Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10 Sep 2019, 05:29
kevinh kevinh is offline
 
Join Date: May 2007
Weird problem - quoting not working

Hi,
I have an ancient forum running 3.7.1 and for some strange reason the reply quote button doesn't work in Firefox, in just one thread! (it works in Chrome)

If I go into other threads in Firefox the quote button works.

What on earth could be causing that?

kevinh

EDIT: Actually it's just one post!

Last edited by kevinh; 10 Sep 2019 at 08:14.
Reply With Quote
  #2  
Old 11 Sep 2019, 17:42
PinkMilk PinkMilk is offline
 
Join Date: May 2010
Real name: Milk Pink
If its just the one post its likely the post content, Edit the post, copy/back up the content somewhere (stick it in a txt file) then post some random text and save.

Heres some random text
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Now test the reply quote button, if it now works its the post content messing with the background code somehow (possible XSS vulnerability orr something like that ) and you will need to work which part of the post is doing so and repost with edits made.

Last edited by PinkMilk; 11 Sep 2019 at 17:49.
Reply With Quote
  #3  
Old 13 Sep 2019, 20:56
TheLastSuperman's Avatar
TheLastSuperman TheLastSuperman is offline
 
Join Date: Sep 2008
Real name: Michael Miller Jr
Are you allowing html in posts?
__________________
Daddy Does Dios and Figs!
https://www.linkedin.com/in/thelastsuperman

Search - Use the search feature to find similar issues/answers.
Information - Include screenshots, copy/pasted error codes, url etc.
Fixed - Please return to your thread/post and let us know how it was fixed!
Thanks - For participating! Click the "Like" on a post if someone helped you!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 22:34.

Layout Options | Width: Wide Color: