Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Awesome News Ticker under Navbar @xitclub Details »
Awesome News Ticker under Navbar @xitclub
Mod Version: 1.00, by XiTCLUB (Designer) XiTCLUB is offline
Developer Last Online: Apr 2018 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.x.x Rating: (6 votes - 4.50 average) Installs: 35
Released: 05 Jun 2011 Last Update: Never Downloads: 0
Not Supported  

Hello,

here i am sharing another cool template modification that i have used on my forum.


Demo : http://www.xitclub.com/
Steps:

1: Goto Styele Manager >Edit Template >CSS Templates >aditional.css (Double Click to Edit

Add at bottom of all content in aditional.css

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

2: Now goto Style Manager > Edit Template > Navigation / Breadcrumb Templates > navbar (Double click to Edit)

Find
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Add Before

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.



3: Upload news-bg.png to your forum root




Don't forget To say Thanks If You LIKE This Modification

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	news-bg.png
Views:	365
Size:	2.2 KB
ID:	129759  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
vB News Ticker davidw vBulletin 3.5 Add-ons 172 12 Jun 2011 23:44

Comments
  #2  
Old 05 Jun 2011, 07:45
hoangduchuu hoangduchuu is offline
 
Join Date: Sep 2010

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

please show a sreenshot
Reply With Quote
  #3  
Old 05 Jun 2011, 13:38
Krusty1231's Avatar
Krusty1231 Krusty1231 is offline
 
Join Date: Aug 2010
Real name: Jerry
Looks like this:

See below!
Attached Images
File Type: jpg Untitled.jpg (34.2 KB, 1172 views)
Reply With Quote
  #4  
Old 05 Jun 2011, 20:15
leclownos leclownos is offline
 
Join Date: Sep 2009
Merci pour ce petit module
Reply With Quote
  #5  
Old 05 Jun 2011, 21:22
denman75 denman75 is offline
 
Join Date: Aug 2006
Real name: Dennis
thank you ,
Reply With Quote
  #6  
Old 05 Jun 2011, 22:07
Special Pages Special Pages is offline
 
Join Date: Nov 2010
Real name: Edward J.
This is not bad... Thanks!
Reply With Quote
  #7  
Old 06 Jun 2011, 15:49
XiTCLUB's Avatar
XiTCLUB XiTCLUB is offline
 
Join Date: Jan 2010
Real name: Mian Shahzad Raza
you Are welcome
Reply With Quote
  #8  
Old 07 Jun 2011, 18:01
FReeSTER FReeSTER is offline
 
Join Date: Jun 2006
This is just what I need it but i have a problem with the image, is trying to go double
Attached Images
File Type: jpg Untitled-2.jpg (34.4 KB, 290 views)
Reply With Quote
  #9  
Old 07 Jun 2011, 20:34
Da-Vinci Da-Vinci is offline
 
Join Date: Mar 2010
For some reason the CSS doesn't seem to be loading for me on 2 of my templates, but shows on the default skin.

On the Default template, I have the same problem as FReeSTER.



On my 2 other templates I only get the marquee effect but no image or backgrounds.

Any ideas what could be causing this?

Edit: Fixed the image mutiplying.

Change this part of the CSS.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

To


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Still can't work out why the CSS isn't loading from my other 2 templates though.

Last edited by Da-Vinci; 07 Jun 2011 at 20:51.
Reply With Quote
  #10  
Old 07 Jun 2011, 20:37
XiTCLUB's Avatar
XiTCLUB XiTCLUB is offline
 
Join Date: Jan 2010
Real name: Mian Shahzad Raza
Originally Posted by FReeSTER View Post
This is just what I need it but i have a problem with the image, is trying to go double
just goto aditional.css and look for


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and add this line right after the red text

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #11  
Old 07 Jun 2011, 20:40
XiTCLUB's Avatar
XiTCLUB XiTCLUB is offline
 
Join Date: Jan 2010
Real name: Mian Shahzad Raza
Originally Posted by Da-Vinci View Post
For some reason the CSS doesn't seem to be loading for me, I've added the first edit to the bottom of the additional.css template as described then made the edit to the navbar, the Marquee part works but I don't get the backgrounds or the image.

Any ideas?
have you added the css code in aditional.css on template that is your current default style??
Reply With Quote
  #12  
Old 07 Jun 2011, 20:43
FReeSTER FReeSTER is offline
 
Join Date: Jun 2006
Originally Posted by xXxpert View Post
just goto aditional.css and look for


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and add this line right after the red text

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
Thank for the reply mate, but didnt do anything.
Reply With Quote
  #13  
Old 07 Jun 2011, 22:29
Da-Vinci Da-Vinci is offline
 
Join Date: Mar 2010
FReeSTER change this part of the CSS, the image is 125px wide and 25px high, so it is multiplying to fill the div which is 150px wide and 30px high.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

To


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Originally Posted by xXxpert
have you added the css code in aditional.css on template that is your current default style??
Yes I've added it to the additional.css templates for all 3 styles but it only shows correctly on my default skin. Also to mention the Black background doesn't display on my Default skin, but I'm happy with how it looks as I've widened it and changed the image to suit my needs.

Still can't figure why my 2 custom styles aren't loading the CSS for this though.

My Default skin looks like this. (All I've edited is the image and the height and width of some of the Divs)



But on my other styles it looks like this.


Last edited by Da-Vinci; 07 Jun 2011 at 22:43.
Reply With Quote
  #14  
Old 07 Jun 2011, 23:32
FReeSTER FReeSTER is offline
 
Join Date: Jun 2006
Thanki you so much mate that really did the job
Reply With Quote
  #15  
Old 08 Jun 2011, 12:50
XiTCLUB's Avatar
XiTCLUB XiTCLUB is offline
 
Join Date: Jan 2010
Real name: Mian Shahzad Raza
Originally Posted by FReeSTER View Post
Thank for the reply mate, but didnt do anything.
sorry...spell mistake

add this after red text

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 15:46.

Layout Options | Width: Wide Color: