Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10 May 2017, 11:47
gnrx gnrx is offline
 
Join Date: Apr 2009
After change to HTTPS indicate Site Not Secure

Hi,
A few days ago, I change my site to https.
I made the changes in admincp-options-site name
Also, in templates with http to https
Also, I add in my public_html directory (I have a vbadvanced) and in my forum directory, in .httacess this code:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

The sewcond and third line are automatically add by server.

Well, access with https but also chrome, like firefox like chromium indicate that, my syte are not secure.

I search and search, but I don't view how are the problem or the issue for this.

Thanks in advanced.
Reply With Quote
  #2  
Old 10 May 2017, 12:40
Flipfloptrader Flipfloptrader is offline
 
Join Date: Jan 2011
Real name: John
Hi

There shouldn't be any need to alter any templates?

Try this for your htaccess:

Change flipfloptrader to your url name.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Forex Trading community.
Reply With Quote
  #3  
Old 10 May 2017, 12:48
gnrx gnrx is offline
 
Join Date: Apr 2009
In the first time, thank you for your help.

Originally Posted by Flipfloptrader View Post
Hi

There shouldn't be any need to alter any templates?
Yes, in templates I made some changes, and in stylevar I change the http to https for url images.
In templates I made this:
search for src="http: in admincp->Search in Templates and then replace for https

Try this for your htaccess:

Change flipfloptrader to your url name.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
A doubt, I have 2 .htaccess, one in my public_html directory (I have vbadvanced) with my code in .htaccess if I access to public_html (portal of vbadvanced) indicate that, my site its secure, when click in forum (folder forum under public_html) appears not secure.
Well, this change, in this 2 .htaccess?
If its yes, I deduce that, the url https://flipfloptrader.com/ I need change for https://flipfloptrader.com/forum under .htaccess in my forum folder, its correct?

Thank you very much!

--------------- Added 10 May 2017 at 13:03 ---------------

Hello again,
I t est with your code, and I have a error, because un public_html directory, I have redirect from https://mydomain to https://www.mydomain

This are the codes:
htaccess of public_html:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

And this, htaccess from my forum directory:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Thanks in advanced.
Reply With Quote
  #4  
Old 10 May 2017, 13:37
Flipfloptrader Flipfloptrader is offline
 
Join Date: Jan 2011
Real name: John
Try this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Remember to replace with your url.
__________________
Forex Trading community.
Reply With Quote
  #5  
Old 10 May 2017, 15:04
gnrx gnrx is offline
 
Join Date: Apr 2009
I try this code in my public_html folder (folder of vBAdvanced) and not works my site (enter in bucle mode).

Also, try this code in my public_html/forum folder, load website but continue appears like not secure.

Also, I contact with my host for if can help me.

Thank you very much!

--------------- Added 10 May 2017 at 15:16 ---------------

Edit/Add:
In this moment, I view that, the problem appears that the site is not secure appears in index of forum, in some subforums also, but in others not appears, and in the threads (that I test) not appears.
I review all images in index forum and all point to https.

--------------- Added 10 May 2017 at 17:31 ---------------

Well, my hosting not provide support for this redirects.

At the moment, your code works in my public_html folder, but in my public_html/forum folder not works because I suppose this code need are different.

Regards!
Reply With Quote
  #6  
Old 10 May 2017, 20:06
Stratis's Avatar
Stratis Stratis is offline
 
Join Date: Jan 2010
Real name: Stratis
Here you go

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Exactly as it is.
Reply With Quote
  #7  
Old 10 May 2017, 20:46
Mark.B Mark.B is offline
 
Join Date: Feb 2004
Would help if we had a link to the site.
__________________
MARK.B (Member of the vB Support Team)
Reply With Quote
  #8  
Old 10 May 2017, 22:47
gnrx gnrx is offline
 
Join Date: Apr 2009
Wow, works fine fine, perfect!
I add this code in my 2 .htaccess (public_html and public_html/forum) and works really nice!!
Change http for https and add www if I not type.

Now, go to search the reasson because, in the index forum appears Not Secure, but in subforums appears Secure Site.

Thank you very much!!!!!!
Reply With Quote
  #9  
Old 11 May 2017, 23:27
gnrx gnrx is offline
 
Join Date: Apr 2009
Also, solved last issue (index forum appears Not Secure and in subforums appears Secure Site).
The problem was, in the index forum, I have some blocks, one of this blocks contain http code, but I was changed to https, with this change, continue with No Secure Site.
I deleted this block and now, my index forum appears Secure Site.

Thank you at all!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:33.

Layout Options | Width: Wide Color: