Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Closed Thread
 
Mod Options
[ITech] vBExternal Lite Details »
[ITech] vBExternal Lite
Mod Version: 1.00, by Inferno Tech (Member) Inferno Tech is offline
Developer Last Online: May 2010 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.x Rating: (8 votes - 4.63 average) Installs: 140
Released: 16 May 2007 Last Update: Never Downloads: 1237
Not Supported Additional Files  

PLEASE REFER TO THE FOLLOWING THREAD FOR HELP/SUPPORT: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=166791

----------------------------------
[ITech] vBExternal Lite
Created By Inferno Technologies (http://www.infernotechnologies.net)
Copyright 2004-2007
All rights reserved
Project Development Team: Zero Tolerance, Acid Burn
Project Lead: Iain "Decado" Kidd
----------------------------------

Ported from vBExternal 1.6 created by Zero Tolerance to work with vBulletin 3.6.x

Features:
  • Easy integration with your existing php scripts
  • No coding experiance needed to make it work
  • Full parsing for bbtags and emoticons/smilies + auto URL correction (no red-x's)
  • Lets you put forum information on your homepage/webpage
  • Users online
  • Latest Threads w/preview
  • More Information *Here*

Installation Information:
  • Template modifications: 0
  • Database changes: 0
  • Files added: 5
  • Files modified: 1 (website page)
  • Installation difficulty: 2/5
Installation Instructions:
1) Unzip the folder and upload the contents of UPLOAD into your root directory
2) Read Useage instructions.txt and then you are done

Version History:
None so far.

Frequently Asked Questions:
Q: So does this able you to put like phrases and stuff in external sites?
A: At the moment it allows you to Display Newest Members, Top Posters, Newest Threads, Newest Replies, News and Users Online onto a page outside of your vbulletin directory.

Q: I have a problem. My page is located at root/cms and my forum at root/forum. It's isn't possible for me to locate the forum in a subfolder of /cms.
Is there any solution for this problem?

A:Yes there is a solution try this piece of code instead of the one that the instructions says to use:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Q: How would i do this if theres 2 different domains involved
A: If the two domains are on both the same server and the same domain account then call you need to do is chdir out of your current account folder (www/public_html/testsite/) to the other domain folder (www/public_html/site2/)

Screenshot:
http://www.vbulletin.org/forum/attac...4&d=1118677511
(Thanks to C.Birch)


Acid Burn - Inferno Technologies Developer

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Add-On Releases [ITech] [AJAX] Inferno vBShout Lite 2.5.0 Inferno Tech Modification Graveyard 1097 25 Aug 2012 13:13
Integration with vBulletin [ITECH] Inferno External Lite Inferno Tech vBulletin 3.6 Add-ons 81 27 Nov 2010 14:59
Major Additions [ITech] RPG Inferno 2.4 Lite Inferno Tech Modification Graveyard 149 13 Jul 2007 09:05

  #61  
Old 09 Aug 2007, 20:16
skepticality skepticality is offline
 
Join Date: Mar 2007
Real name: Derek Colanduno
I have about 3 different internal forms I don't want to show up through this. I don't see a way to exclude certain forums from showing up on my page using this.

Is there something I can do to 'exclude' certain forums?

And, if so, how exactly? I am not much of a whiz with php... but I can follow directions quite well!
__________________
Derek Colanduno
Host - Skepticality The Official Podcast of Skeptic Magazine
http://www.skepticality.com/
  #62  
Old 09 Aug 2007, 22:10
TheBlackPoet's Avatar
TheBlackPoet TheBlackPoet is offline
 
Join Date: May 2006
Real name: Malik Ali Shabbazz
i like this a lot... very nice...
  #63  
Old 09 Aug 2007, 22:41
skepticality skepticality is offline
 
Join Date: Mar 2007
Real name: Derek Colanduno
Got it workin'!
__________________
Derek Colanduno
Host - Skepticality The Official Podcast of Skeptic Magazine
http://www.skepticality.com/
  #64  
Old 09 Aug 2007, 23:23
Parm Parm is offline
 
Join Date: May 2007
Originally Posted by skepticality View Post
Got it workin'!
Oooooh please do tell! I've been wanting to do the same thing.
  #65  
Old 09 Aug 2007, 23:32
skepticality skepticality is offline
 
Join Date: Mar 2007
Real name: Derek Colanduno
If you look in the .txt doc that is in the archive when you unzip it... there is a ton of options and such in there with instructions on how to turn off certain forums from showing, etc...

I just don't know how vBulletin 'numbers' the forums, so I did a hunt and peck to find the ones I wanted!
__________________
Derek Colanduno
Host - Skepticality The Official Podcast of Skeptic Magazine
http://www.skepticality.com/
  #66  
Old 10 Aug 2007, 09:44
Parm Parm is offline
 
Join Date: May 2007
Originally Posted by skepticality View Post
If you look in the .txt doc that is in the archive when you unzip it... there is a ton of options and such in there with instructions on how to turn off certain forums from showing, etc...

I just don't know how vBulletin 'numbers' the forums, so I did a hunt and peck to find the ones I wanted!
Ah, that I knew hehe. At the moment I've got it setup to display stuff from forums that I've listed. However, I have a lot of forum sections and they can change from time to time so I have a long list like 1, 3, 4, 5, 11, 13...etc etc that I need to update once in a while.

What I was looking for was a way to set it to output from all forums except the ones I'd specified. So lets say sections 2, 3 and 4 were private forums. I'd want to be able to just set it to do all forums except those. Couldn't find a way to do that though.
  #67  
Old 10 Aug 2007, 10:52
Nickbe Nickbe is offline
 
Join Date: Jul 2007
The problem I am having with this is that on firefox if the thread name is extremely long it does not take up a second line instead it stay on one line and expands the box I put it in distorting my entire home page.

I was looking for a way to constrain the number of characters in the thread name it shows.
  #68  
Old 10 Aug 2007, 15:15
djilou's Avatar
djilou djilou is offline
 
Join Date: Jan 2007
Originally Posted by harry_5 View Post
Great Hack!

One question: I want to display just a certain number of characters from the post on my news page... how?
looking for this too
  #69  
Old 11 Aug 2007, 11:17
Pacman15 Pacman15 is offline
 
Join Date: Aug 2006
Can you add the Date an time? I really need that

Last edited by Pacman15; 11 Aug 2007 at 19:38.
  #70  
Old 12 Aug 2007, 14:49
TYorke TYorke is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Thomas Yorke
Can BBCodes, HTML, etc be parsed correctly with this addon?
  #71  
Old 12 Aug 2007, 16:58
azn_romeo_4u azn_romeo_4u is offline
 
Join Date: Feb 2006
yea i have this on my website

www.flyffworld.com Fully customizable btw. Works nicely. Anyone know if this works on the latest version of vb?
  #72  
Old 12 Aug 2007, 23:08
Pacman15 Pacman15 is offline
 
Join Date: Aug 2006
It works... at least on 3.6.7 PL1

Isn't there a way, that we can images attached to the post to show up on news?? And again also the date and time would be a nice addition..
  #73  
Old 12 Aug 2007, 23:29
jags2ooo jags2ooo is offline
 
Join Date: Jan 2002
Originally Posted by Pacman15 View Post
Can you add the Date an time? I really need that
Not sure how safe/good this is, but after


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I added:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

And this automatically made the {date} substitution available, you can change the date part to whichever you want, again I'm not sure it's completely good, or which ever.

I'm really new to this
  #74  
Old 13 Aug 2007, 06:20
TYorke TYorke is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Thomas Yorke
Originally Posted by azn_romeo_4u View Post
yea i have this on my website

www.flyffworld.com Fully customizable btw. Works nicely. Anyone know if this works on the latest version of vb?
Awesome, but I really meant to ask if custom BB Codes were able to be used externally through this script/add-on?

If not, anyone know of a way to parse custom BB Codes?
  #75  
Old 13 Aug 2007, 10:26
Pacman15 Pacman15 is offline
 
Join Date: Aug 2006
bb codes are parsed automatically

Thanks jags2ooo
Closed Thread


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:27.

Layout Options | Width: Wide Color: