er's Avatar
NLP-er NLP-er is offline
 
Join Date: Aug 2008
Real name: Michał Podbielski
Originally Posted by elenh View Post
The mod is UPDATED.And the demo works too.
What should I look there?...
__________________
vBulletin Enterprise Translator (vBET) - your forum in 53 languages - get more traffic, users and incomes from AdSense!
Reply With Quote
  #9  
Old 01 Aug 2009, 19:18
elenh's Avatar
elenh elenh is offline
 
Join Date: Jun 2009
Real name: Elen H.
Click in the demo url on Navbar the Gadgets! link.
Reply With Quote
  #10  
Old 01 Aug 2009, 21:19
NLP-er's Avatar
NLP-er NLP-er is offline
 
Join Date: Aug 2008
Real name: Michał Podbielski
Originally Posted by elenh View Post
Click in the demo url on Navbar the Gadgets! link.
Great thanks
__________________
vBulletin Enterprise Translator (vBET) - your forum in 53 languages - get more traffic, users and incomes from AdSense!
Reply With Quote
  #11  
Old 02 Aug 2009, 16:37
kalisekj kalisekj is offline
 
Join Date: Dec 2006
Installed and Live Demo Of Just 7 Gadgets Right Now! http://freeonlinemoviesforum.com Register for Free Immediate Access.

You Will See The Gadget Drop Down Menu Right Next To The User Info On Right, Click On Drop Down Then Hover Mouse over any gadget to see it work. This Can Be a Very Useful Mod for any web site. To Get Outta The Pop Up Just Click back on the Site anywhere.

Last edited by kalisekj; 15 Sep 2009 at 21:54.
Reply With Quote
  #12  
Old 02 Aug 2009, 17:02
kalisekj kalisekj is offline
 
Join Date: Dec 2006
How Can I make it To where you have to click on the gadget instead of hover over it?
Reply With Quote
  #13  
Old 04 Aug 2009, 23:44
kalisekj kalisekj is offline
 
Join Date: Dec 2006
Wow not a single response in 2 days. LOL
Reply With Quote
  #14  
Old 05 Aug 2009, 17:01
chick's Avatar
chick chick is offline
 
Join Date: Sep 2006
WOW works nice (I did not install) but was looking at your demo, can it be only for admins or mods?
__________________
Thank you all, everything you do is appreciated!
vbSpill It 2009 - Anonymous Posting Mod
vbPenAward 2009 - Writers Pen Awards
Reply With Quote
  #15  
Old 11 Aug 2009, 14:41
elenh's Avatar
elenh elenh is offline
 
Join Date: Jun 2009
Real name: Elen H.
Sure.. if you replace:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

with this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

The numbers 5, 6, 7 are the usergroup ID's of Admin(6) Moderators(7) & Super Mod (5) by default.
You can add the usergroup ID's of your choice seperated with commas " , "
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 00:37.

Layout Options | Width: Wide Color: