Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Digital Point Chat Details »
Digital Point Chat
Mod Version: 1.00, by digitalpoint (Coder) digitalpoint is offline
Developer Last Online: May 2016 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.x.x Rating: (8 votes - 4.00 average) Installs: 55
Released: 29 Nov 2010 Last Update: Never Downloads: 513
Not Supported DB Changes Uses Plugins Additional Files  

About
This is a simple, pseudo realtime chat system for vBulletin 4.

I tossed this together today real quick as a test of something and figured that people might have some use for it.

Installation
  • Put the chat.php file in your forum folder.
  • Put the digitalpoint_chat.js file in your clientscript folder.
  • Install the product-dp_chat.xml product under AdminCP -> Plugins & Products -> Manage Products -> Add/Import Product

You can find setting for it under AdminCP -> Options -> Settings -> Digital Point Chat

It has full unicode support so non-latin based languages work as well.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	chat.jpg
Views:	3912
Size:	129.8 KB
ID:	124022   Click image for larger version

Name:	chat_settings.jpg
Views:	1303
Size:	93.8 KB
ID:	124023  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Show Thread Enhancements Digital Point Ad Positioning digitalpoint vBulletin 4.x Add-ons 214 07 Feb 2018 20:37
Miscellaneous Hacks Digital Point Spy digitalpoint vBulletin 4.x Add-ons 446 30 Dec 2016 14:40

  #91  
Old 20 Dec 2011, 23:16
paulket paulket is offline
 
Join Date: Oct 2010
Originally Posted by Kingdombuilder View Post
I have the same problem... It shows up fine but will not post my message in the chat box when i type it. i have the user groups set properly... I'm runing 4.1.2
Having the same problem with 4.1.8

Has anyone figured out how to fix this?
Reply With Quote
  #92  
Old 28 Dec 2011, 16:46
paulket paulket is offline
 
Join Date: Oct 2010
This mod obviously is not supported and I will unfortunately have to uninstall it I wish that it worked.
Reply With Quote
  #93  
Old 29 Dec 2011, 16:51
luismoreira's Avatar
luismoreira luismoreira is offline
 
Join Date: Oct 2011
friend, need to put this chat on the side blocks.

That would be possible?

Would have to use iframe?
Reply With Quote
  #94  
Old 14 Mar 2012, 01:21
rbc1225 rbc1225 is offline
 
Join Date: Feb 2010
Chatbox comes up but when I place text and hit the submit button, nothing happens. Doesn't seem as though there is too good of support here since no updates since December and it is now March, but any help would be appreciated.
Reply With Quote
  #95  
Old 24 Mar 2012, 19:13
ekool ekool is offline
 
Join Date: Jun 2003
It would be nice if it showed who was "online" in the chat.
Reply With Quote
  #96  
Old 16 May 2012, 20:01
datoneer datoneer is offline
 
Join Date: Jul 2011
Awesome mod!
Reply With Quote
  #97  
Old 23 Jun 2012, 03:40
lapiervb lapiervb is offline
 
Join Date: Mar 2010
Doesn't put a link anywhere to go to the chat in vb4.2
Reply With Quote
  #98  
Old 16 Jul 2012, 00:31
lapiervb lapiervb is offline
 
Join Date: Mar 2010
Anybody figure out how to add the link?
Reply With Quote
  #99  
Old 22 Jun 2013, 09:13
pelican pelican is offline
 
Join Date: Oct 2004
Originally Posted by paulket View Post
Having the same problem with 4.1.8

Has anyone figured out how to fix this?
Originally Posted by rbc1225 View Post
Chatbox comes up but when I place text and hit the submit button, nothing happens. Doesn't seem as though there is too good of support here since no updates since December and it is now March, but any help would be appreciated.


you need to do the following fix

Originally Posted by digitalpoint View Post
In chat.php, change this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
Reply With Quote
  #100  
Old 05 Dec 2013, 22:11
Swatman1 Swatman1 is offline
 
Join Date: Oct 2013
I followed the steps and i can change the chat settings in my admincp options, yet the chat does not show up on my forum. Are there more steps i missed other than from the first post?
Reply With Quote
  #101  
Old 06 Dec 2013, 01:52
ZUCCO's Avatar
ZUCCO ZUCCO is offline
 
Join Date: Feb 2009
Originally Posted by Swatman1 View Post
I followed the steps and i can change the chat settings in my admincp options, yet the chat does not show up on my forum. Are there more steps i missed other than from the first post?
Same here, I uploaded everything as it said but it doesnt work. I disabled my previous vsa chatbox to try this one.
Reply With Quote
  #102  
Old 06 Dec 2013, 03:31
billstelling's Avatar
billstelling billstelling is offline
 
Join Date: Apr 2011
look in the community tab..
Reply With Quote
  #103  
Old 24 Apr 2020, 08:58
dartho dartho is offline
 
Join Date: Sep 2005
Originally Posted by pelican View Post
you need to do the following fix
and also edit the digitalpoint_chat template and change the jquery to be https

change

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:46.

Layout Options | Width: Wide Color: