Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Admin CP UserTools and ServerStats Details »
Admin CP UserTools and ServerStats
Mod Version: 1.00, by TECK (Member) TECK is offline
Developer Last Online: Aug 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 2.2.x Rating: (2 votes - 5.00 average) Installs: 99
Released: 06 Sep 2002 Last Update: Never Downloads: 2
Not Supported  

This hack will replace your server average loads with a more detailed table schema.
The following options are available:
- quick user finder (placed at the top)
- useful links (reorganised)
- members online (now viewable even if your sever is not Linux)
- server type (with php and mysql version)
- server uptime
- host name
- host IP address
- your IP address (port number also)
- load averages
- database (name) usage (data and index)
- attachment usage (if enabled)
- custom avatar usage (if enabled)
- users awaiting moderation
- attachments awaiting moderation
- new users today
- registered visitors today
- new threads today
- new posts today

CREDITS: Freddie Bingham
Integration of Admin Quick Stats options.
I decided to integrate Freddie's hack because I anticipated that several users will ask for it.

ESTIMATED INSTALL TIME: 2 minutes
REQUESTED BY: Nobody
TESTED IN VERSION: 2.2.7

NOTE: If your server does not support @exec('uptime'), the following stats will be disabled:
- server uptime
- host name
- host IP address (only)
- load averages

The way it was written the code before, you couldn't see any 'members online' stats, if you didnt run(host) a linux box. I enabled it so it's viewable all the time.
Also, notice the way it changes the plural of words, based on the value. for example, if the 'hour' value is higher then 1, it will show as 'hours'. This is available for all words that change, depending on the number variable.

NOTE: If you installed PPN's Attachments as Files, read this post.

HACK UPDATES
Version 1.1
------------------------------------
Changes:
- added 'Your IP Address' option.
If you installed the hack, go here to view the changes.



To download the latest version of this hack, click on the link below:

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #61  
Old 02 Jan 2003, 17:24
drumsy's Avatar
drumsy drumsy is offline
 
Join Date: Nov 2001
Real name: Daniel
Installed on 2.2.8
Reply With Quote
  #62  
Old 02 Jan 2003, 19:18
VeoMorphine VeoMorphine is offline
 
Join Date: Nov 2002
Originally posted by TECK
VeoMorphine, your site promotes illegal activities, hacking, cracking, phreaking, serials, etc.
You are not allowed to use my hacks on a site like yours.
I hope you realize you infringe the Jelsoft agreement, when you use their software.

I'm going to report you for illegal activity:
http://www.diablo3k.net/forums/
Report me:
Http://www.diablo3k.net/forums/ USED to be on my licence. I have it swiched over to Http://www.wowforge.com now.

http://www.wowforge.com/forums/membe...tinfo&userid=1 Noticce the user id. and then try to find me on d3k.

And please do report them. They have been running a copy of my vbulletin that i demanded they take down when i left.(i left b/c they simply kicked me out..)

Last edited by VeoMorphine; 02 Jan 2003 at 19:24.
Reply With Quote
  #63  
Old 02 Jan 2003, 19:25
VeoMorphine VeoMorphine is offline
 
Join Date: Nov 2002
Oh ya Take a look at this :P
http://www.hackers.com/________.________/

Wonder why vb hasnt got them yet.

But yes please. I DO want d3k taken down. They are using a copy of the board that i downloaded and im unconftrable with that.
Reply With Quote
  #64  
Old 03 Jan 2003, 02:29
TECK's Avatar
TECK TECK is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Floren Munteanu
Originally posted by VeoMorphine
Report me:
Http://www.diablo3k.net/forums/ USED to be on my licence. I have it swiched over to Http://www.wowforge.com now.

http://www.wowforge.com/forums/membe...tinfo&userid=1 Noticce the user id. and then try to find me on d3k.

And please do report them. They have been running a copy of my vbulletin that i demanded they take down when i left.(i left b/c they simply kicked me out..)
Aha, you should contact vBulletin team for this matter. You could have problems because of this...
Cheers.
__________________
Floren Munteanu
Axivo Inc.
Axivo Community - Visit the forums to find out more about us
Why Queued - My personal blog
Reply With Quote
  #65  
Old 22 Jan 2003, 11:28
Dark Blaze's Avatar
Dark Blaze Dark Blaze is offline
 
Join Date: Nov 2001
Excellent hack, make no mistake

Well done TECK
Reply With Quote
  #66  
Old 27 Jan 2003, 14:57
Kars10's Avatar
Kars10 Kars10 is offline
 
Join Date: Jun 2002
Real name: Karsten
Cool Hack!!
Thanks Teck...

/me klicks install!
__________________
Funny eBay-Auctions: www.lustigeauktionen.de
Reply With Quote
  #67  
Old 02 Feb 2003, 16:31
Stu's Avatar
Stu Stu is offline
 
Join Date: Aug 2002
Thanks Teck,
Excellent work.
Installed and running great.

is it possible to drag Bandwidth useage the same as you do Server uptime, or is that completely different?
Reply With Quote
  #68  
Old 02 Feb 2003, 17:13
Intex Intex is offline
 
Join Date: Apr 2002
How do you configure your server to support the uptime features? I'm running Apache.
Reply With Quote
  #69  
Old 02 Feb 2003, 19:28
Logik's Avatar
Logik Logik is offline
 
Join Date: Nov 2002
Real name: Johnny
This is a pretty nice hack.. I like it
Reply With Quote
  #70  
Old 07 Feb 2003, 20:22
Mutt's Avatar
Mutt Mutt is offline
 
Join Date: Nov 2001
updated

Earlier, I posted directions for getting it to work with attachments as files. I've updated the function so it's a little nicer and handles errors better. Now if you have the dir path set wrong, safe mode is on, or you don't have permission for some reason, you'll get "NA" instead of a nasty looking error. Plus It now tells you how many files there are instead of just total file size. I use this to read server dirs, custom avs as files, attachments as files, profile pics, and sig pics. If you already installed this before, just replace the old dizsize function with this one

UPDATED : modified it to work with attachments af files

replace this

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

with this

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

then replace this

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

with this

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #71  
Old 07 Feb 2003, 20:23
Mutt's Avatar
Mutt Mutt is offline
 
Join Date: Nov 2001
me too

Originally posted by Intex
How do you configure your server to support the uptime features? I'm running Apache.
my new server won't read uptime either. I'd love to get it working again, but not sure how
Reply With Quote
  #72  
Old 07 Feb 2003, 21:36
wooolF[RM]'s Avatar
wooolF[RM] wooolF[RM] is offline
 
Join Date: Jan 2002
Re: me too

Originally posted by Mutt


my new server won't read uptime either. I'd love to get it working again, but not sure how
the problem is in user rights... look here :

Warning: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1740 is not allowed to access /proc/uptime owned by uid 0 in /home/www/web1/html/forum/admin/index.php on line 158

Warning: fopen("/proc/uptime", "r") - Success in /home/www/web1/html/forum/admin/index.php on line 158

Warning: fgets(): supplied argument is not a valid File-Handle resource in /home/www/web1/html/forum/admin/index.php on line 159

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid File-Handle resource in /home/www/web1/html/forum/admin/index.php on line 160
Server Uptime:
0 days, 0 hours and 0 minutes

Load Averages:
: :


Warning: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1740 is not allowed to access /proc/sys/kernel/hostname owned by uid 0 in /home/www/web1/html/forum/admin/index.php on line 140

Warning: fopen("/proc/sys/kernel/hostname", "r") - Success in /home/www/web1/html/forum/admin/index.php on line 140
don't look at the number of lines and try to compare to yours... the main idea is to chmod + chown /proc/sys/kernel/hostname to the same uid as your webuser (vbb)
__________________

It's nice to be important but it's more important to be nice.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Never discuss with an idiot, he'll just pull you down to his own level and beat you with experience!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Its not the penis that makes the man, its the way he uses it.
Reply With Quote
  #73  
Old 07 Feb 2003, 21:48
wooolF[RM]'s Avatar
wooolF[RM] wooolF[RM] is offline
 
Join Date: Jan 2002
actually I can say it in other words :

u must :

a) run index.php as root and then u'll get rights to run uptime commands (which is owned by root)

OR

b) make uptime command owned by your webuser (same uid as vbb user)

OR (dunno if possible)

c) let uptime command be run as root and as webuser
__________________

It's nice to be important but it's more important to be nice.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Never discuss with an idiot, he'll just pull you down to his own level and beat you with experience!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Its not the penis that makes the man, its the way he uses it.
Reply With Quote
  #74  
Old 09 Feb 2003, 04:24
BigCheeze BigCheeze is offline
 
Join Date: Oct 2002
Nice!

/me installs!
__________________
Got Network? | Need review? | Autism support
Reply With Quote
  #75  
Old 17 Feb 2003, 23:02
Les Shaw Les Shaw is offline
 
Join Date: Dec 2001
Love the install , and it looks great , I get this though ?

Warning: fopen("/proc/uptime", "r") - No such file or directory in /home/www/forums/admin/index.php on line 217

Warning: Supplied argument is not a valid File-Handle resource in /home/www/forums/admin/index.php on line 218

Warning: Supplied argument is not a valid File-Handle resource in /home/www/forums/admin/index.php on line 219
Server Uptime:
0 days, 0 hours and 0 minutes

Load Averages:
1.44 : 1.45 : 1.39


Warning: fopen("/proc/sys/kernel/hostname", "r") - No such file or directory in /home/www/forums/admin/index.php on line 199


Any help ?

Last edited by Les Shaw; 17 Feb 2003 at 23:06.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:21.

Layout Options | Width: Wide Color: