Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
gItemStats - World of Warcraft Itemstats Details »
gItemStats - World of Warcraft Itemstats
Mod Version: 9.9.9.9.9, by Gryphon (Coder) Gryphon is offline
Developer Last Online: May 2017 I like it Show Printable Version Email this Page

This thread is in the Modification Graveyard.
vB Version: 3.6.8 Rating: (22 votes - 4.64 average) Installs: 161
Released: 05 Mar 2007 Last Update: 25 Jan 2008 Downloads: 1078
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Auto-Template Additional Files External Content  

What is it?

gItemStats is a modification for vBulletin which allows you to display popup World of Warcraft item information on your fourms.

See this thread for the continuation of this modification.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Screenshots

Click image for larger version

Name:	gitemstats.jpg
Views:	1592
Size:	39.9 KB
ID:	61426  

Show Your Support

  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
World of Warcraft jj vBulletin 3.5 Styles 169 18 Nov 2008 05:57

  #46  
Old 18 Mar 2007, 21:04
Kimimaru Kimimaru is offline
 
Join Date: May 2006
Allakhazam:

Red
Blue
Yellow
Meta

Thottbot:

Red
Blue
Yellow
Meta

Last edited by Kimimaru; 18 Mar 2007 at 21:13.
Reply With Quote
  #47  
Old 18 Mar 2007, 21:21
mdroschak mdroschak is offline
 
Join Date: Mar 2007
Cool thanks!

I downloaded all the images but still have problems with the meta socket image.

I tried changing the socket image location in my allazahzam.php file to be local but that didn't work.

Which file did you change for your local socket images?
Reply With Quote
  #48  
Old 20 Mar 2007, 11:52
Crapforum Crapforum is offline
 
Join Date: Jan 2002
Nice mod.

Too bad it doesnt work okay on my site.
The popup works in the preview but doesn't popup when i actually post it.

http://www.crapforum.nl/showthread.php?t=30423

The posted url looks like this: http://www.mydomain.nl/\'http://www.thottbot.com/?i=Destroyer Chestguard\'


any help appriciated.


never mind, this mod rocks....had a conflict with a badly written replacement mod.
__________________
www.crapforum.nl

Last edited by Crapforum; 20 Mar 2007 at 12:56.
Reply With Quote
  #49  
Old 21 Mar 2007, 06:14
phace phace is offline
 
Join Date: Apr 2003
I was wondering if it's at all possible to change the color of an item when using itemstats. The one I would like to change in particular is the 'quality1' items that appear as white links which blend in almost entirely with the light backgrounds in vBulletin.

Any ideas?
Reply With Quote
  #50  
Old 21 Mar 2007, 15:16
Crapforum Crapforum is offline
 
Join Date: Jan 2002
Originally Posted by phace View Post
I was wondering if it's at all possible to change the color of an item when using itemstats. The one I would like to change in particular is the 'quality1' items that appear as white links which blend in almost entirely with the light backgrounds in vBulletin.

Any ideas?

I had the same problem, fixed it with a background color.

you can change the colors in: .\itemstats\templates\itemstats.css

.whitename, .quality1 { background-color: #000000; color: #FFFFFF; font-weight: bold; }
__________________
www.crapforum.nl
Reply With Quote
  #51  
Old 21 Mar 2007, 16:23
phace phace is offline
 
Join Date: Apr 2003
That will work, thank you very much.
Reply With Quote
  #52  
Old 22 Mar 2007, 20:35
ChiliVB ChiliVB is offline
 
Join Date: Dec 2005
Thumbs up Big Thumbs UP!

Just wanted to say this installation worked great!

It also resolves an issue I was having with long item names not saving properly in the database with the itemstats 1.5.5 version for Vbulletin I downloaded from Yahourt's site. And, this installation required no manual edits or workarounds to allow for the new socket images.

But, best of all, if any of you utilize Stefan's vB Code [table] mod for banks, points, etc. Blackjack's mod'd version of itemstats works great with it. (Previous versions would not parse corrently and were truncated making itemstats unusable in the tables.) *happy snoopy dance*

Last edited by ChiliVB; 22 Mar 2007 at 20:43.
Reply With Quote
  #53  
Old 22 Mar 2007, 21:58
hostvn hostvn is offline
 
Join Date: Jan 2006
error

Fatal error: Cannot redeclare getstrcssstyle() (previously declared in d:/www/vhosts/localhost/httpdocs/demo/includes/functions_gitemstats.php:90) in d:/www/vhosts/localhost/httpdocs/demo/itemstats/itemstats.php on line 31
Reply With Quote
  #54  
Old 22 Mar 2007, 22:52
Gryphon's Avatar
Gryphon Gryphon is offline
 
Join Date: Oct 2001
Real name: Ryan Snook
Thanks ChiliVB, though note that there is nothing different about this and Yahourt's. I pretty much simply manage the config.php via vBulletin's options

Originally Posted by hostvn View Post
error

Fatal error: Cannot redeclare getstrcssstyle() (previously declared in d:/www/vhosts/localhost/httpdocs/demo/includes/functions_gitemstats.php:90) in d:/www/vhosts/localhost/httpdocs/demo/itemstats/itemstats.php on line 31

Make sure you are not running another itemstats product, like Sparkz's modification. itemstats/itemstats.php is not loaded in my modification, that is being loaded by another mod which is conflicting.

Last edited by Gryphon; 22 Mar 2007 at 22:58.
Reply With Quote
  #55  
Old 23 Mar 2007, 18:36
ChiliVB ChiliVB is offline
 
Join Date: Dec 2005
Originally Posted by Blackjack View Post
Thanks ChiliVB, though note that there is nothing different about this and Yahourt's. I pretty much simply manage the config.php via vBulletin's options
Yes, but your version helped me to find a very small change in the config that made alot the difference in trying to use itemstats with the table mod. The table codes inserted by allakhazam don't work with the vbtable, but the html format used for the itemstats by thottbot does.

I have a question:

1. I was trying to get the View_cache.php file to work with the gitemstats cache. But I couldn't seem to get the right combination of your 'MasterServer' database info from the functions file to get it the authentication to work. I'd like to able to use this feature instead of having to login to PhP MyAdmin if possible.

Have you tried doing this to see if its possible with your configuration?
Reply With Quote
  #56  
Old 23 Mar 2007, 21:22
Gryphon's Avatar
Gryphon Gryphon is offline
 
Join Date: Oct 2001
Real name: Ryan Snook
For view_cache you will need to to edit the itemstats/config.php and enter your database information. The "item_cache_table" is "prefixgitemstats" if you have a prefix, otherwise just "gitemstats".

It will not abide by the vBulletin config, so you will need to edit config_itemstats.php to what you want as well.
Reply With Quote
  #57  
Old 24 Mar 2007, 01:19
npregean npregean is offline
 
Join Date: Aug 2006
I know that a lot of people have been having issues with socket images appearing, but I'm having an issue with no images appearing at all. I did not change the path where Icons are stored (it's still "http://wow.allakhazam.com/images/icons/") and the Icon extension is still ".png"

Please check out a test post that I made below. What could be going wrong here? Any help or suggestions would truly be appreciated.

http://www.battlegroundforums.com/bg...ead.php?t=6615
Reply With Quote
  #58  
Old 26 Mar 2007, 16:31
colicab-d's Avatar
colicab-d colicab-d is offline
 
Join Date: Dec 2002
Real name: Dave
Anyway to get this working properly via Vbavdanced CMS?
Reply With Quote
  #59  
Old 27 Mar 2007, 16:52
Gryphon's Avatar
Gryphon Gryphon is offline
 
Join Date: Oct 2001
Real name: Ryan Snook
It should work fine. I don't know much about vBAdvanced however, I use my own cms. Someone will have to give me more information about what needs to be done in order for it to work.
Reply With Quote
  #60  
Old 27 Mar 2007, 17:08
Kimimaru Kimimaru is offline
 
Join Date: May 2006
Originally Posted by colicab-d View Post
Anyway to get this working properly via Vbavdanced CMS?
yes, what is your problem?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 23:37.

Layout Options | Width: Wide Color: