Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
highslide integration with vB attachments - lightbox alternative - inline too. Details »
highslide integration with vB attachments - lightbox alternative - inline too.
Mod Version: 1.00, by mini2 (Member) mini2 is offline
Developer Last Online: Oct 2010 I like it Show Printable Version Email this Page

This thread is in the Modification Graveyard.
vB Version: 3.6.8 Rating: (29 votes - 4.62 average) Installs: 278
Released: 12 Feb 2007 Last Update: 01 Jun 2007 Downloads: 2642
Not Supported  

Gone

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Addons

Show Your Support

  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Integration with vBulletin vBgallery - vBulletin Highslide integration Sakera vBulletin 3.6 Add-ons 24 21 Sep 2008 14:18
Lightbox/ThickBox works with Inline Editing redgoals22 vBulletin 3.6 Template Modifications 104 13 May 2008 23:28

  #16  
Old 13 Feb 2007, 06:59
sensimilla sensimilla is offline
 
Join Date: Dec 2004
Real name: Eric Estrada
outstanding, and I love your board design!

Nominated for MOTM
Reply With Quote
  #17  
Old 13 Feb 2007, 09:37
JohnBee JohnBee is offline
 
Join Date: Oct 2004
Is it possible to have the popup images open in the center of the screen instead of shifting a bit between each image
Reply With Quote
  #18  
Old 13 Feb 2007, 10:18
maxicep maxicep is offline
 
Join Date: Oct 2006
wow, its a perfect hack, thanks.
Reply With Quote
  #19  
Old 13 Feb 2007, 10:38
ERuiz ERuiz is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by mini2 View Post
I'll look at captions/titles, as that could be cool, but I'm not making promises there!
Oh man, keeping my fingers crossed! If you are able to pull this off, it would make this hack one of the best!

Regards,

ERuiz
Reply With Quote
  #20  
Old 13 Feb 2007, 10:50
JohnBee JohnBee is offline
 
Join Date: Oct 2004
Originally Posted by mini2 View Post
OK:

Where ever in the instructions you see


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Add after that


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

That will do it.
Outstanding! works like a charm
Reply With Quote
  #21  
Old 13 Feb 2007, 11:08
ERuiz ERuiz is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by mini2 View Post
I'm working on captions for both this and the photopost add-on use on my own site, shouldn't be too tricky actually, and also using rel="" as a fall back for older browsers which cannot cope with this zoomy slidey goodness.
Well, I have to go to work now, but I know that you are GOOD and will probably have a suprise for me when I get back from work in the afternoon! hahahahaha

Have a good day, buddy.

Regards,

ERuiz
Reply With Quote
  #22  
Old 13 Feb 2007, 12:28
JohnBee JohnBee is offline
 
Join Date: Oct 2004
Originally Posted by mini2 View Post
I'm working on captions for both this and the photopost add-on use on my own site, shouldn't be too tricky actually, and also using rel="" as a fall back for older browsers which cannot cope with this zoomy slidey goodness.
How would we add captions with attachments?
Sorry if this has been covered, I never really understood the caption aspect with images.
Reply With Quote
  #23  
Old 13 Feb 2007, 12:51
JohnBee JohnBee is offline
 
Join Date: Oct 2004
Originally Posted by mini2 View Post
Working on it... Once I figure out a sollution I'll post it. But I've got "proper work" I need to do too today.
blashpemy!
I totally understand and appreciate your efforts on with this project (thanks)
I'm also wondering if the preloader function works with vBulletin. It's quite fast as it is but I noticed it has the code in the .js file so I had to ask
Reply With Quote
  #24  
Old 13 Feb 2007, 16:37
aceofspades's Avatar
aceofspades aceofspades is offline
 
Join Date: Apr 2006
Works brilliantly, nominated for MOTM. Just a quick (and probably very stupid) question, without a huge amount of hacking would it be possible to get images within the [img] tag to work the same way, i.e be resized and then be expanded when a user clicks on them?
Reply With Quote
  #25  
Old 13 Feb 2007, 22:57
ERuiz ERuiz is offline
 
Join Date: Feb 2005
Mini2, you are AWESOME!!! Your caption feature works PERFECTLY!!!! I am nominating this for HOTM!!! THANKS!!!!!!
Reply With Quote
  #26  
Old 14 Feb 2007, 02:37
hurry hurry is offline
 
Join Date: Feb 2006
Thanks mini2. I also really want your mod and highslide to work with the slideshow feature for all the inline images in my vbulletin posts with img tags. I think already two others have asked you for this so there is popular demand for this feature. In order for my database to not grow too big, I am embedding inline my flickr images in forum posts with img. And I want them to work with your mod and highslide. I really hope this possible. Thanks.
Reply With Quote
  #27  
Old 14 Feb 2007, 02:40
ERuiz ERuiz is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by hurry View Post
Thanks mini2. I also really want your mod and highslide to work with the slideshow feature for all the inline images in my vbulletin posts with img tags. I think already two others have asked you for this so there is popular demand for this feature. In order for my database to not grow too big, I am embedding inline my flickr images in forum posts with img. And I want them to work with your mod and highslide. I really hope this possible. Thanks.
Make that 3!
Reply With Quote
  #28  
Old 14 Feb 2007, 12:00
aceofspades's Avatar
aceofspades aceofspades is offline
 
Join Date: Apr 2006
Yeah that would be good. Btw when the image is zooming in, is it smooth or quite ..laggy. On my forum its quite jolty when its zooming in but its smooth on the highslide test site.
Reply With Quote
  #29  
Old 14 Feb 2007, 12:20
Smoothie Smoothie is offline
 
Join Date: Oct 2001
Has anyone packed the highslide.js file? Any benefits from that? Also, if you have, what are the correct steps? Are you suppose to decode after packing or save as decoded?
Reply With Quote
  #30  
Old 14 Feb 2007, 13:03
Smoothie Smoothie is offline
 
Join Date: Oct 2001
So, pack and save? No need to decode before saving? From what I read, not all browsers support unpacking though....
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:21.

Layout Options | Width: Wide Color: