Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Mod Options
  #1  
Old 19 Mar 2008, 21:40
thenutthouse thenutthouse is offline
 
Join Date: Feb 2008
Cool Problems with Arcade on 3.7 Beta 6

I recently made a test forum that i am running vB 3.7 beta 6. I did an upgraded install from 3.6.5. I had to delete vbProArcade 2.6.6 and reinstall it. I have a few problems now.

1. When game is over and tries to submit it gets a blank page at /root/index.php?act=Arcade&do=newscore. Scores are submitting but not redirecting right or something.

2. Do you have install instructions for vB 3.7 yet for showing the members crowns on their posts and member page? The instructions for 3.6 don't work.

Thnx,
~thenutthouse
Comments
  #2  
Old 24 Mar 2008, 14:39
thenutthouse thenutthouse is offline
 
Join Date: Feb 2008
Cool

ok, I got the crowns to show. It was a copy paste problem

Still have problems with posting scores at the end of the game. It goes to:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

but I get a blank page instead of the home page or arcade page. The scores still submit. when you reload page you get: "This score was not submitted from the game. Your score will not be saved." Eventhough it has, or you can hit go back in the browser, but this is getting to be a pain.

I have uninstalled arcade, upgraded to vb3.7 rc1 and reinstalled arcade, still have the same problem.
 

Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Store/Arcade Addon: Arcade Pass (BETA) Link14716 vBulletin 2.x Beta Releases 43 18 Sep 2002 23:24



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:07.

Layout Options | Width: Wide Color: