Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 21 Nov 2007, 04:33
obmob obmob is offline
 
Join Date: Nov 2001
Moving 'largereplybutton' to navbar

Hello, I'm trying to modify my template to show the reply, closed and new thread buttons inside the navbar. I thought it was working ok, but today i closed a thread and realized the closed button isn't shown, instead, i have the reply button.

This is my navbar table, i want it to look alike webhostingtalk.com forums:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

That bold line seems to be my problem, but i don't know if it is because i moved that into the navbar out of showthread template... anyone has an idea on how could i fix this problem?

Thank you in advance
Reply With Quote
  #2  
Old 22 Nov 2007, 22:51
Triky's Avatar
Triky Triky is offline
 
Join Date: Mar 2007
Location: [Italy]
You have inverted the code, as far as I can see..

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Should be:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
I'm italian, I am learning english.. so, please, if you see any errors in my grammar or spelling, let me know via PM. Danke!
Reply With Quote
  #3  
Old 24 Nov 2007, 15:39
obmob obmob is offline
 
Join Date: Nov 2001
Thanks for answering, that's exactly what I thought, so I tried changing that, but if I do it, then every post shows the 'closed thread' button.

This is the default code in showthread template:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Any ideas?
Reply With Quote
  #4  
Old 25 Nov 2007, 20:09
Triky's Avatar
Triky Triky is offline
 
Join Date: Mar 2007
Location: [Italy]
Oh, it's right. Zorry.
Then you could try to check your images folder. Maybe you've inverted some buttons.. changing the name.
__________________
I'm italian, I am learning english.. so, please, if you see any errors in my grammar or spelling, let me know via PM. Danke!
Reply With Quote
  #5  
Old 27 Nov 2007, 03:45
obmob obmob is offline
 
Join Date: Nov 2001
Hmm... actually, every image seems to be ok, maybe there is a trick to move that button into the navbar, but haven't been able to make it work as i want.
Reply With Quote
  #6  
Old 27 Nov 2007, 08:19
Triky's Avatar
Triky Triky is offline
 
Join Date: Mar 2007
Location: [Italy]
Zorry but I can't help you, obmob.
__________________
I'm italian, I am learning english.. so, please, if you see any errors in my grammar or spelling, let me know via PM. Danke!
Reply With Quote
  #7  
Old 27 Nov 2007, 19:00
gotlinks's Avatar
gotlinks gotlinks is offline
 
Join Date: Sep 2007
Location: USA, San Antonio, Texas
Real name: Shannon Lilly
Where is your forum? Maybe I can help if I see it.
__________________
- Shannon Lilly
Join Our Free PR6 Community Today!
By using our community you get upto 3 sig links free!
Reply With Quote
  #8  
Old 28 Nov 2007, 22:16
obmob obmob is offline
 
Join Date: Nov 2001
Thanks triky.

Oh, thanks gotlinks, there are a couple.

www.anizeen.com in english
www.ositobarrigon.com in spanish

Last edited by obmob; 28 Nov 2007 at 22:23.
Reply With Quote
  #9  
Old 29 Nov 2007, 12:29
gotlinks's Avatar
gotlinks gotlinks is offline
 
Join Date: Sep 2007
Location: USA, San Antonio, Texas
Real name: Shannon Lilly
Well what you need to do is somehow define the large reply button only if your viewing a thread, I am not sure how to do that exactly but thats how it should be done.
__________________
- Shannon Lilly
Join Our Free PR6 Community Today!
By using our community you get upto 3 sig links free!
Reply With Quote
  #10  
Old 01 Dec 2007, 17:50
obmob obmob is offline
 
Join Date: Nov 2001
Yeah, i took the code from showthread, but it seems it only works inside that template.
Reply With Quote
  #11  
Old 15 Jan 2009, 02:58
mulesnx mulesnx is offline
 
Join Date: Mar 2006
I am trying to figure this same thing out, and am having the same exact problem.... Can anyone help here?
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:00.

Layout Options | Width: Wide Color: