Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Tabs Add System for vBulletin 4 (sstab advanced) Details »
Tabs Add System for vBulletin 4 (sstab advanced)
Mod Version: 2.0.5, by Jhonnyf (Coder) Jhonnyf is offline
Developer Last Online: Mar 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.1.0 Rating: (263 votes - 4.71 average) Installs: 2057
Released: 20 Jan 2010 Last Update: 19 Jan 2011 Downloads: 14501
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Additional Files  

Review:
This mod allows you to easily add and remove tabs on the navigation bar using the adminCP. Tabs can appear as "selected" after being clicked, automatically deselecting the other tabs.
You also have the option of indicating which groups are allowed and not allowed to see the tabs via usergroup id.
Tabs may operate as normal select tabs, as drop-down menus. or as links to external sites.

The Hack only use 1 SQL sentence to create All the Menu, no Template edition

This Hack allows you to create tabs at the bar of vBulletin 4.0

Installation:

- Upload all files in the UPLOAD folder to the root of the forum
- Import the product 'product-evbs_sstab_advanced.xml'
- Configure and manage your tabs in the "Tabs vbSoporte" menu in AdminCP
- Do not forget to "Allow Overwrite" if you are Updating to 2.0

20-01-10: ver 1.0
  • Create Tabs in vBulletin 4
23-01-10: ver 2.0
  • Create/Manager Tabs Drop Down
  • Create/Manager Sublinks for Tabs
  • Option to Disable FORUM, HOME, BLOG, WHAT'S NEW Defaults vBulletin Tabs and not delete their sublinks menu
  • Phrases in native English and all phrases are in variables
  • Code with new algorithm for better performance
  • Spanish Language (sstab_advanced_spanish.xml)
23-01-10: ver 2.0.1
  • Fix some bugs
  • Work with vBadvanced CMPS Menu
23-01-10: ver 2.0.2
  • Fix menu Tab mix problem
  • Define some Rules:
    1. If TABS is a menu -> No process Sublink
    2. If MENU TAB no have Item -> No Process
27-01-10: ver 2.0.3
  • Change Title Size from 20 to 50 characters
  • Fix Error when not have Tabs
  • Add 2 phrases that I forgot to include in the last version
  • Fix Groups Permission when is a TAB MENU or TAB with SUBLINK
  • Add MultiScript
  • Option to TABMODE (THIS_SCRIPT, URL,URL_PARAMETER) Please, READ POST #2
  • membergroup with a list and checkbox (option to SET Colums in Config)
12-May-10: ver 2.0.4 (Compatible with vB 4.0.3)
  • Fix What's News
  • Add Option to ser Imagen to tabs
  • Credits in footer can be disable from Option Panel
  • Fix Calendar problem
  • Fix Option to URL_PARAMETER
19-Jan-11: ver 2.0.5 (Compatible with vB 4.1.1)
  • Fix All Hide Options
  • Allow to use Phrase as Titles (RULES)
    • If the "Phrase Variable Name" don't exist, them use the TITLE
*****************************************************
About URL_PARAMETER
To use this Option only Write the Part that Always repeat, por example for this URLs:
  1. http://x.com/showthread.php?1-Nuevo (Main thread)
  2. http://x.com/showthread.php?1-Nuevo&p=13#post13 (Post in thread)
  3. http://x.com/showthread.php?1-Nuevo/page2 (One page of thread)
You Only Set:
  1. Tab Label = Any Name
  2. URL = http://x.com/showthread.php?1-Nuevo (or only http://x.com/showthread.php?1- that have the ID of thread)
  3. Tab mode: URL_PARAMETER
******************************************************
About Phrases as TITLES
When you create a New Element (Tab, menu, etc) You see a box to put only the variable Phrase name


To create New Phrase go to
Languages & Phrases -> Phrase Manager -> Add New Phrase
******************************************************
Special Thank to
vB Style Taught me about new the CSS system and help me using CSS standards
dieKetzer Betatester and Translator to native English Language

Observation:
  • This Hack is FULL AUTO-TEMPLATE but need the default NAVBAR template to work
  • This Hack have copyright ad at the bottom of the page (if you use this)
Spanish Version, (Version en Espaņol, mi lenguaje Primario ) -> Tabs Add System for vBulletin 4 (sstab advanced)

*******************************************************

How to Add Variables Like userid:

if you need to use vBulletin variables to make URL like http://myurl.com/?u={userid} see this Post
http://www.vbulletin.org/forum/showp...postcount=1031

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	listado ingles.gif
Views:	12604
Size:	46.5 KB
ID:	110514   Click image for larger version

Name:	Principal_new.gif
Views:	10728
Size:	64.1 KB
ID:	110827   Click image for larger version

Name:	menudrop.gif
Views:	21203
Size:	8.4 KB
ID:	110830   Click image for larger version

Name:	edicion ingles 203.gif
Views:	8802
Size:	47.3 KB
ID:	111264  

Click image for larger version

Name:	onlyname.gif
Views:	32786
Size:	16.0 KB
ID:	125852  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Forum Home Enhancements Flipped tabs = Swivel tabs = INVERTED TABS Deepdog009 vBulletin 3.7 Add-ons 29 20 Jan 2010 09:39

  #1231  
Old 31 Mar 2012, 03:46
hhumas's Avatar
hhumas hhumas is offline
 
Join Date: Aug 2010
i have installed it .. when someone click on the tab it open in current window .. is there any way so that it opens in new window ..
i have added links in the tabs
Reply With Quote
  #1232  
Old 31 Mar 2012, 12:03
sailnet sailnet is offline
 
Join Date: Oct 2009
Originally Posted by hhumas View Post
i have installed it .. when someone click on the tab it open in current window .. is there any way so that it opens in new window ..
i have added links in the tabs
yes - go to edit and set: target = _blank
Reply With Quote
  #1233  
Old 01 Apr 2012, 10:35
Charis Charis is offline
 
Join Date: Oct 2009
Originally Posted by Gamelobby View Post
Any idea how to fix this extra gap..?
In additional.css find

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and change it to

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Perhaps not the smartest but the easiest way.
Reply With Quote
  #1234  
Old 01 Apr 2012, 19:48
Gamelobby's Avatar
Gamelobby Gamelobby is offline
 
Join Date: Jul 2007
Worked like a charm.!
Thanks
Reply With Quote
  #1235  
Old 12 Apr 2012, 21:27
shadz shadz is offline
 
Join Date: Oct 2011
brilliant just what i was looking for thanks
Reply With Quote
  #1236  
Old 13 Apr 2012, 16:09
tweeker tweeker is offline
 
Join Date: Jun 2011
I have installed release 4.1.12 of the suite.
My NAVBAR does not work at all and messes up the page so it's not even readable.
Should this mod work with this new release that has made modifications to the NAVBAR template?

Has anyone else had these issues with 4.1.12?

Thanks!
Reply With Quote
  #1237  
Old 13 Apr 2012, 16:33
New Joe's Avatar
New Joe New Joe is offline
 
Join Date: May 2009
No, as 4,1,12 has only just come out.

There are lots of problems with 4,1,12 with things such as he nav bar, best thing is to hang on till someone comes with a fix.
A lot of us use this mod, so one of the coders will help out for sure,
Reply With Quote
  #1238  
Old 13 Apr 2012, 17:39
G37Sam G37Sam is offline
 
Join Date: Jun 2010
Yes it should.. check it out on my forum, just installed 4.1.12 today: gtz-uae dot com
Reply With Quote
  #1239  
Old 13 Apr 2012, 20:43
tweeker tweeker is offline
 
Join Date: Jun 2011
Originally Posted by G37Sam View Post
Yes it should.. check it out on my forum, just installed 4.1.12 today: gtz-uae dot com
Hmmm, that looks good. How did you get HOME to highlight when on the page? I never did get that to work.
When I installed 4.1.12, the new NAVBAR tried to merge the existing and the new and came up with conflicts. I made some other very minor changes to NAVBAR but nothing that I thought would cause such a breakdown.
I am not sure how to use the new one (which is what I want and then reply my minor changes).
In admincp (see attachment) if I choose Edit Template, it does not appear to be the new one, but looks like the merged template. Any pointers?

Thanks for your input.
Attached Images
File Type: jpg Bank Balance03.jpg (17.3 KB, 25 views)
Reply With Quote
  #1240  
Old 14 Apr 2012, 21:55
G37Sam G37Sam is offline
 
Join Date: Jun 2010
My install was a new one so I can't really comment, I would uninstall and reinstall just to be safe and see how it goes
Reply With Quote
  #1241  
Old 16 Apr 2012, 13:06
Baghira Baghira is offline
 
Join Date: Mar 2011
Edit:
Forget about my post, i had two mods installed doing the same, so there was a little comfursion. I installed the Package from the other coder and that works great,

Thank you

Last edited by Baghira; 16 Apr 2012 at 20:41.
Reply With Quote
  #1242  
Old 17 Apr 2012, 20:56
vnairp11 vnairp11 is offline
 
Join Date: Jul 2007
how do i fix this issue, extra tabs are showing up labeled 0 1 etc and i do not have any of them enabled, all i set up is the gallery tab.
Attached Images
File Type: gif iohju.gif (5.6 KB, 26 views)
__________________
All Pet enthusiasts welcome!
www.PitBullmixed.com
Reply With Quote
  #1243  
Old 18 Apr 2012, 21:42
ctrenks ctrenks is offline
 
Join Date: Aug 2007
Mystery - When I have a tab that is "selected" my navbar is blank, it is there in source code but does not display. If I disable the Tabs system its there! Ive spent an entire day trying to track this one down

http://www.allfreechips.com

I have this right after css includes


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Last edited by ctrenks; 18 Apr 2012 at 22:46.
Reply With Quote
  #1244  
Old 19 Apr 2012, 12:17
ctrenks ctrenks is offline
 
Join Date: Aug 2007
I changeg to display:inline in additioanl css so its there all the time now but this should not act this way.
Reply With Quote
  #1245  
Old 06 May 2012, 19:54
raja811 raja811 is offline
 
Join Date: Oct 2006
thxxxx
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:36.

Layout Options | Width: Wide Color: