Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 15 Oct 2019, 11:56
chikuru chikuru is offline
 
Join Date: Nov 2011
Arrow Censorship not working on certain word

I am trying to censor a certain word on the forum but it doesnt replace it.
I tried to put inside curly brackets but it didnt work..
Any possible cause of this?
Other words are working fine..
Reply With Quote
  #2  
Old 15 Oct 2019, 20:22
final kaoss final kaoss is offline
 
Join Date: Apr 2006
Probably depends on what word it is.
Reply With Quote
  #3  
Old 16 Oct 2019, 11:28
chikuru chikuru is offline
 
Join Date: Nov 2011
any word that starts with "forum" with numbers next to it doesnt work.

Example:
forum911
forum111
forum8888

even words that starts with the following and followed by numbers doesnt work:
orum
rum
um

Last edited by chikuru; 16 Oct 2019 at 12:37.
Reply With Quote
  #4  
Old 16 Oct 2019, 13:57
final kaoss final kaoss is offline
 
Join Date: Apr 2006
I could be wrong but I would imagine that there would be an exclusion coded in somewhere to prevent "forum" from being censored since that word is used alot throughout the software.
Reply With Quote
  #5  
Old 16 Oct 2019, 20:07
Kane@airrifle's Avatar
Kane@airrifle Kane@airrifle is offline
 
Join Date: Jun 2011
Real name: Kane
It does work in censorship options as that only affects posts, thread titles and PMs. You would however mess up your forum if the word was used in the style RVM.

@chikru
In censorship options make sure you have a replacement character set. Put the terms into curly brackets, make sure each term is separated by a space. If you expect to see the terms censored on old posts you will have to rebuild the post cache in General Update Tools.
Reply With Quote
  #6  
Old 17 Oct 2019, 05:51
chikuru chikuru is offline
 
Join Date: Nov 2011
Originally Posted by Kane@airrifle View Post
It does work in censorship options as that only affects posts, thread titles and PMs. You would however mess up your forum if the word was used in the style RVM.

@chikru
In censorship options make sure you have a replacement character set. Put the terms into curly brackets, make sure each term is separated by a space. If you expect to see the terms censored on old posts you will have to rebuild the post cache in General Update Tools.
I already tried this and didnt work..
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
End-User Options User Optional Word Censorship MrEyes vBulletin 3.7 Add-ons 35 31 Jan 2011 18:20



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:48.

Layout Options | Width: Wide Color: