Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 08 Jun 2013, 22:04
tenizmenu tenizmenu is offline
 
Join Date: Dec 2008
Sliders problem

Hello, I have a big problem. I tried every slider to install and no one works. It don't give me any error but when I put it on the layout it's not applied on my home page. I set the home page with the layout that contains the slider but the sliders is not and the other widgets which are put in the layout are good. From where is the problem ? How can I solve it? I have the biggest community in Romania and it has the most horrible home page. Please help me
Reply With Quote
  #2  
Old 08 Jun 2013, 22:21
snakes1100 snakes1100 is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Anthony
If your wanting help, you need to post a few things, how would some one diagnose a issue like that without info.

site & test page Link
code used
template(s) used
a test account if your site requires login.
screen shots
Reply With Quote
  #4  
Old 09 Jun 2013, 19:59
snakes1100 snakes1100 is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Anthony
As you have a custom skin, i would suggest you post for help in the hack/addon thread & try to get help from the Author.

My guess is at this point is that you could be missing a hook call in that custom skin, you can do a quick test with a default vbulletin skin.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 14:40.

Layout Options | Width: Wide Color: