Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #526  
Old 02 Feb 2013, 14:37
cellarius's Avatar
cellarius cellarius is offline
 
Join Date: Aug 2005
Real name: Sven
This article is about PROFILE tabs, not navigation tabs.
__________________
Please note that there will be no further updates to my addons, especially they will not be upgraded for vB5. I'm leaving vB, since IB choose to go the banana-way yet again.

http://www.roma-antiqua.de
Reply With Quote
  #527  
Old 02 Feb 2013, 15:57
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by layyous View Post
is there a way to create a tab (that stays in the same forum) just so that it can be used for navigation purposes to links, the reason for this is because i have static pages on the same domain and i don't want to add all the links to them under the forum tab,( by creating a sub menu) instead i want the tabs to act like sub menu's

to elaborate more, i tried creating a tab, (lets call it my links). and in this tab i want a sub menu with links to pointed pages lets say a link is pointing to mydomain.com/mypage.htm

the problem i have here is when i create a tab and have it pointing to (nothing) and click on it the page gets redirected to forum tab again... i dont want this to happen i want the tab to act like a navagation menu while at the same time staying in the forum... and all the sub menus and links show up under this tab
I'm sure there is a way to do what you want, but this is not an article about doing it that way. You would need to play with the plugin code and modify it to get what you want.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #528  
Old 03 Feb 2013, 08:03
cellarius's Avatar
cellarius cellarius is offline
 
Join Date: Aug 2005
Real name: Sven
Originally Posted by cellarius View Post
This article is about PROFILE tabs, not navigation tabs.
OK, now I'm the idiot Why exactly was I absolutely sure I was in my profile tab article?

Sorry
__________________
Please note that there will be no further updates to my addons, especially they will not be upgraded for vB5. I'm leaving vB, since IB choose to go the banana-way yet again.

http://www.roma-antiqua.de
Reply With Quote
  #529  
Old 03 Feb 2013, 10:35
layyous layyous is offline
 
Join Date: Nov 2012
Originally Posted by Lynne View Post
I'm sure there is a way to do what you want, but this is not an article about doing it that way. You would need to play with the plugin code and modify it to get what you want.
Thank you
Reply With Quote
  #530  
Old 13 Mar 2013, 01:09
Omegatron Omegatron is offline
 
Join Date: Feb 2003
Quick question. I know the userinfo and options variables are present and usuable in the link portion of the navigation manager and can define other variables there.

Is there a way define a dynamic variable that can be used in the title portion of the vb navigation manager.

I am assuming I will have to ditch the straight xml navigation links I do now and use this method of it being in a plugin.
Reply With Quote
  #531  
Old 13 Mar 2013, 02:13
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by Omegatron View Post
Quick question. I know the userinfo and options variables are present and usuable in the link portion of the navigation manager and can define other variables there.

Is there a way define a dynamic variable that can be used in the title portion of the vb navigation manager.

I am assuming I will have to ditch the straight xml navigation links I do now and use this method of it being in a plugin.
I would guess you could? It's hard to get more specific when I don't have a more concrete example of what you want to do.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #532  
Old 13 Mar 2013, 13:16
Omegatron Omegatron is offline
 
Join Date: Feb 2003
ok

what I meant by design was say I want to have a dynamic link title. Right now I use straight navigation links in an xml file. I can define options through plugins to plug into urls for the navigation.

What I am needing is a dynamic title.

Say for instance take the PM indicator no messages 1 message 2 messages. I am looking to do a title like that on a submenu item.

It is no big deal.

Based on what I know I am going to have to ditch the straight way of doing links and do more like this thread plugin way that way I have total control over the variables and can define a variable title on a sublink title.

I do have one question though on your way of doing things. How to you set show permissions doing a navbar your way.

Last edited by Omegatron; 13 Mar 2013 at 13:27.
Reply With Quote
  #533  
Old 13 Mar 2013, 18:14
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by Omegatron View Post
Based on what I know I am going to have to ditch the straight way of doing links and do more like this thread plugin way that way I have total control over the variables and can define a variable title on a sublink title.

I do have one question though on your way of doing things. How to you set show permissions doing a navbar your way.
If you want a dynamic title, then yes, you will need to use a plugin.

As for $show permissions, just do a search on this thread because that has been covered a few times.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #534  
Old 25 Jun 2013, 12:59
sbfi sbfi is offline
 
Join Date: Jun 2010
Can I create a Quick Link to go to a specified custom usergroup? v 4.1.3
Reply With Quote
  #535  
Old 25 Jun 2013, 16:31
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
How do you create a link to a usergroup? I don't understand exactly what you want at all. If you are talking about a link showing for only a certain usergroup, then that has been covered many times in this thread.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #536  
Old 24 Jan 2014, 00:25
seventhaxis seventhaxis is offline
 
Join Date: Feb 2013
See posts below.

Last edited by seventhaxis; 25 Jan 2014 at 14:16.
Reply With Quote
  #537  
Old 24 Jan 2014, 00:27
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Jul 2009
Real name: Chris
What version of vB are you running?
__________________
You can get access to my 180 mods for vB 3.6 - 4.x at The Admin Zone as well as the professional support you are used to. New vBulletin Spider Definitions, vBulletin Spiders List Hits 1000 Spiders! ​ OzzModz down. Site has had a data breach, checking how the intrusion happened. Change your PW if you use the same one on my site and others.
Reply With Quote
  #538  
Old 24 Jan 2014, 01:52
seventhaxis seventhaxis is offline
 
Join Date: Feb 2013
Ah sorry, 4.1.10
Reply With Quote
  #539  
Old 25 Jan 2014, 13:14
seventhaxis seventhaxis is offline
 
Join Date: Feb 2013
In order to make more than one tab, I'm assuming I have to make separate plugins. If so, how do I go about ordering them if they're all placed at the end? Is it just automatically ordered alphabetically according to the slot they're placed in (i.e. _start, _middle, _end)?

Also, how do I define the subnav I want showing when I navigate to a separate page? For example, I have created the 'Members' tab and one of the subnav items is 'Competitive Rosters - Dota 2' -- if I click that page, the subnav links change to show the Forum subnav (e.g. New Posts, Calendar, Community, Private Messages). See www.parallaxgaming.com.

Running 4.1.10 -- not looking to update to newer version.

Last edited by seventhaxis; 25 Jan 2014 at 14:52.
Reply With Quote
  #540  
Old 25 Jan 2014, 19:02
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
You can add all the tabs to the same plugin and put them in the order you want.

As for making them highlight when you click on them, that is done in the plugin (the $tabselected part - unless you have modified the CSS on your site, then it may not work).
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:58.

Layout Options | Width: Wide Color: