Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 14 Jun 2015, 18:55
XYZ500 XYZ500 is offline
 
Join Date: Aug 2014
Help with Impex - trying to do merge

Hey guys,

I need some help. I'm trying to merge two of my vB 4.2.2 forums using Impex.

Both forums are 4.2.2.

"Select version and product to export to" is not showing 4.2.2 option.

http://prntscr.com/7gwqfj

Should I proceed with 4.2.1?
Reply With Quote
Comments
  #2  
Old 14 Jun 2015, 19:11
Zachery's Avatar
Zachery Zachery is offline
 
Join Date: Jul 2002
Real name: Zachery Woods
Should work fine.
__________________
Looking for ImpEx?
Reply With Quote
  #3  
Old 14 Jun 2015, 20:59
XYZ500 XYZ500 is offline
 
Join Date: Aug 2014
Originally Posted by Zachery View Post
Should work fine.
Hey Zachery, thanks for the reply.

This will be my second attempt to do this. The first one failed. I encountered the following issues:

First, before even firing things up. I was seeing the following errors:
Warning: Declaration of vb4_000::get_post_parent_id() should be compatible with that of ImpExDatabaseCore::get_post_parent_id() in ..../vbimpex-master/systems/vb4/000.php on line 143

Warning: Declaration of vb4_000::update_poll_ids() should be compatible with that of ImpExDatabaseCore::update_poll_ids() in ..../vbimpex-master/systems/vb4/000.php on line 143

Warning: Declaration of vb4_009::init() should be compatible with that of ImpExModule::init() in ..../vbimpex-master/systems/vb4/009.php on line 170
I don't know what these mean but I ignored them and moved ahead with the merge.

Then after the merge was completed. I encountered a number of issues.

- I couldn't see the imported forums (categories and all) in the admincp.
- The forum stats were showing "Welcome to our newest member, a" I don't have any username a. This was some kind of an error/bug.
- The forum stats were showing no number or figure in front of 'Members:'

I could see the imported users when I ran manual searches on their usernames in the admincp. The forum stats showed an increase in numbers of threads and posts too.

I also ran the update of counters from general update tools but it didn't help anything. So I assumed something went wrong and didn't know how to fix so I just restored the DB backup that I took before starting the import.

Any ideas what went wrong?
Reply With Quote
  #4  
Old 15 Jun 2015, 02:43
Zachery's Avatar
Zachery Zachery is offline
 
Join Date: Jul 2002
Real name: Zachery Woods
Did you follow the after the impex instructions in the manual?
__________________
Looking for ImpEx?
Reply With Quote
  #5  
Old 15 Jun 2015, 05:04
XYZ500 XYZ500 is offline
 
Join Date: Aug 2014
Originally Posted by Zachery View Post
Did you follow the after the impex instructions in the manual?
You mean these instructions?
https://www.vbulletin.com/docs/html?...rsion=40202604

Yes, I did.
But it didn't fix anything.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:22.

Layout Options | Width: Wide Color: