Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Mod Options
  #1  
Old 11 May 2005, 15:18
dsboyce8624 dsboyce8624 is offline
 
Join Date: May 2005
Real name: Dennis
Pruning Doesn't Seem to be Working

I was on the chat last night (finally got it working) and this morning the text is still there. I have it set to prune afte 1 hour and I manually ran the prune scheduled task.

What should I check to get this working?

Thanks,
Comments
  #2  
Old 11 May 2005, 15:34
Imperial Fritz Imperial Fritz is offline
 
Join Date: Jan 2004
ack. I have exactly the opposite issue....
  #3  
Old 11 May 2005, 16:18
dsboyce8624 dsboyce8624 is offline
 
Join Date: May 2005
Real name: Dennis
Originally Posted by Imperial Fritz
ack. I have exactly the opposite issue....
If you figure it out let me know, maybe they are related.
  #4  
Old 24 May 2005, 02:27
romeshomey romeshomey is offline
 
Join Date: Nov 2002
Real name: S. Murphy
I can prune manually, but the auto prune in the scheduled tasks doesn't seem to be working. I left if for 24 hours and the text is still there.

Last edited by romeshomey; 24 May 2005 at 02:38.
  #5  
Old 24 May 2005, 15:44
MonsterMaxx MonsterMaxx is offline
 
Join Date: Oct 2003
mine is like 5 minutes long, otherwise all gone
  #6  
Old 20 Oct 2005, 02:19
Club3G Club3G is offline
 
Join Date: Aug 2004
Real name: Ed
Bump I suppose. Is this mod supported at all anymore?
  #7  
Old 22 Oct 2005, 21:29
Nohani Nohani is offline
 
Join Date: Jul 2005
I'm Facing The Same Case. Auto Pruning Doesn't Seem To Be Working With Me
 



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 16:59.

Layout Options | Width: Wide Color: