Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Advanced Plugin Manager Details »
Advanced Plugin Manager
Mod Version: 3.0.0, by akanevsky (Coder) akanevsky is offline
Developer Last Online: Feb 2016 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.x Rating: (8 votes - 4.75 average) Installs: 68
Released: 03 Mar 2010 Last Update: 03 Mar 2010 Downloads: 268
Not Supported Uses Plugins Code Changes Additional Files Translations  

I no longer support my hacks. Please feel free to update them and release new versions elsewhere as long as I get the credit for the original modification.

/*===================================*\
|| Advanced Plugin Manager
||
|| Author : Anton Kanevsky
|| Co-Author(s) : Andreas
|| Works on : vBulletin 3.5.x - 4.0.x
|| Released : Mar 03, 2010
||
|| Time required to install: ~5 minutes
|| Difficulty: easy
\*===================================*/

DESCRIPTION

This product makes it somewhat easier to use the plugin system when you have a lot of products installed. The original version of this hack has been written by Andreas. This is a new release that serves the same purpose but has more features and less bugs.

STATISTICS

File Uploads: 1
File Changes: 2
Products to Install: 1


FEATURES
  • Combined product / plugin page with plugins arranged in collapsible product groups(as per the screenshot).
  • "Save and reload" plugin feature for vBulletin 3.5.x - 3.7.x (disabled for vBulletin 3.8.x and above because it has native support for this function).

VERSION HISTORY

3.0.0
[+] Compatible with vBulletin 4.0.x.

2.1.0
[+] Compatible with vBulletin 3.5.x - 3.8.x.
[+] Added the "expand / collapse all products" feature.
[+] Collapse status is now saved properly between page reloads.

2.0.2
[+] Added support for the new vBulletin 3.6 features.
[+] Product version is now displayed in the product list.

2.0.1
[+] Product descriptions are now displayed in the list.
[F] Corrected a bug with purple box around collapse buttons in internet explorer.

2.0.0
[F] Save & Reload is now Working Properly
[F] Save Active State is now Working Properly
[F] No more purposeless control buttons on vbulletin product.
[F] Products with no plugins are now shown by the hack.

1.0.0
Original Version by Andreas

The installation manual is contained within the attached file.

IF YOU LIKE MY HACK, PLEASE CLICK INSTALL

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	screenshot01.png
Views:	1390
Size:	67.5 KB
ID:	113482  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Administrative and Maintenance Tools Advanced Plugin Manager akanevsky vBulletin 3.8 Add-ons 6 26 Aug 2012 04:41
Administrative and Maintenance Tools Advanced Plugin Manager akanevsky vBulletin 3.6 Add-ons 32 03 Jul 2009 01:13
Administrative and Maintenance Tools Advanced Plugin Manager akanevsky vBulletin 3.7 Add-ons 0 03 Jul 2009 01:09
Advanced Plugin Manager akanevsky vBulletin 3.5 Add-ons 63 12 Aug 2007 20:04
Advanced Plugin Manager Andreas vBulletin 3.5 Add-ons 79 27 May 2006 23:15

Comments
  #2  
Old 03 Mar 2010, 15:14
Spikeman Spikeman is offline
 
Join Date: Aug 2006
Real name: Gareth
Thanks

Cleans everything up nicely, thanks.
__________________
Regards
Reply With Quote
  #3  
Old 04 Mar 2010, 13:12
akanevsky akanevsky is offline
 
Join Date: Apr 2005
Real name: Anton Kanevsky
Originally Posted by Dr.osamA View Post
thanxxx

installed but not working for me

not showing anything ... sorry
There are a few file edits that you have to do.
__________________
I can no longer support any of my hacks. Please do not contact me for that. Feel free to create and post new versions of my hacks, as long as you give me credit for the original work.
Reply With Quote
  #4  
Old 04 Mar 2010, 13:56
molieman molieman is offline
 
Join Date: Oct 2006
Thanks, nice MOD. Put's the mods nice and neat on one page
Reply With Quote
  #5  
Old 08 Mar 2010, 16:52
peter_trucker peter_trucker is offline
 
Join Date: Jan 2009
works fine thnx for this little addon that makes life of a admin a bit easier
Reply With Quote
  #6  
Old 03 Apr 2010, 08:19
Kyoshokid's Avatar
Kyoshokid Kyoshokid is offline
 
Join Date: Feb 2010
Thanks
Reply With Quote
  #7  
Old 10 Apr 2010, 17:03
Mutt's Avatar
Mutt Mutt is offline
 
Join Date: Nov 2001
just upgraded to 4.03 & re-applied the file edits. appears to work but when i go to save the active status, i get a white page.
Reply With Quote
  #8  
Old 11 Apr 2010, 20:05
Mutt's Avatar
Mutt Mutt is offline
 
Join Date: Nov 2001
well, I re-downloaded the zip, re-upped the file, & re-applied the product. same thing. when I change the active status, the changes is saved but I get a white screen.
Reply With Quote
  #9  
Old 12 Apr 2010, 18:39
Mutt's Avatar
Mutt Mutt is offline
 
Join Date: Nov 2001
i am able to still enable or disable a whole product. it's only when changing a plugins active status.
Reply With Quote
  #10  
Old 16 Apr 2010, 20:22
akanevsky akanevsky is offline
 
Join Date: Apr 2005
Real name: Anton Kanevsky
Originally Posted by Mutt View Post
just upgraded to 4.03 & re-applied the file edits. appears to work but when i go to save the active status, i get a white page.
It works on mine. Did you do the file edits correctly?
__________________
I can no longer support any of my hacks. Please do not contact me for that. Feel free to create and post new versions of my hacks, as long as you give me credit for the original work.
Reply With Quote
  #11  
Old 18 Apr 2010, 18:25
Mutt's Avatar
Mutt Mutt is offline
 
Join Date: Nov 2001
Originally Posted by Psionic Vision View Post
It works on mine. Did you do the file edits correctly?

I uploaded a clean plugin.php from the 4.03 zip & tried saving the active status from plugin.php?do=modify. it worked fine.

I did the plugin.php edits & uploaded a clean advplugins.php from your zip. Disabling the whole product works fine.

but unchecking a plugin & clicking save active status at the bottom still gives me a white page. the active status does get saved but advplugins.php is not reloaded.

not sure what the deal is. thanks for the response
Attached Images
File Type: jpg disableproduct.jpg (39.0 KB, 28 views)
File Type: jpg saveactivestatus.jpg (39.6 KB, 20 views)
Reply With Quote
  #12  
Old 10 Jun 2010, 08:44
bergovoy bergovoy is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: bill bergovoy
i dont have a plugin.php

i looked in the zip file for vb and no plugin.php there either


what up with that???
Reply With Quote
  #13  
Old 10 Jun 2010, 20:32
bergovoy bergovoy is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: bill bergovoy
ok, bonehead me...

i renamed the cpadmin directory.. hehehehe
Reply With Quote
  #14  
Old 27 Jun 2010, 22:54
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Jul 2009
Real name: Chris
ok for some reason it has stopped working, if I changed my admincp folder to a different name could that have done it?

If so what do I edit to fix it?

I am running vb 4.0.4
Reply With Quote
  #15  
Old 28 Jun 2010, 11:24
bergovoy bergovoy is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: bill bergovoy
if i recall correctly, you need to edit the config.php file

I think it is in the includes directory

not sure of the exact section but I believe it isnt too difficult to find.. just search for admincp
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:06.

Layout Options | Width: Wide Color: