Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Arcade Pass Hack v3! Details »
Arcade Pass Hack v3!
Mod Version: Beta 1, by Link14716 (Member) Link14716 is offline
Developer Last Online: May 2020 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.0.3 Rating: (0 vote - 0 average) Installs: 61
Released: 01 Mar 2004 Last Update: 10 Nov 2004 Downloads: 10
Not Supported DB Changes Is in Beta Stage  

11/09/04 - Installer upgraded, nothing more.

11/05/04 8:28 PM EST: I botched the release because the important files "mysteriously" disappeared. I have updated the attachment.

11/04/04 9:00 PM EST: Changed to the Hack Installer System for installs. Just upload all the files in the upload folder and run forum/install/hack_install.php, chose Arcade Pass v3 and follow with the instructions. Should make a great replacement for the defunct HTL and the crappy TXT installer.

This is the Arcade Pass Hack v3. While it takes the name and feature set from it's predecessor, the Arcade Pass Hack 2.0 for vB2, the code has been improved, dependancies for the store removed, and the code completely re-written on vB3. The same code was then back-ported to vB2. Right now, the Arcade Pass Hack v3 supports both vB2 and vB3, and vbProArcade Beta 2 (for vB2) and the Arcade v3 (for vB3). When new versions of the arcades are released that have significantly changed code, another version of the Arcade Pass Hack v3 will be written for it.

The vB2 version contains a txt-based install as well as a vbHacker install, and the vB3 version uses the included Hack Installer System. Chose the appropriate vB version, then the appropriate arcade, and then chose the appropriate install and go from there. The arcadepass.php in the vB2 and vB3 folders must be uploaded to the root forums directory.

--------------------------------------

What does this hack actually do, you ask? It allows you, as an administrator, to force people to either buy an arcade pass for a set amount of points (point system not included - you'll have to install one from another hack and then configure this hack to use it) or make them pay a set amount per game (setable per game), or make them pay only if they do not have an arcade pass.

This hack also features a jackpot. First, a default jackpot (amount configurable) is set up, and after each game played, the cost of the game plus another amount (configurable per game) is added to the jackpot. If the user ends up with a high enough ranking (minimum ranking configurable), then they'll get a piece of the jackpot - if they are in 3rd place they'd get 1/3 of the jackpot, if they were in 50h, they'd get 1/50th of the jackpot, etc. Once someone takes 1st place, they default jackpot is entered back in and the lucky winner gets ALL of the jackpot.

This hack currently supports the following arcade/versions:

vB2:
vbProArcade Beta 2

vB3:
v3 Arcade (1.0)

Screenshots below.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	vb3_settings.gif
Views:	375
Size:	149.7 KB
ID:	21587   Click image for larger version

Name:	vb3_modifygame.gif
Views:	189
Size:	92.5 KB
ID:	21588   Click image for larger version

Name:	vb3_mainarcade_nopass.gif
Views:	466
Size:	122.0 KB
ID:	21589   Click image for larger version

Name:	vb3_buypass_confirmation.gif
Views:	201
Size:	105.9 KB
ID:	21590  

Click image for larger version

Name:	vb3_buypass_successful.gif
Views:	176
Size:	104.6 KB
ID:	21591   Click image for larger version

Name:	vb3_mainarcade_nopass.gif
Views:	265
Size:	122.0 KB
ID:	21592   Click image for larger version

Name:	vb3_buypass_uttstoreintegration.gif
Views:	207
Size:	105.6 KB
ID:	21593  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
v3 Arcade/Arcade Pass Hack - Usergroup Option - Can Free Arcade kall vBulletin 3.0 Full Releases 10 13 Nov 2004 23:09
Arcade Pass Hack v2.0 Link14716 vBulletin 2.x Full Releases 163 24 Apr 2004 14:56
[vbHacker] & [Normal] Arcade Pass Hack v3! Link14716 vBulletin 2.x Beta Releases 22 23 Apr 2004 23:49

  #136  
Old 19 Oct 2004, 23:02
Lionel Lionel is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Lionel
OK, all my issues seemed to be resolved.
Reply With Quote
  #137  
Old 24 Oct 2004, 05:09
Bigwrenn's Avatar
Bigwrenn Bigwrenn is offline
 
Join Date: Mar 2004
Originally Posted by Bigwrenn
I have searched this thread and many others trying to find the solution to my problem. I have installed ushop and the arcade pass. I installed the arcade pass manually and everything went fine but now when a game is played by a verified pass holder the links to play become available to all afterwards. Anybody have an idea on what might be causing this???

I have checked everything 3 to 4 times and cannot find where the problem is. Any help will be greatly appreciated.

Thanks,
Bigwrenn



Anybody?
__________________
3onthebay.com A unique place indeed!
Reply With Quote
  #138  
Old 31 Oct 2004, 13:00
Mr.Haze Mr.Haze is offline
 
Join Date: Oct 2004
I want to use Jackpot prizes, but I don't want users to have to bother with passes. If you turn off the arcade passes, can you still win points for top scores?
Reply With Quote
  #139  
Old 05 Nov 2004, 02:07
Link14716's Avatar
Link14716 Link14716 is offline
 
Join Date: Jun 2002
Real name: Matthew Gordon
11/04/04 9:00 PM EST: Changed to the Hack Installer System for installs. Just upload all the files in the upload folder and run forum/install/hack_install.php, chose Arcade Pass v3 and follow with the instructions. Should make a great replacement for the defunct HTL and the crappy TXT installer.
__________________
Along with Zachery, I make releases as GeekyDesigns. Please do not PM or IM me for support.
Reply With Quote
  #140  
Old 05 Nov 2004, 02:16
venomx's Avatar
venomx venomx is offline
 
Join Date: Apr 2002
Can we get this without the Hack Installer System being needed?
__________________
TopDollarMall
Reply With Quote
  #141  
Old 05 Nov 2004, 02:24
Link14716's Avatar
Link14716 Link14716 is offline
 
Join Date: Jun 2002
Real name: Matthew Gordon
As said, it is included. Just act like it is just a standard installer.

The HIS does not need a seperate installation, and is completely included in the zip.
__________________
Along with Zachery, I make releases as GeekyDesigns. Please do not PM or IM me for support.
Reply With Quote
  #142  
Old 05 Nov 2004, 23:56
mrcancel's Avatar
mrcancel mrcancel is offline
 
Join Date: Dec 2003
when i installing this hack : "Click here to begin the installation process -->" then error : "Arcade Pass v3 build #1 contains no index.php containing hack information and cannot be installed." !
Why ? help me !
Reply With Quote
  #143  
Old 06 Nov 2004, 01:20
Link14716's Avatar
Link14716 Link14716 is offline
 
Join Date: Jun 2002
Real name: Matthew Gordon
Unsuprisingly I've botched this release as well, leaving me wondering "Just where in the ++++ did those files go?"

Removing the attachment now to fix this problem. Son of a +++++.
__________________
Along with Zachery, I make releases as GeekyDesigns. Please do not PM or IM me for support.
Reply With Quote
  #144  
Old 06 Nov 2004, 01:28
Link14716's Avatar
Link14716 Link14716 is offline
 
Join Date: Jun 2002
Real name: Matthew Gordon
Alright, the file is back up. Redownload it and reupload everything. The install should work then.
__________________
Along with Zachery, I make releases as GeekyDesigns. Please do not PM or IM me for support.
Reply With Quote
  #145  
Old 06 Nov 2004, 01:34
mrcancel's Avatar
mrcancel mrcancel is offline
 
Join Date: Dec 2003
yeah, i see ! Thank you !
Reply With Quote
  #146  
Old 13 Nov 2004, 00:50
xlr8ed xlr8ed is offline
 
Join Date: Nov 2004
Originally Posted by teksigns
my board is setup with 3 groups .....

regular members
donators1
and donators2
and staff

i would like to make it so that

staff, donators1 , and donators2 groups all can play arcade without having a arcade pass.


i would like the regular members still be required to buy pass.




can this be done ?

I am very interested in this also
Reply With Quote
  #147  
Old 21 Nov 2004, 06:17
idslamyou idslamyou is offline
 
Join Date: Jan 2004
I need to uninstall this hack. I installed using the HTL version a while ago. I went in there and chose "uninstall hack" from the drop down menu, but nothing happens. Is there an easy way to uninstall this hack? I am getting DB errors such as this one
Invalid SQL: UPDATE user) SET uttpoints)=uttpoints)+428.88333333333 WHERE userid='189'
mysql error: You have an error in your SQL syntax near ') SET uttpoints)=uttpoints)+428.88333333333 WHERE userid='189'' at line 1

mysql error number: 1064
. This happens when anyone tries to submit their scores. I would like to uninstll the hack and try reinstalling it. Can someone let me know what query to run to erase the db modifications.

Thanks
Reply With Quote
  #148  
Old 03 Dec 2004, 23:40
TTG's Avatar
TTG TTG is offline
 
Join Date: May 2004
Can someone post the file edits and template edits .. Ran the installer and screwed up somewhere and now can't re-run the installer again.
Reply With Quote
  #149  
Old 11 Dec 2004, 21:52
The Equivocate The Equivocate is offline
 
Join Date: Sep 2004
Location: Chicago
When I go into my AdminCP to edit a game, I am unable to click in or edit the Game Cost, Jackpot, or Jackpot Increase fields. They are empty and blank, and you can't click in them or hit tab from another field (it skips over them). I have no idea why it would be doing this...

Also I figure it might not even be that necessary, if there is just some MySQL query that I can run since I want all the games to have the same values for those fields anyways.

Last edited by The Equivocate; 11 Dec 2004 at 21:55.
Reply With Quote
  #150  
Old 13 Dec 2004, 03:24
bahawolf bahawolf is offline
 
Join Date: Oct 2002
I've traced the problems with the links to the template: arcade_main_games_bit

I fixed it!

I removed all of the following: '<if condition="!isset($show['nolink'])">' and the concluding '</if>' with it.. not sure why it made it not work, but the links work and I tested it and no problems so far.

Last edited by bahawolf; 13 Dec 2004 at 03:57.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:09.

Layout Options | Width: Wide Color: