Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Alternate forum Home Display forum layout Details »
Alternate forum Home Display forum layout
Mod Version: 1.00, by Sinistra (Contributor) Sinistra is offline
Developer Last Online: Jul 2016 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.5.2 Rating: (2 votes - 5.00 average) Installs: 17
Released: 31 Dec 2005 Last Update: Never Downloads: 59
Not Supported  

My first thing to post so I hope you like. This template edit will give your forum a cool look and real easy to work with. This is something I applied on a site I use to do mod installs for but That ship sailed Anywho you can see a live demo

<removed as no longer valid>

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #16  
Old 03 Jan 2006, 11:26
DDX's Avatar
DDX DDX is offline
 
Join Date: Sep 2005
Originally Posted by nievesidenshop
well i got it to work but when u ask on :Find in forumhome_forumbit_level1_nopost

<td class="thead">$vbphrase[threads]</td>
<td class="thead">$vbphrase[posts]</td>

can not find that script everything else been completed so this is the result which is not the same on your forum

any idea's or suggestion
remove
<td class="alt1">$forum[threadcount]</td>
<td class="alt2">$forum[replycount]</td>

from template

forumhome_forumbit_level2_post
Reply With Quote
  #17  
Old 03 Jan 2006, 12:29
tercede tercede is offline
 
Join Date: Jun 2003
Originally Posted by DDX
remove
<td class="alt1">$forum[threadcount]</td>
<td class="alt2">$forum[replycount]</td>

from template

forumhome_forumbit_level2_post
Thanks that fixed everything for me.
Reply With Quote
  #18  
Old 04 Jan 2006, 00:49
puertoblack2003's Avatar
puertoblack2003 puertoblack2003 is offline
 
Join Date: Aug 2005
Originally Posted by DDX
remove
<td class="alt1">$forum[threadcount]</td>
<td class="alt2">$forum[replycount]</td>

from template

forumhome_forumbit_level2_post
we are almost there...lol..one more thing the width is diffrent from the other last post section..look at the pics or go to www.puertotech.com user=TEST1, pass=TEST

part1 smaller width last post side

part 2 width little wide then top part

i tried change width around but did not work... :ermm: but looking good thought a little more tweaking
__________________
Android Custom Creations
Reply With Quote
  #19  
Old 04 Jan 2006, 21:23
Freakpyromaniac Freakpyromaniac is offline
 
Join Date: Feb 2005
Installed

1 thing i want to have change.
The Post count and Thread Count smaller.
How can we make the size of these smaller.
Reply With Quote
  #20  
Old 05 Jan 2006, 07:47
snakes1100 snakes1100 is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Anthony
Originally Posted by Freakpyromaniac
Installed

1 thing i want to have change.
The Post count and Thread Count smaller.
How can we make the size of these smaller.

Change forumhome_forumbit_level2_post to this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #21  
Old 05 Jan 2006, 07:59
snakes1100 snakes1100 is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Anthony
This template mod is comfirmed to work in 3.5.3 as of today.
Reply With Quote
  #22  
Old 08 Jan 2006, 04:56
tercede tercede is offline
 
Join Date: Jun 2003
How do you only show viewers if x number of viewers greater than 0? So if no one is in the that certain forum, then # of viewers is not shown...
Reply With Quote
  #23  
Old 08 Jan 2006, 06:26
utw-Mephisto utw-Mephisto is offline
 
Join Date: Feb 2005
How could I align the postcount to the right ?
Reply With Quote
  #24  
Old 08 Jan 2006, 23:05
LEAD_WEIGHT LEAD_WEIGHT is offline
 
Join Date: Feb 2005
Real name: Jose Amaral Rego
I do like how clean it looks. *INSTALL* *Rated* (*****)
Reply With Quote
  #25  
Old 13 Jan 2006, 19:42
hawksisdead hawksisdead is offline
 
Join Date: Apr 2005
To get mine to work on 3.5.2 I did the above steps and also removed:

<td class="alt1">$forum[threadcount]</td>
<td class="alt2">$forum[replycount]</td>

from forumhome_forumbit_level1_post and forumhome_forumbit_level2_post.

It also seemed to align them all up for me. I also skipped the original steps in forumhome_forumbit_level1_post and forumhome_forumbit_level2_post.

Here you can see a demo http://www.muzikingz.com/forum

Last edited by hawksisdead; 13 Jan 2006 at 20:16.
Reply With Quote
  #26  
Old 14 Jan 2006, 11:39
uzman59's Avatar
uzman59 uzman59 is offline
 
Join Date: Oct 2005
i have that problem
:Find in forumhome_forumbit_level1_nopost

<td class="thead">$vbphrase[threads]</td>
<td class="thead">$vbphrase[posts]</td> but can not find it
Reply With Quote
  #27  
Old 18 Jan 2006, 23:39
bayard88 bayard88 is offline
 
Join Date: Dec 2005
thanks for this mod
*Installed*
Reply With Quote
  #28  
Old 06 Feb 2006, 05:53
raynexeo raynexeo is offline
 
Join Date: Nov 2005
I am following this perfect and it is not working for me on vb 3.5.3
Reply With Quote
  #29  
Old 07 Feb 2006, 12:17
Omranic's Avatar
Omranic Omranic is offline
 
Join Date: Jan 2005
Location: Egypt
Real name: Abdelrahman Omran
thanks man
__________________
Me & My Productions: Omranic | vBulletin.org | Github | Premium PHP & vBulletin Solutions!
----------------------------------------------------------------------------
Keep Moving Forward!
Reply With Quote
  #30  
Old 07 Feb 2006, 20:04
R1D1's Avatar
R1D1 R1D1 is offline
 
Join Date: Oct 2005
took a look along the demo-website... eh. "jorunal?" whats that, by the way?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:47.

Layout Options | Width: Wide Color: