Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
AME 2.5 - Media Embedding for posts, sigs, vm's, groups and blogs Details »
AME 2.5 - Media Embedding for posts, sigs, vm's, groups and blogs
Mod Version: 2.5.6, by The Geek (Coder) The Geek is offline
Developer Last Online: Jan 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 3.8.0 Rating: (192 votes - 4.75 average) Installs: 1968
Released: 20 Jan 2009 Last Update: 09 Dec 2009 Downloads: 12890
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Additional Files  

From the makers of the letters O and Yea comes the hottest 'must have mod' of the season: AME 2.5 - The Return of The Hot Mama.

Thanks everyone for making AME 2.5 Mod of the Month

AME is the multi award winning modification that smartly scans new and edited posts for URLs from a customisable variety of web sites (i.e. YouTube or Amazon or about 200 others). If it finds a match, AME will 'transform' the URL into inline embedded media without your users ever having to even think about it.

It was important for me to create a system that did not need updating (and subsequent reinstalling) every time one of the sites it supported decided to change the way it displayed its media (which is all the fricken time). Therefore I built a system in which the 'definitions' for each site could be imported, exported, tweaked and shared on a whim. This way, you only have to import the definitions that you want. It also allows the vB community to get creative and share definitions that I wouldn't of thought of!

Which sites are supported?

Included in the default installation is YouTube and Amazon. At time of posting this, I believe that there are over 180 sites supported that have been created by the vBulletin community. These range from sites that stream videos to Amazon referral links to locally hosted music and video files.

Check out the 'add ons' section of this post below to see availible add-ons.

For a total list of features and an FAQ, see click here.
For a post on troubleshooting, click here.

Though not tested on any version of vBulletin lower than 3.7.4, in theory it should work on versions 3.5 and higher (just dont quote this bit!).

Big thanks goes out to all those in the community that have supported this mod. Especially Digital Jedi who gives great support on this mod and has created over 160 definitions for this system alone!


Installation/Upgrade
  • Upload the contents of the forums folder into your forums directory and import the product-ame.xml file into your product manager (if upgrading, choose 'yes' to overwrite previous installation).
  • After installation, make sure that the system is on (admincp->AME CP->Settings)
  • Then you may want to try to rebuild old URLs via the tools option.

Change Log
nJoy

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Addons

Supporters / CoAuthors

Screenshots

Click image for larger version

Name:	newpost.jpg
Views:	6639
Size:	26.4 KB
ID:	93148   Click image for larger version

Name:	newpost_result.jpg
Views:	9503
Size:	61.9 KB
ID:	93149  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Add-On Releases DJ's AMEs :: Media Definitions for AME 2.5 :: More Video, Twitter, Pinterest... Digital Jedi vBulletin 3.8 Add-ons 2086 05 Sep 2018 15:05
Add-On Releases Digital Sith's AMEs - ADULT Media Definitions Digital Sith vBulletin 3.6 Add-ons 66 08 Sep 2015 22:44
Show Thread Enhancements AME 2.0 -Auto Media Embedding for posts, blogs, visitor and group messsages The Geek vBulletin 3.7 Add-ons 954 25 May 2014 09:58
Add-On Releases DJ's AME (Auto Media Embedding) XML Media Definitions (Third Time's the Charm) Digital Jedi Modification Graveyard 828 10 Mar 2010 05:45

  #841  
Old 24 Aug 2009, 00:17
Drago13's Avatar
Drago13 Drago13 is offline
 
Join Date: Mar 2009
Real name: Rick
oooookay.. now it should let you... thanks for you patience and quick response...
Reply With Quote
  #842  
Old 24 Aug 2009, 00:49
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Yup, I can see them now. You're variables are not parsing for some reason. Looking at the source code, all you're quotes are escaped. The Geek might have to tackle this one.
__________________
Reply With Quote
  #843  
Old 24 Aug 2009, 01:19
Drago13's Avatar
Drago13 Drago13 is offline
 
Join Date: Mar 2009
Real name: Rick
Originally Posted by Digital Jedi View Post
Yup, I can see them now. You're variables are not parsing for some reason. Looking at the source code, all you're quotes are escaped. The Geek might have to tackle this one.
Thanks for trying... ;( It seems like it stopped after I updated...

Update... I figured out what was wrong.. Thanks DJ.. When you said "parsed" a light bulb went off.. I remembered some code i had changed because one of my threads was messing up.. fixed now.. again thanks...

Last edited by Drago13; 24 Aug 2009 at 01:31.
Reply With Quote
  #844  
Old 24 Aug 2009, 12:23
testebr testebr is offline
 
Join Date: Jan 2004
Originally Posted by The Geek View Post
On a side note, the next version allows you to override size settings per definition and includes a test bed to test, troubleshoot and develop definitions. I will most likely wait until vb4.0 before releasing though.
Originally Posted by testebr View Post
How to fix accentuation fail on title?

Example:

YouTube - 225 Igreja Universal TV Globo Jornal da Globo Edir Macedo √© suspeito de enriquecimento il√*cito
http://www.youtube.com/watch?v=gc9GgqcfoQo

Thanks
If possible check for it in next release

Ps: ISO-8859-1 charset on my board .
Reply With Quote
  #845  
Old 24 Aug 2009, 14:17
Ohiosweetheart Ohiosweetheart is offline
 
Join Date: Dec 2005
Real name: Peggy
I was getting these errors after upgrading vB to 3.8.4, and now after updating this mod, I'm still getting the same errors -


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


any ideas?
Reply With Quote
  #846  
Old 24 Aug 2009, 17:52
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Originally Posted by Ohiosweetheart View Post
I was getting these errors after upgrading vB to 3.8.4, and now after updating this mod, I'm still getting the same errors -


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


any ideas?
I think you're missing the aminfo.php file or it's in the wrong place.
__________________
Reply With Quote
  #847  
Old 26 Aug 2009, 17:02
Kits2gr Kits2gr is offline
 
Join Date: Aug 2009
Hello, I think you have a great product here but I need assistant on installing it to my forum. We followed the direction and installed everything. But when ever I hit new post, this error shows up:

Warning: require_once([path]/includes/ame_bbcode.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in............
Any idea why? everything else seems to work fine except when people are clicking new post or trying to reply.
Reply With Quote
  #848  
Old 26 Aug 2009, 21:29
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Originally Posted by Kits2gr View Post
Hello, I think you have a great product here but I need assistant on installing it to my forum. We followed the direction and installed everything. But when ever I hit new post, this error shows up:



Any idea why? everything else seems to work fine except when people are clicking new post or trying to reply.
Usually that means files are missing. Make sure you put everything in the proper location.
__________________

Last edited by Digital Jedi; 26 Aug 2009 at 21:34.
Reply With Quote
  #849  
Old 26 Aug 2009, 22:09
Kits2gr Kits2gr is offline
 
Join Date: Aug 2009
Originally Posted by Digital Jedi View Post
Usually that means files are missing. Make sure you put everything in the proper location.
I checked everything and seems to be there. Here's a screen shot of the files:



and all the files from admincp to xml are there. What I did notice is that we have another forums folder right below customprofilepics which contains the same file as the highlighted forums folder. Do you think that can be causing interference?
Reply With Quote
  #850  
Old 27 Aug 2009, 03:38
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Originally Posted by Kits2gr View Post
I checked everything and seems to be there. Here's a screen shot of the files:



and all the files from admincp to xml are there. What I did notice is that we have another forums folder right below customprofilepics which contains the same file as the highlighted forums folder. Do you think that can be causing interference?
What it appears you've done, is you've put the upload folder by itself inside the forums folder.

You're supposed to overwrite your existing forums folder with the forums folder from the ZIP file. This will put all the AME files in the correct place.
__________________
Reply With Quote
  #851  
Old 27 Aug 2009, 05:19
sergey22 sergey22 is offline
 
Join Date: Jul 2008
Hello,

I was wondering if there is any workaround to get RSS Feed Robot's post to be translated by AME.

Thanks!
Reply With Quote
  #852  
Old 27 Aug 2009, 05:26
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Originally Posted by sergey22 View Post
Hello,

I was wondering if there is any workaround to get RSS Feed Robot's post to be translated by AME.

Thanks!
It depends, it seems, on the forum, but most of the time it will work if the URL in the feeds post is a supported one. In other cases you have to put [AME][/AME] tags around the variable in the Feed Manager to get it to convert.
__________________

Last edited by Digital Jedi; 27 Aug 2009 at 05:54.
Reply With Quote
  #853  
Old 27 Aug 2009, 05:42
sergey22 sergey22 is offline
 
Join Date: Jul 2008
Originally Posted by Digital Jedi View Post
It depends, it seems, on the forum, but most of the time it will work if the URL in the feeds post is a supported one. In other cases you have to put tags around the variable in the Feed Manager to get it to convert.
Right now I have:
url={feed:link}]Watch at Youtube.[/url - "omitted starting [ and ] closing tags on purpose here

and this doesn't get converted, which tags should I be using?
Reply With Quote
  #854  
Old 27 Aug 2009, 05:52
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Originally Posted by sergey22 View Post
Right now I have:
url={feed:link}]Watch at Youtube.[/url - "omitted starting [ and ] closing tags on purpose here

and this doesn't get converted, which tags should I be using?
[AME]{feed:link}[/AME]

Sorry, forgot to include the noparse tags in my last post, so the [AME] tags got stripped out.
__________________
Reply With Quote
  #855  
Old 27 Aug 2009, 08:54
Kanustep Kanustep is offline
 
Join Date: Jul 2005
Originally Posted by The Geek View Post
The findonly.php file (in the above folder) is either missing or (more likely) the permissions have recently been changed on it. You can rebuild the cache files by toggling off and on the cache setting in AME
I'm not able to findonly.php file too. What's the next step?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:41.

Layout Options | Width: Wide Color: