Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #121  
Old 23 Aug 2008, 17:35
mystic10 mystic10 is offline
 
Join Date: Sep 2007
do i need to do this i just ugraded to 3.7.2 pl2 it should be fixed in that right..as i am still having the problem but only with the thanks hack any help will be appreciated
Reply With Quote
  #122  
Old 02 Sep 2008, 12:31
sunnylikbeckham's Avatar
sunnylikbeckham sunnylikbeckham is offline
 
Join Date: Mar 2008
i m having probs to
does it fixed in 3.7.3??
__________________
Best Vbulletin Hosting
Reply With Quote
  #123  
Old 04 Sep 2008, 09:18
yotsume's Avatar
yotsume yotsume is offline
 
Join Date: Jan 2007
I am getting a token error when editing a Blog comment. I use the latest VB Blog. How can I fix the token error here? Also I get a error when I am inside the admin CP and I try and email a user their password?

I had a mod installed called "force useres to read a thread" when I uninstalled that mod I began to see the token errors.

I need these two erros fixed ASAP!

HELP PLEASE!
__________________
Yotsume
Kaydev Media Productions
Check out my mods
:
EYO-AIM, FlashChat Combo-Module for vBadvanced 3.6x or 3.7x
Reply With Quote
  #124  
Old 07 Sep 2008, 20:35
g00gl3r g00gl3r is offline
 
Join Date: Sep 2005
This is stupid. What the hell is this all about?

--------------- Added 07 Sep 2008 at 20:37 ---------------

Originally Posted by sunnylikbeckham View Post
i m having probs to
does it fixed in 3.7.3??
Nope.

--------------- Added 07 Sep 2008 at 20:47 ---------------

Originally Posted by rinkrat View Post
I can't save my vbulletin settings without this error.

What do I change to fix this? In a template?


I also can not import any hacks without an error.

Where do I fix this? In a template?

--------------- Added 26 Apr 2008 at 23:04 ---------------




I am getting the error when I try to edit a template and save it so this will not work.
O.M.F.G. There must be 400 templates showing when I search for that.

Last edited by g00gl3r; 07 Sep 2008 at 20:47. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #125  
Old 08 Sep 2008, 06:35
dirtyfeast dirtyfeast is offline
 
Join Date: May 2008
I just installed the latest version of vBulletin, have no mods installed, made a test thread, and I cant delete it. I get this security token error. Contact admin it says. Why does this happen on a newly installed forum with no hacks installed. Could it be the template I am using which is ambience.
Reply With Quote
  #126  
Old 08 Sep 2008, 11:09
mystic10 mystic10 is offline
 
Join Date: Sep 2007
i have the problem with thank you hack..any time someone clicks on thanks they get a security token warning....

i looked throudh the plugin this is where i saw the word securitytoken...what changes do i need to make

<template name="post_thanks_button" templatetype="template" date="1217138974" username="Abe" version="7.7"><![CDATA[<a href="post_thanks.php?$session[sessionurl]do=post_thanks_add&amp;p=$post[postid]&amp;&securitytoken=$bbuserinfo[securitytoken]" id="post_thanks_button_$post[postid]"<if condition="$vboptions[disable_ajax] != 2"> onclick="return post_thanks_give($post[postid], <if condition="$vboptions[post_groan_integrate]">true<else />false</if>);"</if> <if condition="$display_thanks_image == 'none'">style="display:none"</if> rel="nofollow"><img src="$stylevar[imgdir_button]/post_thanks.gif" alt="$vbphrase[post_thanks_thanks]" border="0" /></a>]]></template>
<template name="post_thanks_javascript" templatetype="template" date="1198126814" username="Abe" version="7.0"><![CDATA[<script type="text/javascript" src="clientscript/post_thanks.js"></script>]]></template>
Reply With Quote
  #127  
Old 09 Sep 2008, 13:41
scott_gersforum scott_gersforum is offline
 
Join Date: Jan 2007
I have certain users getting this error when updating their albums.
Rest of the forum seems okay.
Can anyone fix this?
Reply With Quote
  #128  
Old 14 Sep 2008, 04:05
redskull redskull is offline
 
Join Date: Jun 2007
ok so for my template to work without getthing the token error WHAT do i edit/fix
Reply With Quote
  #129  
Old 14 Sep 2008, 20:47
mokujin's Avatar
mokujin mokujin is offline
 
Join Date: Nov 2005
Real name: Đạt
Hi, I have this function, how can I add CSRF for this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Thanks for helping me
Reply With Quote
  #130  
Old 02 Oct 2008, 16:09
SVTCobraLTD SVTCobraLTD is offline
 
Join Date: Jul 2007
Below is a code for a product, there is no value="$session[sessionhash]" so I am not sure where to add <input type="hidden" name="securitytoken" value="$bbuserinfo[securitytoken]" />. Anyone have an idea??



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #131  
Old 08 Oct 2008, 12:38
Outbackmark's Avatar
Outbackmark Outbackmark is offline
 
Join Date: Jun 2007
I had the same trouble this took care of it -
Open the template "onetouchban" in Styles and Templates/edit templates -
Find

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

On the NEXT line insert -

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Save and edit the same in other styles if you have more that one running.
No more errors - Remember to turn off the IP ban for your test run or you may ban your own IP!!

I also had a security token pop up in a style that has not been updated with the onset of daylight savings in some parts of the world.
The error occurs when the time trys to adjust to daylight savings on profile.php?do=dst.
This is incorperated into the footer template and the security token needs to go on the nesxt line after -

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Aus Scambaiters
Reply With Quote
  #132  
Old 12 Oct 2008, 19:20
Ohiosweetheart Ohiosweetheart is offline
 
Join Date: Dec 2005
Real name: Peggy
Has anyone gotten this security token error when you click on "Go Advanced" on the QuickReply editor?

If so, what template did you have to edit, (or what form in what template) to fix it??

EDIT - Never mind. I found it. I reverted the Showthread template and it's now fixed.

Last edited by Ohiosweetheart; 12 Oct 2008 at 19:35.
Reply With Quote
  #133  
Old 24 Oct 2008, 21:11
perfphysio's Avatar
perfphysio perfphysio is offline
 
Join Date: Sep 2006
security token missing with external search of my forum

Hi guys, I have a second site that uses a small bit of code at the top to search my forum. basically you type the search term on my site, hit search and it feeds that info to the search page on my forum and opens a new window on the forum with the results.

It works fine with the user not logged in to the forum when searching from the other site but when the user is also logged in forum and is then also searching from the other site I get the error

"Your submission could not be processed because a security token was invalid."

I tried commenting out the lines
<input type="hidden" name="s" value="$session[sessionhash]" />
<input type="hidden" name="securitytoken" value="$bbuserinfo[securitytoken]" />

from my search_forums template but this made no difference

This is my code

<div class="span-8 push-4 last margin_bottom">
<form id="form" action="http://www.******.com/forum/search.php" method="post" name="search" target="_blank">

<input type="hidden" name="s" value="$session[sessionhash]" />
<input type="hidden" name="securitytoken" value="$bbuserinfo[securitytoken]" />
<input type="hidden" name="do" value="process"/>
<input type="hidden" name="quicksearch" value="1"/>
<input type="hidden" name="showposts" value="1"/>

<label for="query">Search</label>
<input type="text" id="search_field" class="text" name="query" size="18" value="" />
<input type="image" src="/**********/templates/******/images/search.gif" />

</div>

Any ideas on how to work around on this?
Reply With Quote
  #134  
Old 02 Nov 2008, 00:06
skylerj skylerj is offline
 
Join Date: Sep 2008
Angry

Yeah Exactly same here. This is crap and not good. I wish more help was around I see people asking to explain it 5th grade style and they are ignored. GRRR how many people does it take to scream before somethings done???


Originally Posted by dirtyfeast View Post
I just installed the latest version of vBulletin, have no mods installed, made a test thread, and I cant delete it. I get this security token error. Contact admin it says. Why does this happen on a newly installed forum with no hacks installed. Could it be the template I am using which is ambience.
Reply With Quote
  #135  
Old 02 Nov 2008, 01:49
PoetJA-1975's Avatar
PoetJA-1975 PoetJA-1975 is offline
 
Join Date: Sep 2006
Real name: Jacquii Cooke
Run the following query and you should see a list of possible templates that need editing - Then you have to edit each template for each installed style manually:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Run the query in your AdminCP --> Maintenance --> Execute SQL Query

Hope this helps - but if you are in the position to hire someone - perhaps you might post a thread in the Paid Requests section or check out my design site

Jacquii.


Why does this happen on a newly installed forum with no hacks installed. Could it be the template I am using which is ambience.
Yup - it most definitely is the style needs template(s) edited.
Reply With Quote
Reply

Similar Article
Article Author Type Replies Last Post
Show Thread Enhancements Stamps (CSRF protection added) misr.cc vBulletin 3.7 Add-ons 98 14 Oct 2012 13:54
Add-On Releases vBTube 1.2.9 (CSRF protection added) Playa82 vBulletin 3.7 Add-ons 434 22 Jan 2012 22:08
Mini Mods [ITECH] Inferno CSRF Auto Protection Inferno Tech vBulletin 3.6 Add-ons 15 02 Nov 2010 03:01



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:44.

Layout Options | Width: Wide Color: