Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Disallow guests to view threads, must register first Details »
Disallow guests to view threads, must register first
Mod Version: 1.00, by Gary King (Member) Gary King is offline
Developer Last Online: Jun 2020 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.0.0 Rating: (2 votes - 5.00 average) Installs: 89
Released: 07 Jan 2004 Last Update: Never Downloads: 5
Not Supported  

Yes I know that there is already a a feature to stop guests from viewing threads, but then this also shows all the posts and threads counters to zero, and under Last Post it will say never (which sucks ). But, with my hack, it just asks guests to either login or register when viewing a thread and still shows all the right numbers

Instructions

Open archive/index.php and find
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Below, add
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Open showthread.php and find
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Below, add:
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Open template threadbit and find:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Replace it with
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Done!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #151  
Old 21 Dec 2004, 20:16
jzewatsky jzewatsky is offline
 
Join Date: Nov 2004
cant find where to add code in showthread.php vb 3.0.3

Where do add the code for showthread.php in vb 3.0.3? I've searched the php several times for the "globalize....." line and have not found it. Thanks in advance for the help.
Reply With Quote
  #152  
Old 23 Dec 2004, 17:09
bamaster bamaster is offline
 
Join Date: Dec 2004
Originally Posted by Oreamnos
BTW, who has access to this forum on your site? all registered users? special usergroups? admins?

I am just about to install this and just wanted to check what you were doing.

Yes, all registered users. Actually, Registered and Imported users... since I imported my users from phpBB.
__________________
Tony
http://www.allBowling.com
Now With Less Carbs!
Reply With Quote
  #153  
Old 23 Dec 2004, 17:12
bamaster bamaster is offline
 
Join Date: Dec 2004
Originally Posted by jzewatsky
Where do add the code for showthread.php in vb 3.0.3? I've searched the php several times for the "globalize....." line and have not found it. Thanks in advance for the help.

Read post #111 in this thread to see the altered code. He said it didn't work for him, but it did for me.
__________________
Tony
http://www.allBowling.com
Now With Less Carbs!
Reply With Quote
  #154  
Old 31 Dec 2004, 06:43
rushabh rushabh is offline
 
Join Date: Dec 2004
Hi,

I have v3.0.3 too and really cant understand the part about the showthread. Am a beginner in .php so please understand.

What exactly do I find in the showthread and what do I add/replace?

Thanks much

R
Reply With Quote
  #155  
Old 05 Jan 2005, 21:59
jzewatsky jzewatsky is offline
 
Join Date: Nov 2004
No luck

bamaster,

Thanks for the suggestion. I tried it (post 111) and am still not working. Would you mind posting exactly how you got it to work? Are we working with different VB ver's?
Reply With Quote
  #156  
Old 07 Jan 2005, 12:20
MauriceReed MauriceReed is offline
 
Join Date: Dec 2004
Question

Hi we have got this hack installed on our forum www.gob++++es.co.uk and it seems to be working fine.

Question, does anybody know what impact, if any, this has on google spiders etc? I have submitted our site to google and some other search engines but vey little evidence of google spiders appearing. On another forum to which I belonged they were regularly visiting.


cheers
Reply With Quote
  #157  
Old 28 Jan 2005, 04:18
boiboi boiboi is offline
 
Join Date: Nov 2001
no impact on yahoo whatsover.
__________________
Reply With Quote
  #158  
Old 14 Feb 2005, 02:30
glock22 glock22 is offline
 
Join Date: Feb 2005
Well, I installed the initial code on my 3.0.6 board that I just installed and it worked great.. I thought it was bulletproof... Well , there seems to be a problem. When users are logged in they do not have access to their subscription panel and they cannot use the drop down menu for subscribing to thread or forum. When they click they get a message that they do not have suffiecient privilages etc.... They can read and reply to threads... They cannot use the subsciption.php correctly. I even tried the fix that got posted for the subscription.php.. Still nothing

Nikos

This hack is integral to the success of my forum. ANy help is appreciated.
Reply With Quote
  #159  
Old 14 Feb 2005, 03:08
glock22 glock22 is offline
 
Join Date: Feb 2005
It seems like admin and supermoderators can access the

http://www.vbulletin.com/forum/subscription.php? page

but normal users cannot.. I can't figure it out

Nikos
Reply With Quote
  #160  
Old 17 Feb 2005, 08:50
boiboi boiboi is offline
 
Join Date: Nov 2001
Strange.. works ok on mine. you shouldn't have edited subscription.php
Reply With Quote
  #161  
Old 13 Mar 2005, 00:07
Rambo Rambo is offline
 
Join Date: Oct 2003
Installed on VB 3.0.7 and works a charm

Good job.
Reply With Quote
  #162  
Old 30 Mar 2005, 01:05
CavGsi.co.uk CavGsi.co.uk is offline
 
Join Date: Dec 2004
When i open the showthread.php i cant find

globalize($_REQUEST, array('perpage' => INT, 'pagenumber', 'highlight' => STR, 'goto'));

Any help please ?? ??
Reply With Quote
  #163  
Old 30 Mar 2005, 01:06
CavGsi.co.uk CavGsi.co.uk is offline
 
Join Date: Dec 2004
Originally Posted by CavGsi.co.uk
When i open the showthread.php i cant find

globalize($_REQUEST, array('perpage' => INT, 'pagenumber', 'highlight' => STR, 'goto'));

Any help please ?? ??
am using version 3.0.7
Reply With Quote
  #164  
Old 07 Apr 2005, 10:26
kadafi_alive kadafi_alive is offline
 
Join Date: Dec 2004
Originally Posted by boiboi
no impact on yahoo whatsover.
Exactly, it seems that it's allowing the Googlebot but disallowing [Slurp] Yahoo.
Reply With Quote
  #165  
Old 07 Apr 2005, 11:58
Onkel_Tom's Avatar
Onkel_Tom Onkel_Tom is offline
 
Join Date: Mar 2002
I'm using this line:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and yahoo is working fine
__________________
http://www.zx-12r.de/forum/images/sm...meine/moto.gif Tom

vBulletin v3.0.5.: www.hayabusa.de
vBulletin v3.0.5.: www.m-forum.de
vBulletin v3.0.5.: www.zx-12r.de
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:42.

Layout Options | Width: Wide Color: