Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10 Mar 2004, 13:19
corsacrazy's Avatar
corsacrazy corsacrazy is offline
 
Join Date: May 2002
Real name: wayne
need a quick if statement pls

i wont to only show sumthing to 3 usergoups how would i structure the IF in the vb3 template ?


<if usergroup== 1,2,3(usergroupid) MY CODE HERE</if>
Reply With Quote
  #2  
Old 10 Mar 2004, 13:37
NTLDR's Avatar
NTLDR NTLDR is offline
 
Join Date: Apr 2002
Real name: Lee Botley, BSc (Hons)

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Lee Botley, BSc (Hons) - vBulletin.org Moderator
http://www.thesistersthree.com/lee/sigs/signature.ts3
The Sisters Three Charmed Discussion Forums

WinterDir .:. vBindex v2.1 for vB2 .:. vBindex v3.0.0 RC5 for vB3
Reply With Quote
  #3  
Old 10 Mar 2004, 13:43
corsacrazy's Avatar
corsacrazy corsacrazy is offline
 
Join Date: May 2002
Real name: wayne
so i replcace 123 with the usergroup ids i want info to be displayed to cheers boss
Reply With Quote
  #4  
Old 10 Mar 2004, 13:43
NTLDR's Avatar
NTLDR NTLDR is offline
 
Join Date: Apr 2002
Real name: Lee Botley, BSc (Hons)
Yep, just put your own comma seperated list of ids
__________________
Lee Botley, BSc (Hons) - vBulletin.org Moderator
http://www.thesistersthree.com/lee/sigs/signature.ts3
The Sisters Three Charmed Discussion Forums

WinterDir .:. vBindex v2.1 for vB2 .:. vBindex v3.0.0 RC5 for vB3
Reply With Quote
  #5  
Old 10 Mar 2004, 14:16
corsacrazy's Avatar
corsacrazy corsacrazy is offline
 
Join Date: May 2002
Real name: wayne
sorted werks gr8 mate cheers
Reply With Quote
  #6  
Old 10 Mar 2004, 20:42
AN-net's Avatar
AN-net AN-net is offline
 
Join Date: Dec 2003
question, if we had an array set in the php code how would the if statement in the template look?
Reply With Quote
  #7  
Old 10 Mar 2004, 20:51
Boofo's Avatar
Boofo Boofo is offline
 
Join Date: Mar 2002
Real name: Rob

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #8  
Old 10 Mar 2004, 21:41
NTLDR's Avatar
NTLDR NTLDR is offline
 
Join Date: Apr 2002
Real name: Lee Botley, BSc (Hons)
Originally Posted by AN-net
question, if we had an array set in the php code how would the if statement in the template look?

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Note this will probably tell you there is an error with a conditional in the template when saving due to the fact that $var hasn't been set and thus may not be an array, just ignore it
__________________
Lee Botley, BSc (Hons) - vBulletin.org Moderator
http://www.thesistersthree.com/lee/sigs/signature.ts3
The Sisters Three Charmed Discussion Forums

WinterDir .:. vBindex v2.1 for vB2 .:. vBindex v3.0.0 RC5 for vB3
Reply With Quote
  #9  
Old 10 Mar 2004, 22:14
filburt1 filburt1 is offline
 
Join Date: Feb 2002
Originally Posted by NTLDR
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Note this will probably tell you there is an error with a conditional in the template when saving due to the fact that $var hasn't been set and thus may not be an array, just ignore it
If you want to include non-primary usergroups, you should probably use:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

If you're just checking if the user is a moderator or higher, use:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #10  
Old 10 Mar 2004, 22:24
corsacrazy's Avatar
corsacrazy corsacrazy is offline
 
Join Date: May 2002
Real name: wayne
hey filb hows the VBMS for vb3 going?
Reply With Quote
  #11  
Old 10 Mar 2004, 22:51
filburt1 filburt1 is offline
 
Join Date: Feb 2002
Originally Posted by corsacrazy
hey filb hows the VBMS for vb3 going?
An alpha is effectively complete. I have one pending question (search here for a thread by me with "settings" and "xml" in it) before I can release it.
Reply With Quote
  #12  
Old 11 Mar 2004, 00:09
AN-net's Avatar
AN-net AN-net is offline
 
Join Date: Dec 2003
how can check if the person is an administrator or super mod? is like the can_moderate one?
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 14:26.

Layout Options | Width: Wide Color: