Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 14 Oct 2005, 21:34
tgreer tgreer is offline
 
Join Date: Oct 2005
Small Navbits Cosmetic problem

I've made some mod's to my site: http://www.tgreer.com/printforum/

I renamed index.php to site_index.php, and then created my own custom index.php page. I added my own navigation to the header template. The "MAIN" button now navigates to site_index.php. The logo link navigates back to index.php.

Everything is functional, but the navbits are now a little off. The index page shows:

PrintForum
PrintForum Home
Technically, this page is just "PrintForum", it isn't a subordinate page. I did that by adding:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Should I just take out the second line?

site_index.php simply shows "PrintForum" with no subordinate. I suppose that's ok too, however, online.php (What's Going On, Currently Active Users), shows site_index.php to be an Unknown Location.

How can I straighten this out?

1. Edit my custom page and/or template to be the "main" PrintForum page.

2. Edit the site_index page so that it's navbit reads "Forum Index", and is a "known location".

Thanks.

Last edited by tgreer; 14 Oct 2005 at 21:39.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:00.

Layout Options | Width: Wide Color: