Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vBH-Add new tabs Details »
vBH-Add new tabs
Mod Version: 1.2, by Elmer (Coder) Elmer is offline
Developer Last Online: Feb 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.0 Rating: (240 votes - 4.73 average) Installs: 2173
Released: 21 Nov 2009 Last Update: 08 Feb 2010 Downloads: 12349
Not Supported Uses Plugins Auto-Template Additional Files Translations Is in Beta Stage  

vBH-Add new tabs 1.2 with no querys
Mark as installed, if you use it


If you like this modification please suport it in the mod of the moth poll


What does this plugin?
This plugin allows you to add new tabs in the navigation bar to link to any site you want.

Installation:
Import the xml file from the product manager..
Upload the files in the upload folder to your forums via ftp.

To add new tabs, go to:
vBulletin Options> VBH New Tabs Option


Configuration example:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

See screenshots.

To make tab selected:
This option only works if your tab links to internal files. You need to enter the THIS_SCRIPT value under the option Tabs Selected.

Also note that some areas of vBulletin already use the THIS_SCRIPT value in their code and because of this some tabs may not work correctly. A example of this would be the usercp.php file. If you make a tab linking to this file and then you enter the value 'usercp' to make it selected, the tab will be selected but also will be the forum tab. This is because vBulletin used this value in the navbar template.

You won't have problems when linking to custome pages.

en espaņol
vBHispano - Agregar Pestaņas en Espaņol


History:
11-23-09: First release 1.0
  • Ability to add tabs with option to disable the modification.
11-23-09: Update 1.1
  • Some bug fixes
  • New option to align the tabs on the left, right or center.
  • Now you can choose which usergroup can view each tab.
  • Links can now be set to open in a new window or the same window.
12-24-09
  • Updated to work on vB4 Gold
02-08-10: Update 1.2
  • Added option to make the tab selected, please read the product options.
  • Added option to disable the default tabs Home, Blogs and What's New. At this time tab forum can't be removed.
This product does not add sublinks even if tabs are selected.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	newtaboptions.png
Views:	10706
Size:	28.1 KB
ID:	106482   Click image for larger version

Name:	tabspreview.png
Views:	15219
Size:	11.7 KB
ID:	106483   Click image for larger version

Name:	vba_tabsoptions.png
Views:	10864
Size:	48.0 KB
ID:	106594   Click image for larger version

Name:	upgradevB-0000.png
Views:	10707
Size:	8.2 KB
ID:	111913  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Forum Home Enhancements Flipped tabs = Swivel tabs = INVERTED TABS Deepdog009 vBulletin 3.7 Add-ons 29 20 Jan 2010 09:39

  #331  
Old 21 Feb 2010, 03:12
gosiah23's Avatar
gosiah23 gosiah23 is offline
 
Join Date: Jun 2009
Real name: Margaret
Thanks a million!

Installed and works like a charm!

Thanks a million for this and God Bless you richly!

Gosia
Reply With Quote
  #332  
Old 21 Feb 2010, 13:59
kersti kersti is offline
 
Join Date: Dec 2005
Is it possible to have a usergroup NOT see it rather than just inclusive? I have a secondary group that I don't want to see a particular link
Reply With Quote
  #333  
Old 21 Feb 2010, 20:19
Sworm Sworm is offline
 
Join Date: Feb 2008
Hi,
why if i add my tab is it not lighted?


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

EDIT:
Solved adding "THIS_SCRIPT" thanks for your GREAT work

Last edited by Sworm; 21 Feb 2010 at 21:18.
Reply With Quote
  #334  
Old 22 Feb 2010, 03:45
ibeteck ibeteck is offline
 
Join Date: Jan 2009
I added THIS_SCRIPT but the tab is still not selected.
Reply With Quote
  #335  
Old 22 Feb 2010, 11:07
Sworm Sworm is offline
 
Join Date: Feb 2008
Do you have addedd the correct php name page in the bottom field "TAB Selected" after the default "group" php page?
Reply With Quote
  #336  
Old 22 Feb 2010, 13:46
TonicWater TonicWater is offline
 
Join Date: Jan 2006
would be great if i can change the colour of the tab
Reply With Quote
  #337  
Old 22 Feb 2010, 21:31
xRUSTYx xRUSTYx is offline
 
Join Date: Feb 2010
Worked !!!! LOVE IT!!!!
Reply With Quote
  #338  
Old 22 Feb 2010, 21:58
basilrath's Avatar
basilrath basilrath is offline
 
Join Date: Apr 2006
great addition - should be default
Reply With Quote
  #339  
Old 24 Feb 2010, 00:18
Michael Tsai's Avatar
Michael Tsai Michael Tsai is offline
 
Join Date: Jan 2010
Talking

Intalled and it works well, thanks!
Reply With Quote
  #340  
Old 24 Feb 2010, 00:28
Jabong82 Jabong82 is offline
 
Join Date: Feb 2010
Love this mod!

A question though, is there anyway we can incorporate ads into the pages of the new tab? I am not sure where I have to edit to do this as I guess now these are custom pages and Vbulletin doesn't put ads on the custom pages?

Thanks again.
Reply With Quote
  #341  
Old 24 Feb 2010, 13:42
Michael Tsai's Avatar
Michael Tsai Michael Tsai is offline
 
Join Date: Jan 2010
This is a fantastic mods, thanks again.
__________________
Reply With Quote
  #342  
Old 24 Feb 2010, 14:23
ibeteck ibeteck is offline
 
Join Date: Jan 2009
Is anyone having problems with the tab being NOT selected when you click on it?
Reply With Quote
  #343  
Old 24 Feb 2010, 14:25
Rob F's Avatar
Rob F Rob F is offline
 
Join Date: Oct 2002
Originally Posted by ibeteck View Post
Is anyone having problems with the tab being NOT selected when you click on it?
Yes - I know I am anyway
Reply With Quote
  #344  
Old 24 Feb 2010, 14:52
ibeteck ibeteck is offline
 
Join Date: Jan 2009
I'am using VSa-Paypal donate can't seem to find the THIS_SCRIPT for that.
Reply With Quote
  #345  
Old 24 Feb 2010, 16:29
motorola motorola is offline
 
Join Date: May 2009
Real name: Gabriel
Installed. Thanks
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 16:48.

Layout Options | Width: Wide Color: