Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
VSa - Flash-Image Banner Rotator Details »
VSa - Flash-Image Banner Rotator
Mod Version: 2.0.4, by Valter (Coder) Valter is offline
Developer Last Online: May 2014 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.x.x Rating: (69 votes - 4.49 average) Installs: 332
Released: 18 Feb 2010 Last Update: 16 Jun 2012 Downloads: 2445
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template  

Info:
Easy to use/manage banner rotator which works with both, image and flash banners.


Features:
-simple installation
-specify display duration/dimensions of individual image/swf
-set destination pages/templates, and floating in ACP
-play modes: continuous, random, single per refresh
-exclude usergroups from viewing banners
-automatically add to forum navbar (can be turned on/off)
-easy manage banners
-click counter
-send e-mail form
-set if you wish to force reload on individual images


Installation:
1. Import XML file (as product): AdminCP > Plugin System > Manage Products > [Add/Import Product]
2. OPTIONAL:
- Open desired template and add "{vb:raw vsa_flashimagebanners}" where you wish banners to appear
- Go to product settings and add THIS_SCRIPT and template name of destination page


Credits and Notes:
-Part of the javascript code was originally written by M. K. Namdeo
-Only SuperAdmins can access Banner Management page
-Don't add to several locations on the same page, as it will not work
-It would be good idea to set the same height for all banners to avoid page content jumping


To set options:
Go to: AdminCP > vBulletin Options > VSa - Flash-Image Banner Rotator


Versions:
v1.0 - Nov 11. 2006.
-Initial release
v1.8 - Dec 28. 2008.
-Latest version for vB3.x
v2.0 - Feb 17. 2010.
-Updated for vBulletin 4
-New: Option to force reload of selected banners
-Known bugs fixed
v2.0.1 - Mar 01. 2010.
-Fixed: 'Manage Banners' link permissions
-Fixed: Positioning and insertion issues
-New: Ability to adjust CSS (ACP Option)
-New: Trim titles/links on Manage Banners page to save some space
-Note: Happy Independence Day to all Bosnians
v2.0.2 - Apr 18. 2010.
-Fixed: SuperAdmin permissions
-Fixed: Some style issues
v2.0.3 - May 22. 2012.
-Compatible with vBulletin 4.2
v2.0.4 - Jun 16. 2012.
-QL Link compatible with vBulletin 4.2.1
-Several style improvements

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	ql.jpg
Views:	2926
Size:	43.0 KB
ID:	112518   Click image for larger version

Name:	manage.jpg
Views:	6558
Size:	60.6 KB
ID:	112520   Click image for larger version

Name:	acp.jpg
Views:	3683
Size:	205.6 KB
ID:	112521  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Miscellaneous Hacks Cyb - Flash-Image Banner Rotator Valter vBulletin 3.8 Add-ons 208 03 Sep 2018 22:15
Miscellaneous Hacks Cyb - Flash-Image Banner Rotator Valter vBulletin 3.7 Add-ons 240 08 Apr 2014 15:40
Miscellaneous Hacks Cyb - Flash-Image Banner Rotator Valter vBulletin 3.6 Add-ons 235 18 Feb 2010 00:29
Cyb - Flash-Image Banner Rotator Valter vBulletin 3.5 Add-ons 7 20 Aug 2007 13:27

  #226  
Old 08 Oct 2011, 14:50
Valter Valter is offline
 
Join Date: Aug 2005
Upload banners just like you upload forum files.
It may be done using ftp client, cpanel's File Manager, etc.

Go to your forum root, create new folder, name it "vsa_banners". Put your images here.

Then go to Manage Banners page, add your banners to the list, set links, durations, dimensions, etc.

In Product Options set play mode, banner locations,...
Reply With Quote
  #227  
Old 08 Oct 2011, 21:40
karrerax karrerax is offline
 
Join Date: Sep 2005
Hello

This is the best image rotatot mod .
But I have a problem. Runs perfectly with Firefox ... but with Safari only the first Logo opens the link, the other it doesn't work .


Can you help please ?

Last edited by karrerax; 08 Oct 2011 at 22:04.
Reply With Quote
  #228  
Old 10 Oct 2011, 03:26
ewtherapy ewtherapy is offline
 
Join Date: Mar 2011
Thank you Sir! Appreciate your contribution!!!!
Reply With Quote
  #229  
Old 13 Oct 2011, 20:58
warringtonpl warringtonpl is offline
 
Join Date: Aug 2011
Very nice addon. I have been looking for something like this for a while and at finally found it.
It was a bit confusing to setup but at finally after 30 min it's working as it should
I only have one question how can i make it working on the main page of CMS?

Thanks
Slav
Reply With Quote
  #230  
Old 24 Oct 2011, 07:30
LbR's Avatar
LbR LbR is offline
 
Join Date: Nov 2009
Hi,

Valter the tip you shared really worked well, Though I have a large logo which throws the banner down any idea how can this be showed above image : http://i54.tinypic.com/c58y8.jpg


Originally Posted by Valter View Post
I'll post new version soon.

Using new version do the following in product options:
- Disable auto-insertion
- Add 'navbar' to 'templates' setting
- Add 'margin-top:-30px;' to a new CSS setting (you can set -30 to different value if needed)

Then:
- Add '{vb:raw vsa_flashimagebanners}' to the top of 'navbar' template
Reply With Quote
  #231  
Old 29 Oct 2011, 07:32
LbR's Avatar
LbR LbR is offline
 
Join Date: Nov 2009
Bump Bump Skit skit Niggah?
Reply With Quote
  #232  
Old 30 Oct 2011, 21:36
stryker2012 stryker2012 is offline
 
Join Date: Aug 2011
Dude i ve been having a problem with this...i ve installed it and everything but it wont appear on the Quick Links bar...do u know why its that happening?...its there another way to get to the manage banners page?
Reply With Quote
  #233  
Old 12 Nov 2011, 22:11
warringtonpl warringtonpl is offline
 
Join Date: Aug 2011
Question

Every time i open a page the banner are showing in same order as i set it up in banner options. Can we make the banners showing randomly ? Thanks
Reply With Quote
  #234  
Old 13 Nov 2011, 12:58
Valter Valter is offline
 
Join Date: Aug 2005
Change Play Mode to Random in product settings.
Reply With Quote
  #235  
Old 13 Nov 2011, 13:34
warringtonpl warringtonpl is offline
 
Join Date: Aug 2011
Thumbs up

Originally Posted by Valter View Post
Change Play Mode to Random in product settings.
Thanks i have missed it somehow...
Reply With Quote
  #236  
Old 13 Nov 2011, 23:14
CruiserCommando CruiserCommando is offline
 
Join Date: Jun 2011
Hey There. I just tried adding a flash banner to the rotation and it is showing up blank. I put the swf file in the same directory as the other banners, along with the html file for the flash banner. If anyone could give me an idea of what I may be doing wrong, I would greatly appreciate it. Thank you for your time.
Reply With Quote
  #237  
Old 17 Nov 2011, 05:09
orangedays orangedays is offline
 
Join Date: Jan 2011
hi, can i install 2 instances of this module?
i would like to have one rotating banner and one fixed banner and display them both at the header
i wonder if this is possible
Reply With Quote
  #238  
Old 17 Nov 2011, 09:48
Valter Valter is offline
 
Join Date: Aug 2005
Sorry, that is not possible.
Reply With Quote
  #239  
Old 17 Nov 2011, 13:25
LbR's Avatar
LbR LbR is offline
 
Join Date: Nov 2009
Is this working with 4.1.8?
Reply With Quote
  #240  
Old 17 Nov 2011, 17:34
Valter Valter is offline
 
Join Date: Aug 2005
Yes, it does.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 15:48.

Layout Options | Width: Wide Color: