Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03 Mar 2018, 09:03
s66666s s66666s is offline
 
Join Date: May 2009
field problem after update to vb5

hi

to day i am update to vb5. now i want see all field from me control panel i can see any think and i try open phpmyadmin and select table i see all field and iam try adding now he god i can see him but any field before update not

you have any idea for this ?
Reply With Quote
  #2  
Old 04 Mar 2018, 07:16
delicjous's Avatar
delicjous delicjous is offline
 
Join Date: Nov 2014
Which field do you mean?
Did you had any extra nodefields at vB4 or do you mean profilefields?
__________________
vBulletin-Forum.de closed!
Reply With Quote
  #3  
Old 04 Mar 2018, 11:27
s66666s s66666s is offline
 
Join Date: May 2009
i mean all field in profilefields.

i think this problem from https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=229881 in vb3 iam adding this and i update to vb4 and update vb5 because i cant update vb3 to vb5 I have problems with coding utf8.

this plugins he need if you adding field you want change page you can see " user " i think this a problem iam try with if i can see more option for field in phpmyadmin but i dont now where do I start
Reply With Quote
  #4  
Old 05 Mar 2018, 06:29
delicjous's Avatar
delicjous delicjous is offline
 
Join Date: Nov 2014
I do not recommend to do any changes in the Database!!!

The tables for profilefields are:

-profilefield
-profilefieldcategory
-userfield

If you did not see the fields in those tables, I don't think they are there anymore.
Did you test the update on a test-forum?
__________________
vBulletin-Forum.de closed!
Reply With Quote
  #5  
Old 05 Mar 2018, 12:57
s66666s s66666s is offline
 
Join Date: May 2009
thanksssssss delicjous

i check up now my phpmyadmin in table profilefield and i can see this problem with all my field he have no. in field "form" and i try change to 0 and he work and i can see him from my control panel but now how can change all my field i have 388 field

and whats mean test-forum?

Last edited by s66666s; 05 Mar 2018 at 13:12.
Reply With Quote
  #6  
Old 05 Mar 2018, 14:21
delicjous's Avatar
delicjous delicjous is offline
 
Join Date: Nov 2014
If you know sql you will find a way to update it fast. If not you will have to do it by hand.
You should look into a fresh installed vB5 how table structure and data should look like.

If I update a forum from version x to version y I would test it before I do it in live. So you could play around with the data and have no losts if something went wrong.
__________________
vBulletin-Forum.de closed!
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Miscellaneous Hacks User Drop Down Icons + Message drop down icons (CSS only) - vb5.2.3/vb5.2.4 napy8gen vBulletin 5.x Template Modifications 13 24 Mar 2018 01:34
Forum Style [SultanTheme] Gadisku vb5 for vb5.2.4 napy8gen vBulletin 5.x Styles 1 02 Nov 2016 23:55
Forum Style [SultanTheme] Daysee vb5 for vb5.2.4 napy8gen vBulletin 5.x Styles 0 19 Oct 2016 07:25



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 22:21.

Layout Options | Width: Wide Color: