Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 28 Nov 2014, 05:13
Razta's Avatar
Razta Razta is offline
 
Join Date: Dec 2011
Real name: Khalid
Loading slow by default

Hello,

My newly installed vBulletin 5.1.4 forum is loading a little bit slow! I'm being hosted by Hostgator under a business plan.

Anything to play around with in order to be bit snappy?

http://Razta.org

Thanks,
Reply With Quote
  #2  
Old 28 Nov 2014, 05:48
CAG CheechDogg's Avatar
CAG CheechDogg CAG CheechDogg is offline
 
Join Date: Feb 2012
Seems fine to me my Man !!!
Reply With Quote
  #3  
Old 28 Nov 2014, 12:36
Spangle Spangle is offline
 
Join Date: Jun 2011
Seems OK to me too.

Have you tried clearing your browser cache ?
Reply With Quote
  #4  
Old 28 Nov 2014, 12:42
Dave Dave is offline
 
Join Date: Jun 2010
Loading takes about 650 to 750ms here in The Netherlands.
Reply With Quote
  #5  
Old 01 Dec 2014, 20:24
roidbay roidbay is offline
 
Join Date: Nov 2014
Same for me. I have 2 VPS and a dedicated server. Moved the forum (along with main site) to dedicated server, still it takes a while in beginning to load. GTMetrix shows a nice load time (about 2 seconds only), but in reality, it takes much longer. Don't know what to do . I haven't built it up fully, so speed isn't a big matter for me as of now, but once my forum is up and running, I'll test it thoroughly. I hope anyone will update this thread with some useful tips till then.
__________________
RoidBay Android APK Market
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 20:36.

Layout Options | Width: Wide Color: