Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 02 May 2010, 22:18
goxy63 goxy63 is offline
 
Join Date: Oct 2008
autoplay youtube widget?

Ok, just lost 60min trying to do it, but nothing

Before I was using embed code within vba module such as this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

It was very simple to change size and option for autoplay for me and now.....I just dont know how

Hope someone could help me

Cheers
__________________
VB5-- WHO HAS VISITED TODAY(last 24h) PLEASE VOTE HERE
VB5--FIRST POST ON EVERY PAGE PLEASE VOTE HERE
Reply With Quote
  #2  
Old 03 May 2010, 00:38
TimberFloorAu's Avatar
TimberFloorAu TimberFloorAu is offline
 
Join Date: May 2008
Real name: Blue
autoplay=1 should work.

http://www.google.com/support/youtub...n&answer=56107
__________________

My Hacks [ click ] | Steve ~ Administrator for British Expats AustraliaBound.org/forum | Test our forum - user; don pass; pass123
Sports Tipping Mod - coming February 2010 ~ Show your Interest !
Reply With Quote
  #3  
Old 03 May 2010, 23:50
goxy63 goxy63 is offline
 
Join Date: Oct 2008
TimberFloorAu thank you, I knew that, was thinking that something else was trouble, I just did not place embed code in good place...widgets are something new for me and whole menus is....but will get use to it
Thanks, Cheers

Its very simple actualy

Here is it how [for those noobish as me]:
AdminCP>>>vBulletin CMS>>>Widgets
Create widget [Static HTML], Title: whatever, Description: empty, Save widget
Now from list of widgets choose one u just created and click "Configure"
Input embed code in it, change size of video on two instances, and instead "fs" put "autoplay" if u want autoplay as I did
Sample:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Parts in red you should adjust to your needs if you want to change size and make it autoplay upon every page refresh

Hope someone will find this usefull
__________________
VB5-- WHO HAS VISITED TODAY(last 24h) PLEASE VOTE HERE
VB5--FIRST POST ON EVERY PAGE PLEASE VOTE HERE
Reply With Quote
  #4  
Old 04 May 2010, 00:02
TimberFloorAu's Avatar
TimberFloorAu TimberFloorAu is offline
 
Join Date: May 2008
Real name: Blue
Glad you got it sorted.
__________________

My Hacks [ click ] | Steve ~ Administrator for British Expats AustraliaBound.org/forum | Test our forum - user; don pass; pass123
Sports Tipping Mod - coming February 2010 ~ Show your Interest !
Reply With Quote
  #5  
Old 04 May 2010, 01:09
your24hourstore your24hourstore is offline
 
Join Date: Feb 2010
now go get the media mod

go get your self the new media mod from 8wayrun, its kool has a widget that plays on CMS looks awesome
Reply With Quote
  #6  
Old 26 Apr 2012, 15:16
RichieBoy67's Avatar
RichieBoy67 RichieBoy67 is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Richie
I know this is an old post but still relevant. I am trying to figure out how to make a youtube widget re-sizable. Is this possible? Or is it possible to perhaps give people a choice for sizes to display?
__________________

Let us take care of your forum, seo, seo reports, maintenance, what ever you need. Need local seo? What about Dumpster Rental SEO?
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
vBulletin CMS Widgets 3x CMS widget : Widget with 3 tabs, like on Blogs page. Vaupell vBulletin 4.x Add-ons 55 23 Oct 2012 22:06
vBulletin CMS Widgets Youtube Videos Search Box (Widget) desi-boy vBulletin 4.x Add-ons 23 14 Jan 2011 15:25



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:25.

Layout Options | Width: Wide Color: