Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Mod Options
  #1  
Old 24 Feb 2016, 12:20
Gn_Snake Gn_Snake is offline
 
Join Date: Feb 2006
layout offset playroom

In the game room layout does not have the division tables as attached,
how to solve?
Attached Images
File Type: jpg layout.jpg (18.8 KB, 11 views)
Comments
  #2  
Old 24 Feb 2016, 12:28
blind-eddie's Avatar
blind-eddie blind-eddie is offline
 
Join Date: Apr 2006
Real name: Tim
Looks like it could be a custom style issue. Do you get the same results in other styles?
__________________
LONG LIVE 3.8 SERIES
National Arcade Competition Club- NACC All arcade edits will work on vb4.
Check out my heavily modified ibproarcade with over 50,000 games for you, free of charge!
Exclusive arcade addons, edits and skins were made by stangger5 owner of Next Level Arcade
  #3  
Old 24 Feb 2016, 12:36
Gn_Snake Gn_Snake is offline
 
Join Date: Feb 2006
Hi,
the skin is ibProArcade.
I had the same problem long ago with the old release, he had then Yhippy user indicated how to do, but honestly I do not find the solution
  #4  
Old 24 Feb 2016, 12:52
blind-eddie's Avatar
blind-eddie blind-eddie is offline
 
Join Date: Apr 2006
Real name: Tim
If you switch styles to default style or another style, do you still have this issue? If so, I would go to the thread you got that style from and see if others have had that issue.
__________________
LONG LIVE 3.8 SERIES
National Arcade Competition Club- NACC All arcade edits will work on vb4.
Check out my heavily modified ibproarcade with over 50,000 games for you, free of charge!
Exclusive arcade addons, edits and skins were made by stangger5 owner of Next Level Arcade
  #5  
Old 24 Feb 2016, 19:20
ArcadeSyndicate's Avatar
ArcadeSyndicate ArcadeSyndicate is offline
 
Join Date: Oct 2008
hi, you should check out this thread...

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?p=2328579
__________________
  #6  
Old 28 Feb 2016, 23:29
stangger5's Avatar
stangger5 stangger5 is offline
 
Join Date: Jan 2005
Are you using vb4 ?

Did you upgrade to ibProArcade v2.7.3+
__________________
vb ibProArcade: Download Game, Game Challenge, Report Game, Daily Game Systems.
40,000+ Flash and HTML5 Games,, and more can be found at: next-level-arcade.com

Last edited by stangger5; 28 Feb 2016 at 23:40.
  #7  
Old 28 Feb 2016, 23:43
blind-eddie's Avatar
blind-eddie blind-eddie is offline
 
Join Date: Apr 2006
Real name: Tim
http://www.hardwaregame.it/forum/arcade.php

vb4 and ibProArcade v2.7.2+
__________________
LONG LIVE 3.8 SERIES
National Arcade Competition Club- NACC All arcade edits will work on vb4.
Check out my heavily modified ibproarcade with over 50,000 games for you, free of charge!
Exclusive arcade addons, edits and skins were made by stangger5 owner of Next Level Arcade
  #8  
Old 28 Feb 2016, 23:50
stangger5's Avatar
stangger5 stangger5 is offline
 
Join Date: Jan 2005
There`s a layout fix in 2.7.3+ to call the vb4 arcade template..

Then make this "ARCADE_vB4" template edit:
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=320968
__________________
vb ibProArcade: Download Game, Game Challenge, Report Game, Daily Game Systems.
40,000+ Flash and HTML5 Games,, and more can be found at: next-level-arcade.com
 

Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Forum time offset (for servers with time that is a few minutes off etc.) Gary King vBulletin 3.0 Full Releases 17 27 Sep 2006 12:36



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 21:21.

Layout Options | Width: Wide Color: