Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 20 Feb 2014, 16:06
discipleinc's Avatar
discipleinc discipleinc is offline
 
Join Date: Feb 2009
One thing after the next with VB5

I put up a forum announcement and the entire forum started freaking out. Members could not post, and I could not use my admin privileges.

Why is this???

SaltwaterBoysFishing.com
Reply With Quote
  #2  
Old 20 Feb 2014, 16:27
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
If you read what everyone is saying about vb5 you would not of used it
Reply With Quote
  #3  
Old 20 Feb 2014, 16:50
Videx's Avatar
Videx Videx is offline
 
Join Date: Feb 2007
I once had a co-admin forget to close a tag in an announcement and chaos ensued. But I can't imagine it would have anything to do with not being able to log in as admin.
Reply With Quote
  #4  
Old 20 Feb 2014, 17:09
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
There is a bug regarding adding announcements - http://tracker.vbulletin.com/browse/VBV-11430
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #5  
Old 20 Feb 2014, 17:11
Mark.B Mark.B is offline
 
Join Date: Feb 2004
What other issues are you having?

We (as in vB Support) may be able to help.
__________________
MARK.B (Member of the vB Support Team)

Last edited by Mark.B; 20 Feb 2014 at 17:17.
Reply With Quote
  #6  
Old 20 Feb 2014, 19:49
discipleinc's Avatar
discipleinc discipleinc is offline
 
Join Date: Feb 2009
Originally Posted by ForceHSS View Post
If you read what everyone is saying about vb5 you would not of used it
VB is suppose to be the best, they didnt exactly give me the chance to buy VB3 when I purchased 5

--------------- Added 20 Feb 2014 at 19:57 ---------------

Originally Posted by ForceHSS View Post
If you read what everyone is saying about vb5 you would not of used it
Originally Posted by Mark.B View Post
What other issues are you having?

We (as in vB Support) may be able to help.
The image uploader sucks. Is there a different on we can use that posts the pictures in a full size instead of thumbnails?

As far as I can tell this has been the only bug I can see (we have only been up for a week) is that. The site just goes ape shit when you make an announcement.
Reply With Quote
  #7  
Old 21 Feb 2014, 16:00
Spangle Spangle is offline
 
Join Date: Jun 2011
Originally Posted by discipleinc View Post
VB is suppose to be the best, they didnt exactly give me the chance to buy VB3 when I purchased 5

--------------- Added 20 Feb 2014 at 19:57 ---------------





The image uploader sucks. Is there a different on we can use that posts the pictures in a full size instead of thumbnails?

As far as I can tell this has been the only bug I can see (we have only been up for a week) is that. The site just goes ape shit when you make an announcement.
Don't check the reference locally box, then they appear as is.
Reply With Quote
  #8  
Old 21 Feb 2014, 16:11
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
Originally Posted by discipleinc View Post
VB is suppose to be the best, they didnt exactly give me the chance to buy VB3 when I purchased 5
you could of installed vb4 or vb3 when you paid for vb5 just pick what version you want to download at the download box
Reply With Quote
  #9  
Old 21 Feb 2014, 16:46
Brandon Sheley's Avatar
Brandon Sheley Brandon Sheley is offline
 
Join Date: Mar 2005
Real name: Brandon
I would stay far far away from vb5, maybe another 500 days and it'll be something to test.
If you purchased vb 5, you should have access to a working product called vbulletin 4

enjoy
__________________

Email me for website help: brandon[at]sheley[dot]org
Reply With Quote
  #10  
Old 24 Feb 2014, 01:30
discipleinc's Avatar
discipleinc discipleinc is offline
 
Join Date: Feb 2009
Originally Posted by Brandon Sheley View Post
I would stay far far away from vb5, maybe another 500 days and it'll be something to test.
If you purchased vb 5, you should have access to a working product called vbulletin 4

enjoy
How can I switch over? How difficult is it? Especially since we already have registered users on the forum with content.
Reply With Quote
  #11  
Old 01 Mar 2014, 02:36
nchoose nchoose is offline
 
Join Date: Jan 2005
Spangle, i assume that you are talking about hte IMAGES and the box that says "Dont reference locally" I could not find anything like that in the ADMIN Settings. The closest was this and I want people to be able to UPLOAD photos, so if I turn this off... they will need a URL to post a photo?
Advanced Insert Image Popup - Enable
Enabling this option will turn on the Advanced Insert Image Dialog, which will allow users to insert images from the computer, or retrieve images referenced from a URL and store them locally. Disabling this option will display the legacy from URL attachment dialog.
Reply With Quote
  #12  
Old 01 Mar 2014, 05:55
WEBDosser's Avatar
WEBDosser WEBDosser is offline
 
Join Date: Oct 2001
Originally Posted by discipleinc View Post
How can I switch over? How difficult is it? Especially since we already have registered users on the forum with content.
You can't go backwards with any VB setup you would have to install VB4 as new.
Reply With Quote
  #13  
Old 01 Mar 2014, 15:05
discipleinc's Avatar
discipleinc discipleinc is offline
 
Join Date: Feb 2009
I should have downloaded phbb...I can not believe it has been this big of a hassle
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 00:52.

Layout Options | Width: Wide Color: