Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
v3 Arcade Champs on Forum Home v3 Details »
v3 Arcade Champs on Forum Home v3
Mod Version: 3, by stangger5 (Coder) stangger5 is offline
Developer Last Online: Apr 2020 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 3.8.2 Rating: (4 votes - 5.00 average) Installs: 75
Released: 01 Apr 2009 Last Update: 13 Feb 2010 Downloads: 433
Supported Uses Plugins Template Edits  

This shows v3arcade Champs on Forum Home v3..

(New) This version uses the new crowns from v3 Arcade 1.0.9..
(New) Username links to their profile..

Demo-www.next-level-arcade.com

1.
Import Product: v3_arcade_champs_on_forum_home.xml

Plugins & Products >> Manage Products >> [Add/Import Product]:
Upload the v3_arcade_champs_on_forum_home.xml file from your computer.

If you are using v2.0.0 use the v4_arcade_champs_on_forum_home.xml

2.
Edit 1 template

Styles & Templates >> Style Manager >> forum home template >> FORUMHOME
Find:

$navbar

Below add:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Enjoy
stanger5

If you use this add-on,,please Mark as Installed..

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Forum Home Enhancements Top ibp Champs on Forum Home 3.7 stangger5 vBulletin 3.7 Add-ons 58 11 May 2014 03:02
Add-On Releases Top ibProArcade Champs on Forum Home stangger5 vBulletin 3.6 Add-ons 55 20 Oct 2010 20:00
Add-On Releases v3arcade Champs on Forum Home v2 stangger5 vBulletin 3.7 Add-ons 7 04 Apr 2010 03:46
Add-On Releases v3 arcade High-score Champs on Forum Home stangger5 vBulletin 3.6 Add-ons 26 25 Apr 2009 18:38

  #16  
Old 12 Aug 2009, 08:05
yeshoward yeshoward is offline
 
Join Date: Mar 2007
Hi

downloaded, but how to make this show on arcade home only instead of whole forum home?
Reply With Quote
  #17  
Old 12 Aug 2009, 09:50
stangger5's Avatar
stangger5 stangger5 is offline
 
Join Date: Jan 2005
Dont do the FORUMHOME template edit..

Just add it to the arcade_main and arcade_main_alt template under $navbar..
__________________
vb ibProArcade: Download Game, Report Game, Daily Game Systems.
40,000+ Flash and HTML5 Games for ibp and v3 arcades, @ next-level-arcade.com
Reply With Quote
  #18  
Old 08 Dec 2009, 22:38
webmas.services webmas.services is offline
 
Join Date: Dec 2009
ermm.... i cannot play
Reply With Quote
  #19  
Old 13 Feb 2010, 00:22
Sayid Sayid is offline
 
Join Date: Jan 2009
I got this after upgrading to v3arcade 2.0.0

Database error in vBulletin 3.8.4:

Invalid SQL:
SELECT COUNT(games.highscorerid) AS total, user.username,user.usergroupid, user.userid
FROM arcade_games AS games
LEFT JOIN user AS user ON (user.userid = games.highscorerid)
WHERE user.userid IS NOT NULL
GROUP BY user.username, user.userid
ORDER BY total DESC, user.userid ASC
LIMIT 3;

MySQL Error : Table 'fixed_latin.arcade_games' doesn't exist
Error Number : 1146
Request Date : Saturday, February 13th 2010 @ 04:17:46 AM
Error Date : Saturday, February 13th 2010 @ 04:17:48 AM
Script : http://mysite/vb/index.php
Referrer : http://mysite/vb/showthread.php?t=2924
IP Address : 127.0.0.1
Username : legendary
Classname : vB_Database
MySQL Version : 5.0.51b-community-nt-log
It was working fine with v3arcade 111
please solve this my members really like this addon
Reply With Quote
  #20  
Old 13 Feb 2010, 00:43
stangger5's Avatar
stangger5 stangger5 is offline
 
Join Date: Jan 2005
Do you mind pm`ing me a link to your site ??
__________________
vb ibProArcade: Download Game, Report Game, Daily Game Systems.
40,000+ Flash and HTML5 Games for ibp and v3 arcades, @ next-level-arcade.com
Reply With Quote
  #21  
Old 13 Feb 2010, 01:08
Sayid Sayid is offline
 
Join Date: Jan 2009
Sorry, I have tried it on localhost forum. I think the reason was the new arcade v2.0.0 has changed some table names as well as some php files.
I am ready to run a test forum on my host to show you the problem if it is needed
Reply With Quote
  #22  
Old 13 Feb 2010, 01:14
stangger5's Avatar
stangger5 stangger5 is offline
 
Join Date: Jan 2005
I havent done any testing on v2.0.0..

v1.1.1 is the one I have install..
__________________
vb ibProArcade: Download Game, Report Game, Daily Game Systems.
40,000+ Flash and HTML5 Games for ibp and v3 arcades, @ next-level-arcade.com
Reply With Quote
  #23  
Old 13 Feb 2010, 01:17
stangger5's Avatar
stangger5 stangger5 is offline
 
Join Date: Jan 2005
I see the problem..They change the table arcade_games to v3arcade_games..
__________________
vb ibProArcade: Download Game, Report Game, Daily Game Systems.
40,000+ Flash and HTML5 Games for ibp and v3 arcades, @ next-level-arcade.com
Reply With Quote
  #24  
Old 13 Feb 2010, 01:26
stangger5's Avatar
stangger5 stangger5 is offline
 
Join Date: Jan 2005
If you are using v3arcade v2.0.0 use the v4_arcade_champs_on_forum_home.xml
__________________
vb ibProArcade: Download Game, Report Game, Daily Game Systems.
40,000+ Flash and HTML5 Games for ibp and v3 arcades, @ next-level-arcade.com
Reply With Quote
  #25  
Old 13 Feb 2010, 01:52
Sayid Sayid is offline
 
Join Date: Jan 2009
It works like a charm!
Many thanks stangger5
Reply With Quote
  #26  
Old 25 Mar 2010, 00:41
SorentoUltimate's Avatar
SorentoUltimate SorentoUltimate is offline
 
Join Date: Jul 2009
Real name: Giorgos
work perfect for v3 Arcade and vBulletin 3.8.4

Thanks a lot
SorentoUltimate
Reply With Quote
  #27  
Old 04 Apr 2010, 04:34
Gamelobby's Avatar
Gamelobby Gamelobby is offline
 
Join Date: Jul 2007
Originally Posted by SorentoUltimate View Post
work perfect for v3 Arcade and vBulletin 3.8.4

Thanks a lot
SorentoUltimate
But not on v3Arcade 2.0 / vB 3.8.5
or It is clashing with something else..

Originally Posted by stangger5 View Post
If you are using v3arcade v2.0.0 use the v4_arcade_champs_on_forum_home.xml
Worked like a charm.. vB3.8.5 - v3Arcade 2.0

Last edited by Gamelobby; 04 Apr 2010 at 04:51.
Reply With Quote
  #28  
Old 04 Apr 2010, 04:49
Gamelobby's Avatar
Gamelobby Gamelobby is offline
 
Join Date: Jul 2007
dbl post
Reply With Quote
  #29  
Old 02 Jul 2010, 10:11
CybaGirl's Avatar
CybaGirl CybaGirl is offline
 
Join Date: Jun 2010
Does this work with vBulletin version 4.0.3 and v3 Arcade v2.0.0.rc2.(vb4).28316 ?

Thanks
Reply With Quote
  #30  
Old 14 Aug 2010, 06:40
ShawneyJ's Avatar
ShawneyJ ShawneyJ is offline
 
Join Date: Jul 2006
Real name: Shawn
Originally Posted by stangger5 View Post
Dont do the FORUMHOME template edit..

Just add it to the arcade_main and arcade_main_alt template under $navbar..
there is no arcade_main_alt?
__________________
Sorry Guys, just a little busy lately.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:45.

Layout Options | Width: Wide Color: