Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vB Ad Management 4 Details »
vB Ad Management 4
Mod Version: 5.00, by RedTyger (Member) RedTyger is offline
Developer Last Online: Aug 2015 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.8 Rating: (191 votes - 4.70 average) Installs: 1789
Released: 09 Nov 2006 Last Update: 13 Dec 2007 Downloads: 14487
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Auto-Template Additional Files  


What does it do?

Features include global settings, advertisements allowing template conditionals, ad sharing and ad revenue sharing, timed advertisements, preset popular ad locations and functions such as sponsors, additional custom ad locations, random and static advertisements and its all very easy to use. You can use it for ordinary ads like adsense, banner rotations, or any content at all as well as using it to manage ads outside your forum too.

You can read in more detail about these and other features in the manual, which also contains some helpful notes and instructions, as well as the installation and upgrade instructions



If you are using autoinsertion and were using vB Ad Management before version 4.00, you will need to remove your old template edits or advertisements will appear multiple times. Just reverse the old instructions below.

* Find <!-- post $post[postid] popup menu --> and paste $postbit_advertisement above it in your postbit & postbit_legacy templates.
* Paste $forumbit_advertisement at the bottom of your forumhome_forumbit_level1_post and forumhome_forumbit_level2_post templates.
* Paste $threadbit_advertisement at the bottom of your threadbit template.
* Paste $footer_advertisement at the top of your footer template.
* Find $spacer_close in your footer template and below it paste $rightcolumn_advertisement.
* Find &nbsp; in your header template and replace it with $header_advertisement.
* Find $spacer_open in your header template and below it paste $leftcolumn_advertisement.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Add-On Releases vB Ad Management V.2.2 tfusion Modification Graveyard 13 24 Jun 2007 22:33
vb Ad Management RedTyger vBulletin 3.5 Add-ons 42 09 May 2007 14:39

  #2356  
Old 04 Mar 2008, 21:20
dancue dancue is offline
 
Join Date: Feb 2008
Originally Posted by solidlink View Post
Attached is the image... seems like everything is in order but nothing shows up... Im using vbadvanced

You need to insert the location you want the ad.

put top or bottom in the area marked automatic insertion. Also, make sure auto insertion is turned on in the settings.
Reply With Quote
  #2357  
Old 04 Mar 2008, 21:25
dancue dancue is offline
 
Join Date: Feb 2008
Originally Posted by Realbigsource View Post
How do I removed this notice "Remove advertisements" from showing on the ad?

Thanks
I don't know if this is something you are allowed to do (I'm new here), so hopefully the author will let us know.

In order to take that out you would have to delete the code within the templates.

For Example:

in advertisement_footer delete the below code....

<if condition="$footer_adcode != ''">
<div class="smallfont">
<phrase 1="$vboptions[bburl]">$vbphrase[adintegrate_remove_ads]</phrase>
</div>
</if>
Reply With Quote
  #2358  
Old 07 Mar 2008, 17:34
ram94401's Avatar
ram94401 ram94401 is offline
 
Join Date: Dec 2007
Originally Posted by vgevolution View Post
There's a vb phrase you can clear to remove that text. Do a phrase search for Remove Advertisement and you'll find it.
Very smart! Thank you, it worked!
Reply With Quote
  #2359  
Old 07 Mar 2008, 17:58
vNew vNew is offline
 
Join Date: Oct 2007
Originally Posted by RaceJunkie View Post
There are many issues and it's not supported by the coder any longer as he had not replied to this thread in months
Alternatives? Any mod suggestion(s) you feel is(are) relatively bug-free and useful?

Anyone? Thanks
Reply With Quote
  #2360  
Old 09 Mar 2008, 07:44
jambo_1969 jambo_1969 is offline
 
Join Date: May 2007
Awesome Hack...

I have it enabled to rotate through my Adsense AND Tradedoubler ads....

Top Top HAck

INSTALLED
Reply With Quote
  #2361  
Old 09 Mar 2008, 11:00
ram94401's Avatar
ram94401 ram94401 is offline
 
Join Date: Dec 2007
Installed and tested it for a day. It works great. Thank you!

I noticed the time delay to load pages now. Is it because of additional server load? Currently I use your tool for header and postbit ads. If the server load is too much of a problem, I may just hardcode the header ad, keeping vb-ad-mgmt just for postbit. If anyone else has the problem with page loading time, please discuss the ways to fix it.

Last edited by ram94401; 09 Mar 2008 at 11:02. Reason: added page loading delay issue
Reply With Quote
  #2362  
Old 10 Mar 2008, 03:11
user_not_found user_not_found is offline
 
Join Date: Sep 2007
Hi,

I am interest about the same anyone any idea?


Originally Posted by abroad View Post
How can I realise this:


I am using vBlog and I want to show on a members blog the members adsense code, so that the member can make money with his blog. If the member does not have an adsense code, I want to use my own code.

How do I realise this?

I was thinking of placing this in a vblog template (field6 is the Adsense Pub ID specified by the blog owner in his profile):

If #field6#_of_blogowner is not empty then:

<script type="text/javascript">
<!--
google_ad_client = "#field6# of blogowner";
google_ad_slot = "6799";
google_ad_width = 468;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript" src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js"></script>

Otherwise:
my own adsense code

How do I write this? I dont know which variables to use e.g. for vblog to write a condition.
Reply With Quote
  #2363  
Old 10 Mar 2008, 06:49
sunnylikbeckham's Avatar
sunnylikbeckham sunnylikbeckham is offline
 
Join Date: Mar 2008
did not worked for me
any readable file??
i uploaded all files where they shuld be
than imported it from products
bt nothing coming in vbulletin options
please help
Reply With Quote
  #2364  
Old 10 Mar 2008, 06:51
sunnylikbeckham's Avatar
sunnylikbeckham sunnylikbeckham is offline
 
Join Date: Mar 2008
sorry after refresh i can see but options are difficult to understand
in this style they are
*[setting_adintegrate_global]*

when i click on them
only options coming
blank boxes i mean
no text
Reply With Quote
  #2365  
Old 10 Mar 2008, 10:42
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Originally Posted by sunnylikbeckham View Post
sorry after refresh i can see but options are difficult to understand
in this style they are
*[setting_adintegrate_global]*

when i click on them
only options coming
blank boxes i mean
no text
That means you forgot to upload something.
__________________
Reply With Quote
  #2366  
Old 10 Mar 2008, 15:14
Mr Chris Mr Chris is offline
 
Join Date: Oct 2007
I really want to install and use this. I get this error message in my admin cp/ Vb AD Management when I click global settings..

Any ideas?

Thank you!
Reply With Quote
  #2367  
Old 11 Mar 2008, 08:47
sunnylikbeckham's Avatar
sunnylikbeckham sunnylikbeckham is offline
 
Join Date: Mar 2008
Originally Posted by Digital Jedi View Post
That means you forgot to upload something.
nope
i checked everything
nothing missing
Reply With Quote
  #2368  
Old 11 Mar 2008, 13:14
Goodman_2020 Goodman_2020 is offline
 
Join Date: Apr 2007
how does this hack compare to the paying hack "Geek Advertising Banner system?
http://www.thevbgeek.com/geekmart.ph...ayproduct&id=4

does it have the same features?

thanks
Reply With Quote
  #2369  
Old 12 Mar 2008, 02:14
Mr Chris Mr Chris is offline
 
Join Date: Oct 2007
has this come into effect yet?

PnL PnL is offline
Member

Join Date: Dec 2004
Posts: 28
Is there a way to have specific sets of ads show up in specific forums? I installed this mod, but I need the ability to have forum specific advertising to show up in the threads, after the last post. This gives the advertisements their maximum implact since they are directed towards the specfic topics covered in that particular forum


Join Date: Nov 2006
Location: UK
Posts: 1,187
Design: Blue Lagoon
Very soon, yes. In this version....no.
Reply With Quote
  #2370  
Old 12 Mar 2008, 05:40
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Originally Posted by sunnylikbeckham View Post
nope
i checked everything
nothing missing
I had the same problem, and it was because I'd forgotten something. It was either I hadn't uploaded all the files (or they weren't uploaded completely) or I hadn't imported an XML file. It was definitely one of the two.
__________________
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 17:27.

Layout Options | Width: Wide Color: