Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 23 Mar 2004, 09:13
corsacrazy's Avatar
corsacrazy corsacrazy is offline
 
Join Date: May 2002
Real name: wayne
add a location outside vb to wol !

im looking to add every page in another folder not in forums directory to the whos online page of vb.. is this possle ?
Reply With Quote
  #2  
Old 23 Mar 2004, 11:23
NTLDR's Avatar
NTLDR NTLDR is offline
 
Join Date: Apr 2002
Real name: Lee Botley, BSc (Hons)
You'll need to require global.php in each of the files and then edit includes/functions_online.php too add the files names and location names.
__________________
Lee Botley, BSc (Hons) - vBulletin.org Moderator
http://www.thesistersthree.com/lee/sigs/signature.ts3
The Sisters Three Charmed Discussion Forums

WinterDir .:. vBindex v2.1 for vB2 .:. vBindex v3.0.0 RC5 for vB3
Reply With Quote
  #3  
Old 23 Mar 2004, 13:17
corsacrazy's Avatar
corsacrazy corsacrazy is offline
 
Join Date: May 2002
Real name: wayne
Originally Posted by NTLDR
You'll need to require global.php in each of the files and then edit includes/functions_online.php too add the files names and location names.
advice taken cheers
Reply With Quote
  #4  
Old 23 Mar 2004, 13:36
corsacrazy's Avatar
corsacrazy corsacrazy is offline
 
Join Date: May 2002
Real name: wayne
how do i include ot functions online ? shall i put the full path ie /home/corsacrazy/directoryfile.php/

or another way?
Reply With Quote
  #5  
Old 23 Mar 2004, 14:13
NTLDR's Avatar
NTLDR NTLDR is offline
 
Join Date: Apr 2002
Real name: Lee Botley, BSc (Hons)

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

You don't need to require functions_online.php in your pages unless you are using the functions on that page. It just needs to be edited for the pages to appear with titles etc on online.php/member.php
__________________
Lee Botley, BSc (Hons) - vBulletin.org Moderator
http://www.thesistersthree.com/lee/sigs/signature.ts3
The Sisters Three Charmed Discussion Forums

WinterDir .:. vBindex v2.1 for vB2 .:. vBindex v3.0.0 RC5 for vB3
Reply With Quote
  #6  
Old 23 Mar 2004, 22:34
glo's Avatar
glo glo is offline
 
Join Date: Aug 2002
can it be done so that each page does not have to be renamed .php?
and so that each location is identified by page name?
Reply With Quote
  #7  
Old 23 Mar 2004, 22:46
NTLDR's Avatar
NTLDR NTLDR is offline
 
Join Date: Apr 2002
Real name: Lee Botley, BSc (Hons)
Note sure I follow. The page can have any extension as long as its parsed as PHP (for example I use .ts3 and .core on my sites). All the pages are detemined by the script name.
__________________
Lee Botley, BSc (Hons) - vBulletin.org Moderator
http://www.thesistersthree.com/lee/sigs/signature.ts3
The Sisters Three Charmed Discussion Forums

WinterDir .:. vBindex v2.1 for vB2 .:. vBindex v3.0.0 RC5 for vB3
Reply With Quote
  #8  
Old 25 Mar 2004, 10:47
glo's Avatar
glo glo is offline
 
Join Date: Aug 2002
Hi NTLDR,


I can see from your last post that it doesnt have to be a .php file extension which is good.

How is the page name identified?

And how do we ensure that the code is being parsed properly, as i only intend on using it with html code.

Thanks in advance.
Reply With Quote
  #9  
Old 21 May 2004, 17:36
ryancooper's Avatar
ryancooper ryancooper is offline
 
Join Date: Jul 2002
Originally Posted by glo
Hi NTLDR,


I can see from your last post that it doesnt have to be a .php file extension which is good.

How is the page name identified?

And how do we ensure that the code is being parsed properly, as i only intend on using it with html code.

Thanks in advance.
I am a little confused so i put

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

into my html page . . . then what do i need to ad to the functions?
Reply With Quote
  #10  
Old 23 May 2004, 02:00
ryancooper's Avatar
ryancooper ryancooper is offline
 
Join Date: Jul 2002
OK got this up and running but one question when a guest is viewing the page it says viewing forum home with a error message and the location is /

But when a member is on hte apge it works fine some of the time. Other times I get the same as above?

Any suggestions?

This is what i have in the php
<?php

require_once('./global.php');

?>
it is in the same directory as the forums so I don;t need the chdir('/path/to/forums');

thanks
Reply With Quote
  #11  
Old 13 Aug 2004, 08:21
apokphp apokphp is offline
 
Join Date: Nov 2002
What is the sample code to put into the /functions_online.php ? I tried to use what was there as a "template" for the code....but nothing seemed to work.

My page is a .php page.

Let's say the page is: www.mysite.com/test/index.php

How can I get that index page to show upon the WOL when the forums are located at:
www.mysite.com/forums/ ?
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Remove Location display if author has no location JJR512 vBulletin 2.x Full Releases 16 28 Apr 2003 09:19



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 14:24.

Layout Options | Width: Wide Color: